ремонт на айпад - къде?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
ремонт на айпад - къде?
търся сервиз за ремонт на стъклото на айпад air, тъча работи, само стъклото е счупено.
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
Re: ремонт на айпад - къде?
“Алексервиз“ Младост (ако става въпрос за София)
Момчетата съживиха тотално у*ран телефон, който друг прехвален майстор почти уби...
Момчетата съживиха тотално у*ран телефон, който друг прехвален майстор почти уби...

- lamcho
- Потребител
-
- Кара: E36 328i
Днес към обяд, звъня на въпросния сервиз, за да попитам каква ще е цената за смяна на буксата за зарядното и говорителчето на айпад 4. Много се учудиха от къде знам какъв му е проблемът на този айпад, обясних им че говорителя пръщи и го чувам, а за буксата, освен че не зарежда с различни кабели, се вижда че е счупено едно малко парченце от платката вътре. Девойката на телефона се замисли малко, и каза "А добре, значи явно наистина са за смяна". Каза, че в момента не може да ми каже цена, ще ми върнат обаждането по-късно. Цял ден чаках, и в 5 часа ми се обадиха и ми съобщиха, че цената ще е 180 лв за смяна на букса, говорител и тъч скрийн. Казах, че тъч скрийнът ми е здрав и няма нужда да го сменят, и ми отговориха че ще има, защото най-вероятно ще го счупят, като отварят айпада да сменят другите неща...
... И следователно, аз трябва да си платя, за да ми го сменят с някъв китайски. Та се отказах да ходя там.
В гоогле има клипчета как се сваля тъч скийна - като бавно се нагрява с пистолет за топъл въздух цялата периферия на екрана, докато не се разлепи силикона който го държи =) Има ли в София човек който може да го постигне това чудо?

В гоогле има клипчета как се сваля тъч скийна - като бавно се нагрява с пистолет за топъл въздух цялата периферия на екрана, докато не се разлепи силикона който го държи =) Има ли в София човек който може да го постигне това чудо?
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
lamcho написа:..
Наистина се чупи очудващо лесно,залепен е много яко и като се напъне малко повече...пук!

- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
Навсякъде отварят с уговорката за тъча колега.
Радвам се, че са ти свършили работа момчетата...
Радвам се, че са ти свършили работа момчетата...

- lamcho
- Потребител
-
- Кара: E36 328i
Мда, наистина се оказа, че навсякъде е така. Накрая си го отворих сама - за 20тина минути със сешоар и 2 кредитни карти, както в клипчето - изобщо не е трудно, и тъч скрийна е спасен 

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
от кофти монтаж ли, от кофти качество на стъклото ли или от нещо друго, както си стоеше айпада в калъфа и хоп - черта от край до край, след 10-15 минути стана целия на паяжина, а малко след това започнаха да се образуват дупки... звъннах в сервиза, обясних какво е станало, отговора беше, че едва ли не съм си го счупил сам, че не поемали гаранция ако имало удар, в колата се напичало до над 60 градуса лятото (което е факт) и от това може би се бил спукал дисплея, с оригиналния нямах проблеми преди да се счупи след изпускане. Бил е и в колата, бил е и на плажа при големи жеги, нямаше проблем, но ментето за 200лв. не издържа. Замяна за "refurbished" в Creative Center струва 650лв с ДДС, като оставяш твоя счупен айпад и до няколко седмици получаваш така наречения "рециклиран" или "обновен", но при положение, че без отстъпки можеш да си купиш чисто нов за 799лв. с ДДС, то се обезмисля.

от сервиза отказаха гаранционен ремонт, до някъде ги разбирам, но не вярвам, че само на мен ми се е случило да се спраска стъклото без никаква външна намеса, предполагам, че е имало напрежение още при самия монтаж и от това се е спукало, но майната му. Човека ми предложи да отида на място и да видим какво можем да направим, но отказах, дори и да ми намали цената на 100лв, пак не си заслужава, защото ще очаквам същото счупване в рамките на няколко дни... и учудващо, дори в това състояние работи айпада, малко е кофти, понеже изпадат едни малки люспички от стъклото и при по силен натиск би могло да се пореже човек, но при внимателно боравене за сега не е проблем.

от сервиза отказаха гаранционен ремонт, до някъде ги разбирам, но не вярвам, че само на мен ми се е случило да се спраска стъклото без никаква външна намеса, предполагам, че е имало напрежение още при самия монтаж и от това се е спукало, но майната му. Човека ми предложи да отида на място и да видим какво можем да направим, но отказах, дори и да ми намали цената на 100лв, пак не си заслужава, защото ще очаквам същото счупване в рамките на няколко дни... и учудващо, дори в това състояние работи айпада, малко е кофти, понеже изпадат едни малки люспички от стъклото и при по силен натиск би могло да се пореже човек, но при внимателно боравене за сега не е проблем.
да попитам ако има някои с ремонтиран таблет за колко време горе доло става,знам че се чакат части от чужбина,но чакам вече два месеца и ми се струва доста
prodava se bmw e36 320 i sedan
9 мнения
• Страница 1 от 1