Windows 10
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Windows 10
То това съобщение, дето излиза на компютрите е да се регнеш или само да те информира като излезе win 10
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Лекичък, оптимизиран... приятен интерфейс - доста по-добър от на win8 / win8.1 . Ако имаш ключ за win7 или си с официален win8/8.1 preinstalled ще получиш някъде сред средата на годината възможност за безплатен ъпдейт към 10ка ... реално няма причина да си седиш на 7/8/8.1 .
Тествал съм го на клиентски машини и на лични (и нови и на по 5-6 години) ... идеално си работи, менютата са по-добри, старт панела е логичен, преминаването от тъч към десктоп среда е добре направено, много елементарни функцийки са добавени които вече ги има отдавна при други системи и т.н. - говорим за Insiders Preview , въобще не коментирам разни грешки и бъгове в него, които до финална версия ще са изчистени. Общо взето на всичките ни клиенти казваме след лятото да ъпдейтват.
и ви ги връща на нова инсталация/нова машина и т.н. като си вкарате акаунта. Браузера Спартан/Едж не е никак лош, мен лично ми допада. Общо взето не видях негативи почти никакви (от около 4 месеца бях на превю-то но миналата седмица ми се наложи да мина на 8.1 на личната машина).
Тествал съм го на клиентски машини и на лични (и нови и на по 5-6 години) ... идеално си работи, менютата са по-добри, старт панела е логичен, преминаването от тъч към десктоп среда е добре направено, много елементарни функцийки са добавени които вече ги има отдавна при други системи и т.н. - говорим за Insiders Preview , въобще не коментирам разни грешки и бъгове в него, които до финална версия ще са изчистени. Общо взето на всичките ни клиенти казваме след лятото да ъпдейтват.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И аз съм с този Insider Prеview и съм доволен.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
На VMware виртуалка върви предполагам..? 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Nickelback написа:На VMware виртуалка върви предполагам..?
Върви

