Принт стъкло?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Принт стъкло?
Здравейте, ремонтирам кухнята и искам да взема гръбче отнпринт стъкло. Но в Гуугъл, ми излизат или лошо направени сайтове без хубав каталог или глупости или фирми извън София (което не мисля, че е добър вариант, тъй като трябва да се транспиртират големи стъкла). Та да питам ако може да ме ориентирате към някой и да ми кажете какъв размер картинка трябва да намеря за да стане за принт като я занеса, в случаи, че не си харесам от каталог, а попадна на нещо в нета? 

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Re: Принт стъкло?
Колега можеш ли да покажеш нещо подобно.
а да се ориентираме
защо не помислиш за варианта хубаво прозрачно фолио и картинката отпечатана на него, след това залепване?
а да се ориентираме
защо не помислиш за варианта хубаво прозрачно фолио и картинката отпечатана на него, след това залепване?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
А имаш ли идея колко ще ти струва принт на стъкло ?? ако нямаш ще ти помогна само за печат около 40 евро м2, стъклото отделно се плаща..
Картинката-изображение в реален размер поне на 150 DPI,
Машини има в Маус принт, Джи Пойнт, Колор студио, Билборд Принт
Картинката-изображение в реален размер поне на 150 DPI,
Машини има в Маус принт, Джи Пойнт, Колор студио, Билборд Принт
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Друг вариант е да си отпечаташ нещо на фолио и да сложиш обикновено стъкло върху него...

intention написа:защо не помислиш за варианта хубаво прозрачно фолио и картинката отпечатана на него, след това залепване?
На едната стена имам плочки, които не искам да изчуквам и искам да лепна стъклото върху тях. Та те ще попречат обикновеното фолио да бъде гладко и ще личат фугите.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Колега, работя в мебелен магазин и при нас се правят доста кухни с принт стъкло.
Относно транспортирането извън София. Това не е проблем. На нас ни ги докарват в специални калъпи от ПДЧ, а и ти си го проверяваш. Но като цяло е много скъпо на фона на обикновен термо гръб. Второто нещо, за което те съветвам е ако не си монтирал да не се захващаш. Вероятността да го спукаш при слагането му или при слагането на водобран е голяма. По-добре обмисли хубаво преди да си вкараш по-големи разходи, заради 30-40лв. Ако искаш утре мога да ти пратя снимки на изображения, които сме правили и на някои наши кухни с принт, за да добиеш представа.
Относно транспортирането извън София. Това не е проблем. На нас ни ги докарват в специални калъпи от ПДЧ, а и ти си го проверяваш. Но като цяло е много скъпо на фона на обикновен термо гръб. Второто нещо, за което те съветвам е ако не си монтирал да не се захващаш. Вероятността да го спукаш при слагането му или при слагането на водобран е голяма. По-добре обмисли хубаво преди да си вкараш по-големи разходи, заради 30-40лв. Ако искаш утре мога да ти пратя снимки на изображения, които сме правили и на някои наши кухни с принт, за да добиеш представа.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
6per40 написа:Колега, работя в мебелен магазин и при нас се правят доста кухни с принт стъкло.
Извинявам се че пиша в темата на колега,но и аз съм ,,принуден,,

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- intention
- младши ентусиаст
-
Към Автора:
Колега аз май не успях да те разбера...
Идеята ми е да е залепиш фолиото върху самото стъкло и тогава да го слагаш това стъкло където и да е.
Нямам идеята да лепиш фолиото в/у плочки.
Идеята ми е да е залепиш фолиото върху самото стъкло и тогава да го слагаш това стъкло където и да е.
Нямам идеята да лепиш фолиото в/у плочки.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Аз мога да помогна за принт върху стъкло
За да не си правя реклама ме потърсете с конкретни размери и желания на ЛС и ще ви дам цени. Транспортът не е проблем и сме го оттренирали.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
intention написа:Към Автора:
Вече двама познати го направиха така и стои супер.
Never mistake motion for action...
- intention
- младши ентусиаст
-
Leon написа:intention написа:Към Автора:
Вече двама познати го направиха така и стои супер.

+ това можеш да избираш варианти на самото фолио мат/ гланц да не говорим за здравина и устойчивост...
Смятам че е удачен вариант!
11 мнения
• Страница 1 от 1