Джорджано... или как в страната на абсурдите е модерно да си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Джорджано... или как в страната на абсурдите е модерно да си

Мнение от vicho » 15 Юли 2015, 22:45

скандален!!!

Съмнява ме, че има човек в интернет пространството, който НЕ познава Джорджано... :kuku:

Ако досега не сте го чули, или сте изолирани от всякаква комуникация с хората около вас, или живеете в пещера :paranoid:

Живото доказателство, как може да станеш МНОГО известен с мега тъпотии, никакъв талант и ориентация :shock:

От една страна всичко това е добре... за него, защото той прави това, което обича и то го прави щастлив. Той "пее", той е известен и не му пука. От друга страна, да са евем у обществото след като Джорджано е един от Героите на новото време (след 2010-та) :nono:

Темата е за общо разсъждение, как безумците стават известни в България, защото нашенеца откровено се радва на простотията и скандала!

Ако щеш - Гамена (а.к.а. Бахти Гулемите Ръки Чуек), Атанаска (а.к.а. Тъпа-съм-на-гъз), Галин Калчев (а.к.а. РЕЛЕФА а.к.а. КОНАН СМЪРТТА а.к.а. ЕРАТА РЕЛЕФА а.к.а. Ледников Епох на БеГе О ЙЕЕЕ) и т.н. още знайни и незнайни известни и не толкова личности :kuku:

Я СЪМ ПОТРЕСЕН!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: Джорджано... или как в страната на абсурдите е модерно д

Мнение от Vanqu1sh » 15 Юли 2015, 22:53

И с право си потресен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 15 Юли 2015, 22:53

:yes: :mhihi: :banghead:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Юли 2015, 22:54

Даже вече има и някъв клип с някаква нова фолкпевица :mhihi: :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 15 Юли 2015, 23:08

vicho написа:никакъв талант и ориентация :shock:

Ориентацията е известна :gay:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 15 Юли 2015, 23:14

Ами звездите на zazz.bg от едно време Стамбини и оная ръбатата Михаела :mhihi:
Или пък сегашните влогъри. Наслушах се на простотии, обаче братчеда като дойдел в Пловдив (11г) иска да го запозная с Кристиан Танев известен във фейсбук, като motikarq щото разправял ебати яките лафове :shock: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 15 Юли 2015, 23:20

Само не слагайте някой негов клип тук,че имам един лаптоп за части вече,заради този....това същество. А сега съм си пред компа! :mhihi: Нещо е сбъркано в мисленето на харесващите го :mrgreen: Да не са правили някакви опити в края на комунизма за промяна на българското ДНК,че така се получи :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 16 Юли 2015, 0:00

Toва си е целенасочена политика за оскотяване на нацията! Не че и преди промените не беше престижно да си "човек от народа" ама сега вече простотията взима нечувани размери...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 16 Юли 2015, 0:01

Недей така бе чуек... за какво си говорите тук :roll: , и кои са тия...

А по света има други интереси днес... които даже не се споменават... http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2015/07/15/2573465_novi_horizonti_otkri_voda_na_pluton_i_pokaza_lunite_na/

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 16 Юли 2015, 0:02

този по нищо не отстъпва на разните чалга певици, дриско, сто кила и всякакви други български мейнстрийм 'творци'... зрял човек не би трябвало да проявява интерес към никой от тия. в случая стават известни, защото се сещате какви хора преобладават в страната

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Юли 2015, 2:40

Изобщо не го знам какъв е този цървул.

Изображение

Вкл. и с тази тема...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 16 Юли 2015, 4:03

Интересно, защо се чудите?
Като видя хора дето са афектирани от такива неща "щото се случват само в България" и ми става такова едно патриотично.
мотиката си е намерил нишата с показване на разтропани 13 годишни разпоретини забременяли от секс играчките на родителите им.(което пък се среща от поне 10 години в световното интернет)

От няколко годинки насам с точно 2 клипа в десетката ставаш известен...в света...Ако тоя бацил пееше на английски нямаше да го дъвчем само тук...
Килата,Криско и компания са съвсем друга бира.Ако им вземеш добрите качества и ги събереш в едно ,би се получило доста добро творчество...
Това се търси, това предлагат.
Примери много-Dan Biltzerian ми изниква първи в главата.Пича нито е от най красивите, нито от най интелигентните, ама чука повече от целия ни форум заедно...щото е скандален и дразни 20 годишни девственици във фейсбука.

Скандалното се продава доста по-добре от качественото.
Причината?
Всички се чудят какво толкова се шуми по тези иднивиди...и ходи и гледа...
Та и пресния пример с чалгарията и джорджо 384000 гледания във youtube.Тва са пари...от монетизиране хората в Америка си накупиха брутални коли що и пайнера да не копа от тия пари с този ценен кадър джорджано,пък и да пробутат и новата гига-мега-хипер-турбо фурия?

Та като обобщение, предполагам ви е ясно ,че със самото му споменаване тук , увеличавате гледанията му по сайтовете и популярността му.Нищо ,че не се говори добро за него...Тези които още не са го чували ,ще идат да го чуят (за да пробват дали наистина ще започнат да си чупят компютрите) от чисто любопитство.

Или с други думи, колкото по-скоро приемете всичко това за нормално и спрете да му обръщате внимание,толкова по-скоро ще изчезне известността на тези същества...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: N57D30O1
Детайли за колата: F10 530d Xdrive

Мнение от Spark 50 » 16 Юли 2015, 6:45

vicho написа:Съмнява ме, че има човек в интернет пространството, който НЕ познава Джорджано...

Ако досега не сте го чули, или сте изолирани от всякаква комуникация с хората около вас, или живеете в пещера
Защо трябва да живееш в пещера и да си изолиран от комуникации за да НЕ знаеш кой е Джордано :banghead:

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Юли 2015, 7:01

Какъв е този, че въобще не съм го чувал. Пишете поне за какво става въпрос :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Юли 2015, 7:12

vicho написа:Съмнява ме, че има човек в интернет пространството, който НЕ познава Джорджано... :kuku:
Ако досега не сте го чули, или сте изолирани от всякаква комуникация с хората около вас, или живеете в пещера :paranoid:

Никога не съм чувал нито един от споменатите от теб...
Ти с какви хора комуникираш??? Защото от хората около мен (колеги и приятели) почти никой не е чувал за този индивид...

П.П.: Викай бтв репортерите да ме снимат - явно съм единствения пещерен човек в България...

FuRoRR написа:Тези които още не са го чували ,ще идат да го чуят (за да пробват дали наистина ще започнат да си чупят компютрите) от чисто любопитство.

Ей сега ще си счупя пръстите да ровя в нета, за да си обременя съзнанието с поредния олигофрен :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Следваща

Назад към Извън Темата