София - Видин - кой път?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
София - Видин - кой път?
Здравейте колеги,
Можете ли да ми кажете кой път е най-добър по този маршрут?
Знам, че май има ремонти по магистралата към Ботевград, а другия вариант, като че ли е през Берковица, но там пък как е грам понятие нямам.
Мерси.
Можете ли да ми кажете кой път е най-добър по този маршрут?
Знам, че май има ремонти по магистралата към Ботевград, а другия вариант, като че ли е през Берковица, но там пък как е грам понятие нямам.
Мерси.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: София - Видин - кой път?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Инфо от преди две седмици : София- Петрохан е проходим, има дупки но с внимание се минава.
От Петрохан до Монтана е Ок, даже до с. Бързия е нов асфалта.
От Монтана натам не знам как е.
От Петрохан до Монтана е Ок, даже до с. Бързия е нов асфалта.
От Монтана натам не знам как е.

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
Мерси!
Правят околовръстно на Монтана, и най-хубавият(според мен) път за Видин е затворен. По-всички останали има дупки и неравности и сега в дъжда е доста неприятно за минаване. Един колега беше успял да сцепи една гума. Петрохан от страната на София е с доста дупки, след Гинци както каза колегата има нов асвалт, но има нанесени кал и камъни от дъжда и трябва да се внимава.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Между Гинци и Петрохан има няколко коварни ямички, даже сега в събота една Астричка беше с разчекната предница след пропадане в дупка. Също така вчера заради пороите имаше доста кал и камъни по асфалта на няколко места. Иначе се минава без проблеми с малко повече внимаване. След Петрохан пътя си е направо чудесен. От Берковица до Монтана също няма проблеми. По-нататък не съм ходил.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Мини си по царския път след като има толкова дупки/проблеми.
Онзи ден минах сф-ботевград-враца-монтана-лом , пътя е слънце.
Онзи ден минах сф-ботевград-враца-монтана-лом , пътя е слънце.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
В петък минах Видин-Монтана-София. От Видин до Монтана почти не бих казал, че има път. Два пъти слизах да оглеждам за фатални щети. От Монтана до София е много добре.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
Пътувах вече. От София до Монтана и двата пътя са ОК, но от Монтана до Видин

- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
От Монтана до Видин - просто нямам думи
Последна промяна MORSKIa на 17 Май 2015, 22:41, променена общо 1 път
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
MORSKIa написа:weedminer написа:Пътувах вече. От София до Монтана и двата пътя са ОК, но от Монтана до Видин![]()
![]()
![]()
Вчера минах по маршрута Видин-Монтана-Враца-Ботевград-хемус-подбалкански път-Бургас........от 640 км приблизително първите стотина...... са тотално![]()
Мои познати, които пътуват всеки ден ми препоръчаха от Монтана през Бели мел, Превала, Долни Лом и на разклона на Ружинци по класическия е79 - това уж било най-доброто трасе, ама ако това е най-доброто трасе, какво остава за другите....... И на отиване към Видин и на връщане на мен отне по 2 часа по въпросния маршрут за има няма 100 км между двата областни града.......
Нямам думи за пътища по този край............ а някои само ходят, лентички режат, магистрали строят......
Наляха десетки, може би и стотици милиони за моста, а пътища към него......защо са ни....баси
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
Е то точно от Монтана до Ружинци (Е79) пътя е добре (последно минавах там преди година и половина) и след Ружинци (посока Видин) става по-гаден, като в Димово е леш...
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
goppe написа:Е то точно от Монтана до Ружинци (Е79) пътя е добре (последно минавах там преди година и половина) и след Ружинци (посока Видин) става по-гаден, като в Димово е леш...
Само, че заради обхода на Монтана е79 е затворено и се обикаля......
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Е79 е отворен вече.
- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
Здравейте колеги,
т.е. след Монтана си карам към Ружинци? Няма обхождане и т.н. Защото в средата на Юни ми предстои пътуване натам.
Майка ми е от с. Раковица и в края на Март ходих натам, като веднага след Монтана отбих вляво, покрай Вършец, после незнам къде се забих, но пътя беше(е) ужасен.
Да беше видял преди години какво беше... Аз, веднага след Димово отбивам вляво за Макреш, а натам какво е...
Е79 е отворен вече.
т.е. след Монтана си карам към Ружинци? Няма обхождане и т.н. Защото в средата на Юни ми предстои пътуване натам.
Майка ми е от с. Раковица и в края на Март ходих натам, като веднага след Монтана отбих вляво, покрай Вършец, после незнам къде се забих, но пътя беше(е) ужасен.
, като в Димово е леш...
Да беше видял преди години какво беше... Аз, веднага след Димово отбивам вляво за Макреш, а натам какво е...
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3