Внос на кола от Италия (Нов закон)?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Внос на кола от Италия (Нов закон)?
Здравейте,
имам капарирана кола във централна Италия от приятел. Помолих го да разпита какви документи трябват, за да докарам колата със автовоз. Преди малко ми се обади и ми каза, че имали нови правила и колите на автовоза трябва да са със рег номера.
Ако това е така, каква е процеурата. Доколкото знам, към момента ми трябват :
1. Талон на колата
2. Договор за продажба
3.CDP (документа за отписване на колата за износ)
Моля някой да сподели каква е процедурата, ако е внасял кола наскоро. Има ли къде във България да ми съдействат за документите?
Благодаря
имам капарирана кола във централна Италия от приятел. Помолих го да разпита какви документи трябват, за да докарам колата със автовоз. Преди малко ми се обади и ми каза, че имали нови правила и колите на автовоза трябва да са със рег номера.

1. Талон на колата
2. Договор за продажба
3.CDP (документа за отписване на колата за износ)
Моля някой да сподели каква е процедурата, ако е внасял кола наскоро. Има ли къде във България да ми съдействат за документите?
Благодаря
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Внос на кола от Италия (Нов закон)?
Братовчеда ми изкара 1 камион от Италия преди 2 дена и на автовоза нямаше нито една кола със номера аз не знам за такъв закона нито път сме чувал. Като се прибере във неделя ще го питам.
И ако колата не е отписана от Италия не знам как ще е регистрираш във бг. Ако пък искат вече номера то тогава ще са транзитни и цената на колата ще се увеличи понеже почти никои не дава колата си заедно със номерата, по мои спомен транзитните номера са 100/200 евро.
И ако колата не е отписана от Италия не знам как ще е регистрираш във бг. Ако пък искат вече номера то тогава ще са транзитни и цената на колата ще се увеличи понеже почти никои не дава колата си заедно със номерата, по мои спомен транзитните номера са 100/200 евро.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Внос на кола от Италия (Нов закон)?
Няма такова нещо с номерата..
Колата я изпращаш на автовоза с копие от талона, удва тук и след това италианеца я отписва и взимаш талона..
Ако не ти е много ясно как става си намери човек дето да ти оправи документите, че случай дето някой си е докарал колата и после е омазал документите и не може да я регистрира много..
Колата я изпращаш на автовоза с копие от талона, удва тук и след това италианеца я отписва и взимаш талона..
Ако не ти е много ясно как става си намери човек дето да ти оправи документите, че случай дето някой си е докарал колата и после е омазал документите и не може да я регистрира много..

3 мнения
• Страница 1 от 1