Побоя над 4-дневно бебе в Софиямед
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Побоя над 4-дневно бебе в Софиямед
Ето видео от случая:
http://vbox7.com/play:eed8d568e3
Първите и последните 5 мин. са потресаващи...
В тая скапана държава само изроди останаха...

http://vbox7.com/play:eed8d568e3
Първите и последните 5 мин. са потресаващи...
В тая скапана държава само изроди останаха...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: Побоя над 4-дневно бебе в Софиямед
Разтрел за такива и за политиците който докараха народа до това състояние,лошото е,че тези случки няма да намаляват ами ще се увеличават.На мода е педерастията,еврогейтаците и американопедалите.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
„Разследването работи само по една версия. Има някаква алогичност в цялото нещо. Кадрите показват ударите от 1:30 часа до 3:30 часа през нощта. А хематомът се появява много, много по-късно”, коментра адвокат Анев.
http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ ... za-6035198
То детенцето само е паднало ...
Това ако е моето дете, и видя това нещо - много бързо ще забравя как съм я застрелял тази !
http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ ... za-6035198
То детенцето само е паднало ...
Това ако е моето дете, и видя това нещо - много бързо ще забравя как съм я застрелял тази !

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ивчо написа:„Има някаква алогичност в цялото нещо. Кадрите показват ударите от 1:30 часа до 3:30 часа през нощта. А хематомът се появява много, много по-късно”, коментра адвокат Анев.
Вероятно логичното е хематома да се появи преди ударите...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Ако аз съм баща на това дете, няма да се замисля и ще я убия честно. Ще лежа в затвора, но ще знам, че съм очистил един изрод. Как може да удряш едно дете на 4 дни, то дори не може да се защити, било плакало ами, че това ти е работата да се грижиш за тези дечица и да търпиш техния плач. Ще видите, че тази ще я освидетелстват и ще и се размине, но хората трябва да се погрижат за здравословното и състояние. Може да ми е крайно мнението, но ме влудява това, което е направила.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Защо да лежиш в затвора ?!
Бил си на работа две смени, и не помниш какво е станало

Бил си на работа две смени, и не помниш какво е станало

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Дайте да видим какво ще установи разследването първо.Че изглежда неприятно-ок,така е.
На мен лично ми е чудно как изтече такава информация ,че и с видео по въпроса?Защо Токуда си направи такъв чудесен ПР с тази случка?
Иначе подобни неща се случват във всяко следродилно отделение в БГ.
На мен лично ми е чудно как изтече такава информация ,че и с видео по въпроса?Защо Токуда си направи такъв чудесен ПР с тази случка?
Иначе подобни неща се случват във всяко следродилно отделение в БГ.
Как изглежда неприятно? То това е недопустимо, това дете нищо чудно да остане трайно увредено от тази психично-умствено-и-природно-сбъркана жена. За такива трябва да върнат смъртното наказание.

В нормална държава тая ще получи доживотна присъда... а в нашата държава най вероятно ще получи условна или година две, които със сигурност няма да ги излежи докрай....
www.bmwпрофесори-bg.net
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И на мен нещо ми изглежда нелогично. Ако се удариш някъде по-сериозно, еле пък по главата, отокът е там след макс. 10 мин, не след часове. Нещастието е голямо, но истината преди всичко. Не бързайте да раздавате смъртни присъди, преди да има убедителни доказателства за извършено престъпление. Всеки е невинен, до доказване на противното. Противното още не е доказано. Правосъдие с емоции и чувства, не се раздава.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Изтичането на клипа си свърши работата просто и ясно.
И тя въобще не беше да събуди общественото мнение,защото просто такова няма.
Медицината отдавна е чист бизнес.
Жалкото е ,че се използва човек от най-низшия персонал за маша във войната на мениджърско ниво между две здравни заведения.
Жената и на клада да я изгорят нищо няма да промени системата.Ще ви искат пари под масата ,ще се дават кутии с бонбонки с кинти вътре,ще се изнудват хора с лоши диагнози....Всичко си има цена в този живот,включително и ''изтичането'' на клипа.
Никой не си задава въпроса как,защо,какви са причините,в резултат на какво се случи това.Единичен случай ли е или ежедневен срив на емоционалното състояние на едни хора с ниски заплащания а високи отговорности в работата си.
Мислете бе пичове,много изнежено го давате,те мацките в мама.бг са по стабиУни.
И тя въобще не беше да събуди общественото мнение,защото просто такова няма.
Медицината отдавна е чист бизнес.
Жалкото е ,че се използва човек от най-низшия персонал за маша във войната на мениджърско ниво между две здравни заведения.
Жената и на клада да я изгорят нищо няма да промени системата.Ще ви искат пари под масата ,ще се дават кутии с бонбонки с кинти вътре,ще се изнудват хора с лоши диагнози....Всичко си има цена в този живот,включително и ''изтичането'' на клипа.
Никой не си задава въпроса как,защо,какви са причините,в резултат на какво се случи това.Единичен случай ли е или ежедневен срив на емоционалното състояние на едни хора с ниски заплащания а високи отговорности в работата си.
Мислете бе пичове,много изнежено го давате,те мацките в мама.бг са по стабиУни.
Elesar74 написа:И на мен нещо ми изглежда нелогично. Ако се удариш някъде по-сериозно, еле пък по главата, отокът е там след макс. 10 мин, не след часове. Нещастието е голямо, но истината преди всичко. Не бързайте да раздавате смъртни присъди, преди да има убедителни доказателства за извършено престъпление. Всеки е невинен, до доказване на противното. Противното още не е доказано. Правосъдие с емоции и чувства, не се раздава.
Абе човек ти сляп ли си? Ами ако това е твоето дете този клип няма ли да ти бъде достатъчен да я застреляш? Е това сме българите, щом е чуждо все тая, ама ако е наше глей вко става.....

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Доколкото знам такава черепна травма може да се получи и при раждането , съвсем не е рядкост .Когато няма раздалечение на костините ръбове си зарастват сами при такива травми .Ако бебето е имало подобна травма, от последващите удари на акушерката в случая е възможно да се е получила вторична травма вече със много по сериозни последици .Има си хора медици ,криминалисти специалисти за такива неща да дадат експертиза и как се е получила травмата в конкретния случай .Но тази камера предварително ви казвам че няма стойност на доказателство пред съда .То и затова материала е "изтекъл" в публичното пространство .Не защитавам никой нито имам компетентност да преценя кой е виновен ,но си има служби които трябва да решат кой е виновен и защо е виновен .Ако хората се осъждат по един клип от нета , цялата правосъдна система може да ходи да пасе овце .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
jorsenbmw написа:Никой не си задава въпроса как,защо,какви са причините,в резултат на какво се случи това.
Теб ти трябва някво логично обяснение ли, кво? Ти какво точно виждаш на тоя клип, особено накрая? Я ми обясни с прости думи, ако е възможно, за да те разбера напълно правилно...

НИЩО не може да я оправдае тая *§)%€($(§€$(§€$№№(§€*(€§$%§*(€№%)*(§€$*()€§ за "отношението", което проявява срещу бебето... разбираш ли.... НИЩО. Ако ще да й е умряла цялата рода в тоя същия ден! Мисли бе, пич... не ти пожелавам това да се случи на теб, да те питаме тогава какво ще бръщолевиш по въпроса...
Jordana написа:Не защитавам никой нито имам компетентност да преценя кой е виновен ,но си има служби които трябва да решат кой е виновен и защо е виновен...
Значи викаш трябва някой друг да каже какво гледаме на клипа и какво се случва... така ли излиза? Т.е. има повече от един вариант да се интерпретира видяното...?
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4