Маршрут София-с.Калояново(писта Дракон)
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Маршрут София-с.Калояново(писта Дракон)
Добър вечер колеги понеже утре за 1ви път ще ходя натам не знам точно къде се намира.Знам че е някъде до Пловдив т.с на 136км от София ще си ходя с GPS ама се пак малко информация ще ми е полезна да не гледам телефона постоянно
и все пак да знам горе долу къде отивам.Мерси предварителноо

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: Маршрут София-с.Калояново(писта Дракон)
Аз препоръчвам по подбалканския до Карлово, от там за Пловдив.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
rve написа:Аз препоръчвам по подбалканския до Карлово, от там за Пловдив.
+1 Много по-готин и хубав маршрут.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Dimchev
- Потребител
-
- Кара: e39 530ia
- Мечтае да кара: s50 Compact
Колеги, ако някой си търси пътник до Калояново за утре, пишете едно ЛС 

- kpa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M3 & 320i
streetracing12 написа:Добър вечер колеги понеже утре за 1ви път ще ходя натам не знам точно къде се намира.Знам че е някъде до Пловдив т.с на 136км от София ще си ходя с GPS ама се пак малко информация ще ми е полезна да не гледам телефона постояннои все пак да знам горе долу къде отивам.Мерси предварителноо
Най-лесно ти е магистралата до изхода за Пловдив/Карлово. Тръгваш в посока Карлово и се оглеждаш за табелка Калояново, после на 2 км след моста (ще разбереш кой мост) и в ляво е пистата.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
kpa написа:streetracing12 написа:Добър вечер колеги понеже утре за 1ви път ще ходя натам не знам точно къде се намира.Знам че е някъде до Пловдив т.с на 136км от София ще си ходя с GPS ама се пак малко информация ще ми е полезна да не гледам телефона постояннои все пак да знам горе долу къде отивам.Мерси предварителноо
Най-лесно ти е магистралата до изхода за Пловдив/Карлово. Тръгваш в посока Карлово и се оглеждаш за табелка Калояново, после на 2 км след моста (ще разбереш кой мост) и в ляво е пистата.
Отбивката е на 126-ти километър от магистралата.
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
Vanqu1sh написа:rve написа:Аз препоръчвам по подбалканския до Карлово, от там за Пловдив.
+1 Много по-готин и хубав маршрут.
+1 .... път да ти види окото

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
До колегата - утре към 9:30 ще тръгнем от София, по магистралата, ако се чувства неуверен в ориентацията си, може да се влачи по нас до там
Евентуална среща след караулката на магистралата.

Без страх, без спирачка!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
И аз да ви препоръчам един, понеже съм от Пловдив, но живеех в София преди и често пътувах, та ми беше писнала магистралта и си търсех винаги алтернативи.
Та маршрута е от София: Новии Хан, Вакарел, Оборище, Панагюрище, Стрелча, покрай язовир Пясъчник, Голям Чардак, Малък Чардак, Строево и на прелеза на Труд кеф ти за Плд, кеф ти за Калояново
Съответно действа чудесно и в обратна посока
Пътя е супер, а от Панагюрище до Пловдив няма нито една дупка, като около Пясъчник е чисто нов - препоръчвам силно
Та маршрута е от София: Новии Хан, Вакарел, Оборище, Панагюрище, Стрелча, покрай язовир Пясъчник, Голям Чардак, Малък Чардак, Строево и на прелеза на Труд кеф ти за Плд, кеф ти за Калояново

Пътя е супер, а от Панагюрище до Пловдив няма нито една дупка, като около Пясъчник е чисто нов - препоръчвам силно

BiTurbo написа:И аз да ви препоръчам един, понеже съм от Пловдив, но живеех в София преди и често пътувах, та ми беше писнала магистралта и си търсех винаги алтернативи.
Та маршрута е от София: Новии Хан, Вакарел, Оборище, Панагюрище, Стрелча, покрай язовир Пясъчник, Голям Чардак, Малък Чардак, Строево и на прелеза на Труд кеф ти за Плд, кеф ти за КалояновоСъответно действа чудесно и в обратна посока
![]()
Yes! Колега благодаря за идеята, преди години минах случайно през Вакарел-Панагюрище в ранна есен с тогавашното кабрио и беше уникално!
Сега като се затопли тръгвам пак и ще продължа до Пловдив по твоя маршрут!!! 8-)
12 мнения
• Страница 1 от 1