Търся един стар филм
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Търся един стар филм
Здравейте. Преди време гледах един филм, на който не обърнах голямо внимание. Сега се опитвам да го намеря отново.
Единственото нещо, което помня от този филм беше един човек, който по погрешка попада в стая, в която се извършва ядрен експеримент. В случая човека става син и може да контролира всичко, на атомно ниво. Мисля, че имаше и други негови приятели, които също притежаваха някакви сили, но не съм сигурен. Основното нещо беше синия човек. Казваше се Джон.
Ако някой се сеща за името ще е супер. Благодаря предварително.
Единственото нещо, което помня от този филм беше един човек, който по погрешка попада в стая, в която се извършва ядрен експеримент. В случая човека става син и може да контролира всичко, на атомно ниво. Мисля, че имаше и други негови приятели, които също притежаваха някакви сили, но не съм сигурен. Основното нещо беше синия човек. Казваше се Джон.
Ако някой се сеща за името ще е супер. Благодаря предварително.
Не искам много, искам всичко!
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Търся един стар филм
Я и аз да попитам: Американски филм за 1-вата светована война. Двама приятели (разбойници) ги подгони закона и те се озоваха в Европа в една ескадрила. Там накрая летяха със самолети направени от подръчни материали.... Трябваше да свалят най-големия и брониран Цепелин.... Филма е доста стар... Завършва как правят обир в Аризона и като ги подгониха избягаха със самолет 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
И аз търся един филм.
Учени правят опит с група хора и ги вкарват в различни ситуаций (края на света, ядрена експлозия и т.н) и те трябва да оцелеят. Ако не успеят се връщат в реалността и ги пускат на следваща мисия и така мисля че няколко пъти. Известен е филма, някой сеща ли се ?
Учени правят опит с група хора и ги вкарват в различни ситуаций (края на света, ядрена експлозия и т.н) и те трябва да оцелеят. Ако не успеят се връщат в реалността и ги пускат на следваща мисия и така мисля че няколко пъти. Известен е филма, някой сеща ли се ?
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колко теми за филми ще има?
viewtopic.php?f=4&t=231257
viewtopic.php?f=4&t=231257

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
6 мнения
• Страница 1 от 1