Биг Брадър-пак пълна скръб
Модератор: Общи модератори
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Що бе.... сеир ще има определено.... поне няма да е по-скучен от ВИП-а
. Сега че половината женки влязоха напушени, а от мъжките един нормален няма е друг въпрос, ама нали трябва зрелище 

---
Лудница... буквално
1. Последните 3 'брадъра' ги познах всичките победители, сега е Бобрислав (ръгбиста).
2. Тая от Благоевград изкърти всички мивки. Както и тоя want-to-be "Червилар"
3. Ще има бой.
4. Наградата няма да е повече от 200,000.
5. Това ще бъде по голяма селяния от всичко, което сме гледали до сега по малкия екран.

1. Последните 3 'брадъра' ги познах всичките победители, сега е Бобрислав (ръгбиста).
2. Тая от Благоевград изкърти всички мивки. Както и тоя want-to-be "Червилар"

3. Ще има бой.
4. Наградата няма да е повече от 200,000.
5. Това ще бъде по голяма селяния от всичко, което сме гледали до сега по малкия екран.

Последна промяна absix на 18 Сеп 2006, 23:14, променена общо 1 път
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
sonny написа:А защо въобще се занимавате с простотии
Щото все пак си е някакъв вид разтоварване. Не можеш да отречеш че цял ден те занимават предимно с глупости и това все пак е начин да отпуснеш малко, пък и имаш си дистанционно.... кеф ти Бай Брадър (5 хилки глоба

---
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Или има едно предаване по СКАТ,май ,,сигнално жълто"-водещата направо кърти от брутализъм,направо съм и фенtheraven_nz написа:sonny написа:А защо въобще се занимавате с простотии
Щото все пак си е някакъв вид разтоварване. Не можеш да отречеш че цял ден те занимават предимно с глупости и това все пак е начин да отпуснеш малко, пък и имаш си дистанционно.... кеф ти Бай Брадър (5 хилки глоба), кеф ти Вучков
![]()
![]()
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
evans написа:Или има едно предаване по СКАТ,май ,,сигнално жълто"-водещата направо кърти от брутализъм,направо съм и фенtheraven_nz написа:sonny написа:А защо въобще се занимавате с простотии
Щото все пак си е някакъв вид разтоварване. Не можеш да отречеш че цял ден те занимават предимно с глупости и това все пак е начин да отпуснеш малко, пък и имаш си дистанционно.... кеф ти Бай Брадър (5 хилки глоба), кеф ти Вучков
![]()
![]()
Аааа дзурлата и си е класика като Вивалди или 635ci

---
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
theraven_nz написа:sonny написа:А защо въобще се занимавате с простотии
пък и имаш си дистанционно....![]()
![]()
аз нямам, немах батерии, мързеше ме да хода да зема нови и вързах една 9волта ( или квото е там ) и изгоря

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
Ivan Petrov написа:theraven_nz написа:sonny написа:А защо въобще се занимавате с простотии
пък и имаш си дистанционно....![]()
![]()
аз нямам, немах батерии, мързеше ме да хода да зема нови и вързах една 9волта ( или квото е там ) и изгоря
Ми дигни си г*за, почеши го между бузките, иди до телеизора и си пусни друго

---