Поредната "българщина"...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- d.raychev
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е34 М5
Поредната "българщина"...
Колеги,знам,че има много теми за българина и неговия нрав и ако модераторите решат нека изтрият темата.
Колегите от Варна знаят как града ни е изостанал в сравнение с Бургас и как от няколко дни текат ремонти на един от главните булеварди в центъра и как движението е просто някакъв кошмар,но въпреки това се радвам лично аз,че нещо се прави и кмета иска някакви резултати.Проблема идва от там,че има индивиди като този в клипа,който публикувам,които явно не им дреме и спъват работата и показват колко цигански народ сме.
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... nref=story
Моля ви обяснете може ли такава наглост и защо никой не е предприел нещо и само снимат?Аз съм крайно изнервен вече от такива индивиди и просто с всеки ден,желанието ми да напусна тая страна се засилва.Съжалявам,но просто не се стърпях да го разпространя да видите какви съграждани си имаме.
Колегите от Варна знаят как града ни е изостанал в сравнение с Бургас и как от няколко дни текат ремонти на един от главните булеварди в центъра и как движението е просто някакъв кошмар,но въпреки това се радвам лично аз,че нещо се прави и кмета иска някакви резултати.Проблема идва от там,че има индивиди като този в клипа,който публикувам,които явно не им дреме и спъват работата и показват колко цигански народ сме.
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... nref=story
Моля ви обяснете може ли такава наглост и защо никой не е предприел нещо и само снимат?Аз съм крайно изнервен вече от такива индивиди и просто с всеки ден,желанието ми да напусна тая страна се засилва.Съжалявам,но просто не се стърпях да го разпространя да видите какви съграждани си имаме.

popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга

един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Поредната "българщина"...
Вземал е пример от манговците, които си берат каквото им трябва
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ебати наглия боклук !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе заслужава каквото заслужава, но да седи и да си снимаш вместо да направиш нещо, е абсолютна идиотщина. Толкова ли не можeха да звъннат на полицията и да му кажат номера, дори и да не дойдат да го хванат на място, все щяха да го засекат из града с бордюрите в багажника. Другия вариант е да извикаш полицията и да излезнеш да го питаш какво прави. .... При всички положения да го гледаш и да не правиш нищо е ..................... баси
Последна промяна spacepl на 12 Мар 2015, 9:59, променена общо 1 път
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
^ Подкрепям напълно
Докато стоим е гледаме ще е така. Отдавам го на наслоеният упрек че си "доносник".

Докато стоим е гледаме ще е така. Отдавам го на наслоеният упрек че си "доносник".

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 11:37, променена общо 1 път
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bmw325tds написа:В последните няколко години всеки ремонт на булевард или сграда се прави за да се откраднат едни пари.
Пример булевард Витоша и България в София. Велоалеята по Борис в София - изкъртиха я и я направиха наново.
Реално погледнато много се краде, а този със Шкодата взима само няколко плочки.
Какъв ви е проблемът не ми е ясно?
Аз предлагам всеки гражданин на Бургас да мине и да си вземе само няколко плочки

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 11:35, променена общо 1 път
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
spacepl написа:Абе заслужава каквото заслужава, но да седи и да си снимаш вместо да направиш нещо, е абсолютна идиотщина. Толкова ли не можeха да звъннат на полицията и да му кажат номера, дори и да не дойдат да го хванат на място, все щяха да го засекат из града с бордюрите в багажника. Другия вариант е да извикаш полицията и да излезнеш да го питаш какво прави. .... При всички положения да го гледаш и да не правиш нищо е ..................... баси
То под видеото си пише

...Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи. Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
вместо да го снимат, защо никой не се обажда в полицията ??? тва е пак като темата с паркиранията и всичко. поне номера да беше записала. що за малоумна история ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това не е българщина а бай ганювщина .Вероятно абревиатурата БГ идва от там - бай Ганю .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Нещо не ми се връзва случката. МПС-то на дъртия е Шкода Октавия 2007-8г....струва около 12 000 лв. - и да краде плочки за 300 лв.?
Виждал съм част от служителите на по-високо ниво в Инжстрои, които строят пътищата във Варна окръг.
Възрастни са, като този, около 50-те....имат много служебни коли.
А Фейсбук безделниците прогресивно се увеличават! И забъркват и внучки гледам. Пълни идиоти са фейсбук облъчените!
Виждал съм част от служителите на по-високо ниво в Инжстрои, които строят пътищата във Варна окръг.
Възрастни са, като този, около 50-те....имат много служебни коли.
А Фейсбук безделниците прогресивно се увеличават! И забъркват и внучки гледам. Пълни идиоти са фейсбук облъчените!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Чичака гепил 10 бордюра от ментаците, и стана национален въпрос ... Тия дето изгребват паветата покрай еврохасвалта и ги изнасят в Гърция по 3 евро бройката, не ги ли мернахте нЕкъде

Ubi dubium, ibi libertas
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4