Помощ за избор м/у Jawbone UP3 и Fitbit Charge HR.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Помощ за избор м/у Jawbone UP3 и Fitbit Charge HR.

Мнение от Nukem » 02 Юни 2015, 14:20

Колеги предстой ми покупката на една от 2-те гривни, както сами се досещата изборът е сведен до една от двете заради пулс мониторинга. Интересува ме дали някой има преки впечатления от някоя от 2-те, по-важното за мен е да мога да гледам пулса как се е менил през деня и по-времето на някаква актвност може би с някакъв авт. режим, по-малко ме интересува в дадения момент какъв е. Ако има някой запзнат с софтуера и начина му на работа и представянето на информацията. Преди твърдо бях решил за Jawbone UP3, но го забавиха няколко пъти и отделно по чуждите форуми споделят за някой бъгове и спиране на работата с тестовите гривни който са получили.
https://www.ozone.bg/smart-aksesoari/ja ... ack-twist/?
http://dice.bg/fitbit-charge-hr-small-s ... -item20481
Мерси предварително за помоща, само да уточня че нямам кой знае какви очаквания за някакви ползи от самите гривни, повече като ирачка ще се ползва мисля.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар
Кара: E60 535D

Re: Помощ за избор м/у Jawbone UP3 и Fitbit Charge HR.

Мнение от karakondji » 02 Юни 2015, 18:35

Все още не притежавам такова устройство ама от няколко седмици ги разглеждам и аз.
За мен лично Fitbit Charge HR е по-добрият вариант заради наличието на дисплей. Много е важно за какво ще го ползваш. От това, което си написал по-скоро си мисля, че няма да спортуваш. В такъв случай по-добре си вземи някакъв смарт часовник със същите функции и за същите пари (да не вземеш оная изгризана ябълка). Поне ще изглежда по-красиво :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 02 Юни 2015, 19:23

Спртувам стабилно принципно, 4 пъти в седмицата фитнес в другите 3 дни бягам около 8км добро темпо, сега от средата на месеца почвам и сутрин всеки ден бягане. Аз дисплея не ме блазни толкова, повече ми се иска вечер като седна, да мога да видя как е бил пулса през деня, съня гледам и двете гривни дават много данни за фазите и общо взето да си следя активноста.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Юни 2015, 21:34

С тия батерии по 5-7 дни не ми се струват удобни. Гармин vivofit е с дисплей и батерията издържа години. Е функциите му са доста по-малко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 03 Юни 2015, 13:15

аз съм с Гармин Виво фит и съм доволен - изключително коректно отчитане на движението (крачки, бягане) на калориите ( и при еб**е отчита :mhihi: ) , за жалост ако някой държи да си следи пулса се купува допълнителен колан за гърдите.

Батерията издържа 1 год, след което се сменя, предлага се с 2 каишки и като цяло си е добро предложение. Сега вече има и по пипнати и натъпкани с опции, но си струват и повече $$
Изображение Изображение

Назад към Извън Темата