добавка на лики моли с молибден- откъде?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
добавка на лики моли с молибден- откъде?
колеги, не мога да намеря тази добавка за маслото с молибден на лики моли. търсих къде ли не. преди време се продаваше на всяка бензиностанция, сега като че ли си купувам копче от гащите на Александър Македонски. гледах в нет-а че ЕМ комплект я имат. ходих там, май не разбраха какво точно искам, ама твърдо заявиха че го нямат. накакви идеи откъде?
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
Re: добавка на лики моли с молибден- откъде?
akula написа:колеги, не мога да намеря тази добавка за маслото с молибден на лики моли. търсих къде ли не. преди време се продаваше на всяка бензиностанция, сега като че ли си купувам копче от гащите на Александър Македонски. гледах в нет-а че ЕМ комплект я имат. ходих там, май не разбраха какво точно искам, ама твърдо заявиха че го нямат. накакви идеи откъде?
не се занимавай с глупости...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
В Кауфланд го има
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
не съм от най-запознатите, но предполагам както доста други продукти по-скоро създават вътрешно усещане в теб, че нещата се случват както е описано
отколкото може да очакваш някакъв реален ефект
малко тип вс телешоп

малко тип вс телешоп
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Преди доста години, един приятел имаше...форд, и както в приказките, този форд зимата не работеше, палеше се с 300 зора+ още един голям акумулатор и дебели кабели.
какво ли не му правеше, форда палеше много трудно.
Един път му сложи от въпросното масло 10/40, едно такова, все едно е горяло масло, много тъмно на цвят, но след 500 километра, чудо, колата започна да пали без особени проблеми, дори започна да работи двигателя по-тихо.
Слагал съм го и на други автомобили и съм доволен от резултата.
Така че, ано няма ментета на това масло, препоръчвам го.
Един път му сложи от въпросното масло 10/40, едно такова, все едно е горяло масло, много тъмно на цвят, но след 500 километра, чудо, колата започна да пали без особени проблеми, дори започна да работи двигателя по-тихо.
Е.Димитров написа:Преди доста години, един приятел имаше...форд, и както в приказките, този форд зимата не работеше, палеше се с 300 зора+ още един голям акумулатор и дебели кабели.
просто са му издишали сегментите и на студено не е имал достатъчно компресия да запали - по здравия акумулатор е засилвал стартера повече и е компенсирало липсата на компресия. ако си му сипал по-гъсто масло- ефекта щеше да е същия

единственото дето съм виждал със собствените си очи тези добавки в маслото да правят е кал на дъното на картера и да запушват масловодите към главите което води до фатални последици...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
9 мнения
• Страница 1 от 1