Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

Мнение от Venko » 06 Юли 2015, 13:11

Здравейте хора,

След 6 силни и емоционални години, днес половинката ми започна да си опакова и изнася багажа.
Последните й думи към мен бяха - погрижи се за здравето си, а аз здравето си го съсипах от бачкане.... за голееемите пари.
Голяяяямо ламтене, такава и такава кола да си купя. Телефон поне за 2к. Лаптоп поне за 4к.
В нас плазми, музики.. всичко топ ниво.
Еми сега ще си ги слушам сам, ще се возя сам и по телефона ще си говоря с майка ми.
Блъскам парцел да си купя, къща да строя.... дето явно ще си живея сам.

Дето е модерно да се казва - наиграх се хубавичко.

А бяха едни планове как ще се оженим, какви и какви деца ще имаме, как ще ги възпитаме, къде ще ги заведем... как ще остареем.
Живота си давам за това момиче, но тя вече не го иска.

Та за това - внимавайте много с бачкането, то ще ви вземе всичко и в замяна ще ви даде абсолютно нищо.

Аз ще си порева и ще й стискам палци да си намери някой нормален човек, който да й даде присъствие и разбиране.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

Мнение от vicho » 06 Юли 2015, 13:20

Venko написа:...

аз да не приказвам много-много, ама...

пусни я по пързалката, като не е до тебе когато си богат/беден, няма да е до теб и в обратния случай! :bang:

фак оф на такива жени и се наслаждавай на това, което си направил сам, поне е някаква утеха :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 06 Юли 2015, 13:29

назаем от един друг форум...
D3iPG.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venko » 06 Юли 2015, 13:32

vicho написа:
Venko написа:...

Винаги е била до мен независимо богат/беден.
И в момента нямам проблеми с парите, имам проблеми с това, че кратуната ми не разбира, че хората са важни не материалните боклуци.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 06 Юли 2015, 13:39

Добре де! Дай малко повече факти! Какво означава, че работата ти е съсипала здравето? Наистина ли има някакъв проблем с теб или просто бачкаш прекалено много и не ти остава време за нея?
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 06 Юли 2015, 13:48

Venko написа:И в момента нямам проблеми с парите, имам проблеми с това, че кратуната ми не разбира, че хората са важни не материалните боклуци.

проблема НЕ е в теб, пич! :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2015, 13:49

Понякога, човек като е презадоволен...почва да мисли за глупости, да си измисля проблеми и тн.
Вероятно и на твоята приятелка това и се е случило, щото ако всеки ден мисли какво да яде, едва ли ще прави такива простотии.
Освен това, сега ще ти е тъжно, ама след някой друг месец без нея, ще ти мине и ще ти е по-добре, важното е да преодолееш сегашният етап/момент
Успех

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 06 Юли 2015, 13:51

Е.Димитров написа:Понякога, човек като е презадоволен...почва да мисли за глупости, да си измисля проблеми и тн.
Вероятно и на твоята приятелка това и се е случило, щото ако всеки ден мисли какво да яде, едва ли ще прави такива простотии.
Освен това, сега ще ти е тъжно, ама след някой друг месец без нея, ще ти мине и ще ти е по-добре, важното е да преодолееш сегашният етап/момент
Успех

Тук колегат е много прав! Когато жените получавт нещо започват да искат повече и повече, и повече, и обикновените неща ги мислят за даденост, че даже доста пъти и необикновените.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по въздуха
Мечтае да кара: X5 с двигател реактивен

Мнение от gaidaroff » 06 Юли 2015, 13:57

Не те познавам човече, нито госпожицата. Ще ти го кажа като семеен мъж (женен). Адмираций за трудолюбието - то е само градивност, не съжалявай за това че си работлив и способен и че си постигнал нещо. Наистина трябва да си обръщаме внимание на семейството и на здравето си, но когато двама души имат такива сериозни планове, те имат и общи цели и виждания, които за да се постигнат трябват жертви, жертви, които твоята мома не е била склонна да преглърне поради голямото си его и егоизъм - ТЯ НЕ ТЕ ПОДКРЕПЯ, ЧОВЕЧЕ, ТЯ НЕ ТИ ДАВА СИЛИ за да се пребориш с каквото и да е, а точно обратното.... И ТИ ДА МИ КАЖЕШ, ЧЕ ДАВАШ ВСИЧКО ЗА НЕЯ - ДА, но НЕ... обичаш я, знам - но на теб ще ти се даде, а на нея - НЕ. Не съжелявай за нищо, ние като християни вярваме, че господ ни напътства, просто това не е правилния човек за теб. За жалост в днешно време еманципацията, простотията и себелюбието достига своя предел и се получава това...

