Помощ за смяна на дъно на таблет
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Помощ за смяна на дъно на таблет
Колеги търся някой който да ми помогне да сменим дъното на един таблет (samsung slate 7) защото от официалния сервиз на самсунг ме отсвириха понеже вече не е в гаранция, а по другите сервизи за таблети са свикнали предимно да сменят счупени дисплеи и ме гледат малко като извънземен и ми викат не си заслужава, а аз за тоя таблет съм дал 1600лв навремето, та за мен си заслужава
Процедурата не е сложна просто аз не съм квалифициран, а има и термо паста с която не съм работил и предпочитам някой колега който се занимава с такива неща да го направи.
Става въпрос за София, като естествено ще си заплатя всичко, ново дъно "втора ръка" от САЩ пристигна вчера, така че предполагам само термо паста ще трябва
Може да ми пишете на лично или тук, като гаранция че ще запали не искам, просто искам грамотен човек да я свърши тая работа пък каквото стане сега, дъно втора ръка си е руска ролетка така че го имам това впредвид, но продавача изглеждаше сериозен а и е с висок рейтинг в ebaya.
Благодаря на отзовалите се

Процедурата не е сложна просто аз не съм квалифициран, а има и термо паста с която не съм работил и предпочитам някой колега който се занимава с такива неща да го направи.
Става въпрос за София, като естествено ще си заплатя всичко, ново дъно "втора ръка" от САЩ пристигна вчера, така че предполагам само термо паста ще трябва
Може да ми пишете на лично или тук, като гаранция че ще запали не искам, просто искам грамотен човек да я свърши тая работа пък каквото стане сега, дъно втора ръка си е руска ролетка така че го имам това впредвид, но продавача изглеждаше сериозен а и е с висок рейтинг в ebaya.
Благодаря на отзовалите се

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Помощ за смяна на дъно на таблет
В андроид форума, има един колега "be6i4" , потърси го там, човека е много кадърен и не взима големи числа
http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=21608
http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=21608
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Здравей, аз съм сменял много и всякакви хардуерни части, но имай в предвид, че нямам сервиз или нещо такова.
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Благодаря много на отзовалите се колеги, темата е за ключ 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...