Помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 318i/ M34 Engine/ 10/1998

Помощ

Мнение от Hellthrone » 13 Мар 2015, 10:58

Здравейте скъпи колеги. Тази година аз исках да изненадам половинката си за Свети валентин! Уви обаче това стана малко невъзможно, заради финансови проблеми, тъй като няколко месеца бях без работа, също така малката ни дъщеричка, която е на 2 годинки сега от септември почна да боледува сериозно! Тя ходеше на ясла само по една седмица, понякога и за ден два в месеците. И когато видях, че няма да успея да събера пари за да я изненадам реших да почна да играя различни игри във фейсбук. Там в една игра спечелих годежен пръстен с помощта на списание Хелоу и бижутерска верига ЕсЕсДжи. Обаче се оказа, че последното предизвикателство за да спечеля пръстена е да го направя на живо в предаването на Нова Телевизия "На кафе". Мислих дълго как да направя изненадата и накрая може би успях да избера как, но ще имам нужда от помощта на 4-5 човека от вас Пловдивчани и от околността. Значи каква е идеята, тя ще е на работа в четвъртък 19.03.2015 първа смяна. Събитието ще се случи сутринта около 9 и 30. Искам да се появя карайки на някой от вас колата, тъй като моята я удариха и още не съм я завел на втори оглед и т.н. поради работата ми и финансови причини за да я оправя. Та както казох появявам се с на някой от вас тунингованата кола, следван от още 4 или 5 други БМВ-та. като се появяваме от 4 края на улицата и запушваме кръстовището и специално мястото около магазина. Джамовете се свалят или са свалени и звучи една от любимите ни песни "Живот мой" на Драгана Миркович и Даниел Джокич. Аз излизам от колата с огромен букет цветя и..... тя ще наизлезе тогава на вънка, ама за да излезне освен че музиката ще се чува силно ще форсираме мощно мотори всички в някакъв синхрон. Тогава аз ще излезна, ще падна на колене, ще кажа няколко думи за това, което е тя за мен и....ще й предложа! Ако има хора, които биха казали, че това е страхотно като вариант на предложение и искат да ми помогнат и да станат част от прекрасния ни момент ще се радвам изключително много. А благодарността ми... няма да мога да я опиша на всички ви! Който има желание може да се свърже с мене на 0895272911, казвам се Теньо. Благодаря ви!

Аватар

Re: Помощ

Мнение от Хаос » 13 Мар 2015, 17:07

: ) готин замисъл
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 13 Мар 2015, 18:04

Още по прекрасно ще е ако съмишленниците и колеги покажат, че можем да бъдем хора и единни за нещо наистина красиво! А за който да предложиш на жена си по такъв начин не е ... не знам какво да кажа. Сигурно има прекалено много тестостерон в него и е живял само сред мъже цял живот! :)

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 14 Мар 2015, 12:47

Здравейте отново. Виждам доста преглеждания, може би всеки има своето мнение за това, но повече ще споделя на колегите ни утре на сбирката ни. Мислих доста варианти, не искам да е нещо обикновенно, нито да е прекалено натруфено със балони и т.н. Искам да е запомнящо се, искам да си представя страхът и изненадата в очите й, когато почнат колите една по една да се появяват. Да се чуди какво става, а когато излезне мънинката ни дъщеричка със цветя за нея и отиде към нея тя ще я отмъкне навънка! Тогава аз ще мога да излезна от една от колите(която ще се появи последна на срещата) и да отида до нея, да кажа каквото бих искал да знае и разбере и след това да и поднеса големия подарък със въпросът! :) Благодаря отново за отзивчивостта ви, защото ние двамата ще ви бъдем благодарни както и екипът на Нова телевизия за съдействието!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 14 Мар 2015, 13:00

Хайде бе колеги, знаем, че може да го направим. Има толкова красиви коли в Пловдив. Нека направим този жест за момчето! Организирайте повече коли, не 4-5. Можете го!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
Мечтае да кара: e31
Детайли за колата: малко по-различна

Мнение от kichuka » 14 Мар 2015, 13:53

Имам е36 м-пакет с доста добра музика. Мога да се освободя за събитието колкото е необходимо. Мога да ти уредя още едно е46, макар и стоково. Казвам се Сашо ,телефонът ми е 0896328649. Много се радвам на такива идеи и с удоволствие ще помогна.

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 14 Мар 2015, 14:44

Колеги, надявам се да мога и да ви нарека приятели! За мен ще е чест да си заслужите това име! Не става на въпрос просто тук да се изфукаш с някви бмв-та и т.н. или за това, че ще те дават по телевизията! Вижте клипът на Варненският БМВ Клуб. Какво направиха те? Въпреки всичко се организираха и го направиха с една страхотна, подчертавам страхотна мотивация за нещо истинско, красиво и добро! Направиха за едно момче и едно момиче един добър силен жест, който не само показа колко силни и обединени могат да са феновете на БМВ, ами и тяхната сила на това, че и те са хора! Да покажем на светът и на нацията, че това са обикновенни хора с добродетели, добри сърца и истински приятели. А не както трябва да ни знаят с форсиранията, дрифтовете и лудата скорост, при което почти всяка може би 3-та или 4-та катастрофа е с БМВ, което се е правило на велико. Не, ние можем да бъдем единни, а от Пловдив съм сигурен, че има доста такива хора, подчертавам отново ХОРА!!! Който желае да се види с мен, да помогне за идеята, да сподели и направи този момент прекрасен може да заповяда на 15.03.2015 (Неделя) от 11:00 часа във новото кафене, което направиха на Кино Гео Милев до СОУ "Св. Климент Охридски" на бул. Васил Априлов. Ще се радвам и ще очаквам всички желаещи да видим какви са ни плановете и да обсъдим всичко като идея! АЗ, семейството ми и екипът на Нова Телевизия ще сме ви признателни! Благодаря ви приятели!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 14 Мар 2015, 15:05

Колега, също писах и на едно момче от Пловдив с хубава е46-ца :yes:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 14 Мар 2015, 15:20

Седя и си мисля, както и написах на софиянци колкото повече бъдем толкова ще стане по-емоционално и красиво всичко това! Ще покажете вашата щедрост, симпатия към красиви човешки неща, които не са чужди никому от вас! Благодаря ви отново на отзоваващите се! Който му трябвам във фейсбук се казвам Теньо Барболски. Може да ми пише и да се организираме, ако часът за среща, който ви дадох е ранен можем да я направим малко по-късно, само споделяйте, давайте!

П.С.: Часът на срещата се променя. значи ще се съберем във 13:00 часа във кафе-бар "Графити" във Пловдив, ул. Скопие 112. Който не може да дойде за да уточним детайлите и сериозността, моля да ми пише или да ми звънне по телефона за да се разберем в колко и къде да бъде за събитието ако иска да участва! Благодаря на всички! :)

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 14 Мар 2015, 15:34

След коментари със един готин колега решихме да направим сбирката във 13 часа утре 15.03.2015 година във кафе графити, за който не знае къде се намира давам адреса му: Пловдив, ул."Скопие" 112. Ще очаквам с нетърпение останалите, които сте съгласни да спомогнете в тази страхотна идея да стане един незабравим спомен за една много, много незабравима за мен жена!

Потребител
Аватар

Мнение от Hellthrone » 14 Мар 2015, 15:57

За да знаете всички. В момента говорих с телевизията, ще изпратят официална молба за затваряне на кръстовището и прилежащите продължения на улиците кръстосващи кръстовището от двете страни в рамките на половин час, а именно за времето от 9 и 30 до 10:00 часа! Тъй, че ако някой има някакви опасения и т.н. можете да сте напълно спокойни и стига да ви е спирало това да не бъде пречка за да се срещнем със вас! Благодаря ви!

Потребител
Аватар
Кара: BMW e39 525d M
Мечтае да кара: BMW e39 M5

Мнение от G.Iankov » 14 Мар 2015, 17:10

И аз бих помогнал имам Е39 М-пакет идеята е готина

Потребител
Аватар
Кара: Bmw e46 320d
Мечтае да кара: само BMW

Мнение от dinogi20 » 14 Мар 2015, 19:12

Колега, първо поздравления за начинанието, което си решил да направиш и да дариш бъдещата си съпруга с такова щастие. Проблемът е, че нещо не звучи как трябва "блъснах си колата" ама Вие дайте вашите тунинговани коли, никой няма да ти даде да му караш колата за 40 50 хиляди а и повече и да гърми Драгана Миркович надали? По скоро помисли нещо по умерено да се случи да паркирате 3 хубави БМВ-та някой да те вози, да е малко по интелигентно нещо червено килимче да и паднеш на колене...не знам твое си виждане за това как трябва да се случи ... Така поне специално аз бих се навил ;) Успех

Аватар
Кара: e36 320i Touring
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: винаги в перфектно състояние и бензин до капачката

Мнение от martinrezzy » 14 Мар 2015, 19:32

с удоволствие бих дошъл да направя един пушек пред магазина но съм от софия колега...ДАНО ТАЗИ ИДЕЯ БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ,БМВ,БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА И СЕМЕЙСТВА....с две ръце съм ЗА тази работа,...УСПЕХ...и да...нека бъдем не само колеги...нека бъдем братя българи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 15 Мар 2015, 9:08

Страхотна идея!браво на теб и на колегите дето ще направите този ден незабравим за всички Ви.

Следваща

Назад към Извън Темата