СЪВЕТ: Излей си мъката за да ти мине. Не съжелявай и не прекланяй глава - не се връщай от там - където си минал и не позволявай някой да ти се изсмива на труда, който блъскаш. Има жени, повярвай ми, който когато си изморен ще ти наготви една манджа дет' се вика и ще ти врътне една бабалюга, а не да си стегнат багажа. Иди си измии колата, поглези е нея - тя повече заслужава! :OT:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Юли 2015, 14:00

speeder88 написа:Добре де! Дай малко повече факти! Какво означава, че работата ти е съсипала здравето? Наистина ли има някакъв проблем с теб или просто бачкаш прекалено много и не ти остава време за нея?

Второто. А може и да не бачка прекалено много, важното е, че има нещо по-важно от нея. Явно сте градили живота си на емоции преживявания, а не на реалността и това неминуемо води до разпад. А реалността е като кажеш "да" на един човек, да стоиш на това "да", докато смъртта ви раздели. Тоест, любовта първо е решение за цял живот, а емоциите следват, не обратното. Ако държиш на жена си, намери я и й покажи, че я обичаш, цениш и няма нищо по-важно за теб от нея. И я убеди, не я лъжи. Ако наистина я обичаш. Ако не, говори си с мама и гледай да си здрав. Това, което ти се е случило, може би е за да преосмислиш кое наистина е важно и кое не. Това има и своята добра страна, която обаче можеш да пропуснеш. Не слушай хора, които говорят презрително за жена ти и те съветват да останеш сам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 06 Юли 2015, 14:04

Е.Димитров написа:Понякога, човек като е презадоволен...почва да мисли за глупости, да си измисля проблеми и тн.
Успех

dru ztory!

Освен това, веднъж като си е тръгнала, пак ще си тръгне, ако ще Луната да й подариш в буркан... все тая, брат!

Кофти е, ама не е на живот и смърт :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 06 Юли 2015, 14:18

самотата не е много константна величина..
имам няколко познати далеч по-напред с материала от мен,
те минаваха през подобни раздели, и това беше ново начало за тях, сега си имат детенца.

направило ми е впечатление, че след определен брой години 5-6, както и във вашия случай,
на жените им идват мисли за бъдещето,
и каквото и да говорим те имат часовник, с който искат или не, се съобразяват.
Последна промяна txe на 06 Юли 2015, 15:53, променена общо 1 път
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venko » 06 Юли 2015, 14:21

Ето това е нещото, което ме спира да се боря за нея или да правя каквото и да било.
Обща е вината ни, че съсипахме връзката си. 300 пъти съм й казал - говори ми, общувай с мен! Аз съм човек, ще те разбера и ще оправим нещата ако има нещо грешно. Гъвкави хора сме, по на 30 и нагоре, не сме деца да се цупим и да се "сърдим". Живеем в дом, не в детска градина.

Пишейки така ми се струва, че не съм направил нещо непоправимо, а нещо, което е прочупило мисленето и отношението й към нашата връзка.
Но щом преценява, че тази ми постъпка е по-силна и важна от това, което има м/у нас - е добре!

vicho написа:Освен това, веднъж като си е тръгнала, пак ще си тръгне, ако ще Луната да й подариш в буркан... все тая, брат!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venko » 06 Юли 2015, 14:23

[quote="txe"][/quote]

Днес имах планове да прехвърля няколко К в разплащателна сметка и да ходя в Алтънбаш. Не съм човек, който се плаши от децата или брака - даже ги търся.

Потребител
Аватар
Кара: и мисли
Мечтае да кара: Е39 Coupe
Детайли за колата: тъмна

Мнение от denq » 06 Юли 2015, 14:33

Капитализма за това е измислен: създаване култа на материалните ценности, заробване с кредити, насочване на инвестициите в технологиите към потребителски не нужни вещи, предоставяне на възможността за сдибиване на всичко това чрез единия начин - кариеризъм, следствие - разрушаване на смейството и семейния институт (разбирай ценности), и .. разрушаване на държава. Методиката за поработяване/превземане стара колкото света.

Не че те съдя, но виждам грешка - всичко що си постигнал - плазми-мазми, е било без съгласуване/съгласие и анализ на последствията/жертвите с партньора ти, положени на алтара на златния телец. Вярвам, че си го правил за благото на двамата, но относно оценката на величината на благото не сте били си сверили часовниците.

Семейството/любимия човек е било и винаги ще е най-важно.

Според мен никога не е късно да направиш това което ти се иска. Грешки прави всеки. Важно е да не ги повтаряш.
Традицията не създава качество и не води до усъвършенствания ... тя задържа клиентите въпреки лошото качество.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата