Новите талони на МПС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Новите талони на МПС

Мнение от tlilock » 26 Май 2015, 9:26

Здравейте! Реших да си извадя от новите талони, за да пътувам спокойно в Гърция. Четох някъде в Интернет, че в новите талони можело да се впише име на 2-ри водач на автомобила. Та въпросът ми е, някой вадил ли е от новите талони, и може ли да се впише втори водач? Ако може да се впише втори водач, какви документи са необходими за това вписване?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Re: Новите талони на МПС

Мнение от dynalias » 26 Май 2015, 16:51

tlilock написа:Здравейте! Реших да си извадя от новите талони, за да пътувам спокойно в Гърция. Четох някъде в Интернет, че в новите талони можело да се впише име на 2-ри водач на автомобила. Та въпросът ми е, някой вадил ли е от новите талони, и може ли да се впише втори водач? Ако може да се впише втори водач, какви документи са необходими за това вписване?

Бях чел някъде, че пак имало проблеми и с новите талони и най-добре е да си носиш големия и колата да си е на твое име за да ти е мирна главата.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

старши ентусиаст
Аватар

Re: Новите талони на МПС

Мнение от Kris » 26 Май 2015, 20:25

dynalias написа:
tlilock написа:Здравейте! Реших да си извадя от новите талони, за да пътувам спокойно в Гърция. Четох някъде в Интернет, че в новите талони можело да се впише име на 2-ри водач на автомобила. Та въпросът ми е, някой вадил ли е от новите талони, и може ли да се впише втори водач? Ако може да се впише втори водач, какви документи са необходими за това вписване?

Бях чел някъде, че пак имало проблеми и с новите талони и най-добре е да си носиш големия и колата да си е на твое име за да ти е мирна главата.

И реално ще са прави. Защото основния талон е големия. А това че нашите са смотани и не го направиха един талона е друга тема.

Назад към Извън Темата