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
От няколко месеца го ползвам (Windows 10 Pro Insider Preview) и съм много доволен, като го пуснат официално мисля да се възползвам от предложението на MS и да си обновя компютрите от 7 на 10 безплатно. Не съм имал "удоволствието" да работя на недоразумението 8, но се радвам че няма да продължат да го развиват. Windows трябва да си има старт бутона, както Apple още от едно време си имат ябълката на всичките настолни версии на OS.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
top написа:От няколко месеца го ползвам (Windows 10 Pro Insider Preview) и съм много доволен, като го пуснат официално мисля да се възползвам от предложението на MS и да си обновя компютрите от 7 на 10 безплатно. Не съм имал "удоволствието" да работя на недоразумението 8, но се радвам че няма да продължат да го развиват. Windows трябва да си има старт бутона, както Apple още от едно време си имат ябълката на всичките настолни версии на OS.
Нали е ясно, че след 1г. като изтече лиценза, баницата ще е с пари или ще ви доят по други пътеки и пак ще стъпи Прозорчето версия 10 на 200++лв? Това като микрософт и безплатен обяд няма. Или ще е с някой мега троянец или задна врата в него за да могат да те следят и да ти пускат реклами по време на игрите или докато си пишеш таблицата под ексел.
Не се лъжете, в тези среди безплатен обяд няма. Всичко се плаща по един или друг начин.
И все пак успех с Прозорците, дано се трошат по-малко. (а дано, ама надали)
П.П.
Всички активатори на Прозорец 7/8/8.1 имат в тях вирус, троянец или нещо друго, което ви прави спящи участници в бот мрежа (най-малко) Та един ден да не се чудите що са ме баннали, че съм правил хакерска атака от компа.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Бая простотии написа в един пост... евала. Похвално е да си вярваш на писаниците.
А по-голям проблем от задклавиетурното устройство никой не измислил. Успява да ос*ре всичко в рамките на няколко часа.
А по-голям проблем от задклавиетурното устройство никой не измислил. Успява да ос*ре всичко в рамките на няколко часа.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Windows 10
Доста крайно изказване относно надежността на Windows платформата. От 7 насам си иска доста талант и упоритост да си счупиш непоправимо системата. Вярно че 8/8.1 малко изпревари събитията с тия табове, но си работи чудесно, а от версия на версия става все по-пъргав и интелигентно управляващ ресурсите на компютъра.
А иначе с линукс работя професионално повече от 15 години и освен за сървър не бих си го причинил на личен компютър...
Просто изначалната му идея е друга и колкото и да се напъват да го обвият в сладка и радваща окото обвивка, си остава силен за "обслужване", а не за "използване".
А иначе с линукс работя професионално повече от 15 години и освен за сървър не бих си го причинил на личен компютър...
Просто изначалната му идея е друга и колкото и да се напъват да го обвият в сладка и радваща окото обвивка, си остава силен за "обслужване", а не за "използване".
Only dead fish follow the stream...
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Zubcho написа:top написа:От няколко месеца го ползвам (Windows 10 Pro Insider Preview) и съм много доволен, като го пуснат официално мисля да се възползвам от предложението на MS и да си обновя компютрите от 7 на 10 безплатно. Не съм имал "удоволствието" да работя на недоразумението 8, но се радвам че няма да продължат да го развиват. Windows трябва да си има старт бутона, както Apple още от едно време си имат ябълката на всичките настолни версии на OS.
Нали е ясно, че след 1г. като изтече лиценза, баницата ще е с пари или ще ви доят по други пътеки и пак ще стъпи Прозорчето версия 10 на 200++лв? Това като микрософт и безплатен обяд няма. Или ще е с някой мега троянец или задна врата в него за да могат да те следят и да ти пускат реклами по време на игрите или докато си пишеш таблицата под ексел.
Не се лъжете, в тези среди безплатен обяд няма. Всичко се плаща по един или друг начин.
И все пак успех с Прозорците, дано се трошат по-малко. (а дано, ама надали)
П.П.
Всички активатори на Прозорец 7/8/8.1 имат в тях вирус, троянец или нещо друго, което ви прави спящи участници в бот мрежа (най-малко) Та един ден да не се чудите що са ме баннали, че съм правил хакерска атака от компа.
Не е точно така, защо да е безплатен обяд, аз съм си купил лиценз за 7Pro?
Ето и още информация от MS:
От края на юли всички легални потребители на Windows 7 и Windows 8.1 ще могат безплатно да обновят системите си до версия 10 на операционната система в продължение на една година. Възниква обаче въпросът: „Ще може ли след това Windows 10 да се преинсталира от нулата?”.
Microsoft даде официален отговор на този въпрос чрез публикация в Twitter на Габриел Аул, мениджър на програмата Windows Insider. Той уверява, че след като веднъж са обновили компютрите си безплатно до Windows 10, потребителите могат да извършат чисто преинсталиране на системата на същото устройство, по всяко време.
Ползвам компютър още от DOS и после Windows и никога не съм хващал вирус, тия дето все хващат вируси и сини екрани, сами са си виновни. Също не ползвам активатори а сериен номер залепен на стикер върху кутията на компютъра ми. Windows си е надеждна платформа, не съм имал никакви проблеми. За линукс слушам приказки от 20 години как щял един ден да изпревари Windows, само не мога да разбера защо не се случва тази революция вече толкова време

MadChicken написа:А иначе с линукс работя професионално повече от 15 години и освен за сървър не бих си го причинил на личен компютър...
а мислех, че съм само аз като минах през slackware, debian и компромисния вариант ubunto - само и само да съм с unix на личното РС

карах дълго време на 7цата, но реших да премина на 8 - е..няма такава боза

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Иначе Windows 7 беше, а и още е железен, а 8/8.1 с помощта на Start8 и малко тунинг си е ОК

Only dead fish follow the stream...
с 8 цата ,аз ли обърках нещо не знам ма кат грейна един оранДЖаф екран .... ослепях 5 мин не можах го изтрая и замина,Не знам как щех са почувствам ко бех го плащал
по темата тази предупредителна икона за уин 10 я спирам и пак са появява .....

по темата тази предупредителна икона за уин 10 я спирам и пак са появява .....

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3