Кисело мляко избор на качествено такова?
Модератор: Общи модератори
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Кисело мляко избор на качествено такова?
Колеги споделете мнения за кисело мляко. Аз напоследък все си купувам от Лидл на Пилос от 2% предвид, че ми удобен магазина, но не съм сигурен за качествата му... Преди консумирах на "Елена" киселото мляко, а на последък баща ми купува домашно мляко от една борса в Горубляне и майка го подквасва. Нищо общо с купешките, проблема е, че на работа взимам от лидълските бълвочи...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Кисело мляко избор на качествено такова?
Родопчанка-Кисело мляко с каймак – 3.8% – 2.250кг. кофа
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
dr.peshev написа:Родопчанка-Кисело мляко с каймак – 3.8% – 2.250кг. кофа
+1
В момента и "Жълтуша" си оправиха качеството, но имайте едно в предвид, че за да се свали процента на масленост се добавят сухи вещества. Това го знам от производител на млечни продукти. Така че, щом има 2%, 3% и т.н. със сигурност не е само мляко.

Ако нема у глава, има у Google.
- vortex29
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328i
- Мечтае да кара: F22 M240i
Алфатар - може да видиш фирмените им магазини в София. Самото мляко е много хубаво но да кажем е на нивото на Добрев млеката. Уловката е че има много вкусен каймак отгоре което го прави наистина стойностно 

e36 318i - sold, e39 530i - sold, e46 328i 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Vra4anin написа:PS: аз последно време купувам Верея висок процент
Скоро си взех, да си правя айрян... че то си беше почти готово

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
dr.peshev написа:Родопчанка-Кисело мляко с каймак – 3.8% – 2.250кг. кофа
Най-доброто, което може да се намери по магазините, +1.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
В Пилос-а има всичко,но не и мляко! С години може да изкара без да е в хладилник и нищо няма да му стане! По принцип ям само домашно краве и козе кисело мляко,защото овчето нещо не ми допада! А от купешките когато ми се наложи вземам на Домлян 3,6-доближава се доста до вкуса на истинското краве мляко!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Ganchev__ написа:dr.peshev написа:Родопчанка-Кисело мляко с каймак – 3.8% – 2.250кг. кофа
+1 за Родопчанката, пробиотика на бор-чвора също е добре, тези ги зимам най-често, иначе на баба е така по-гъсто хубаво

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
c7aH4eB написа:Ganchev__ написа:dr.peshev написа:Родопчанка-Кисело мляко с каймак – 3.8% – 2.250кг. кофа
+1 за Родопчанката, пробиотика на бор-чвора също е добре, тези ги зимам най-често, иначе на баба е така по-гъсто хубаво
И аз съм на родопчанка и малкия го плющи...а прясно взимам от една вендинг машина на една Ямболска фирма....директно е от него...отдавна е приключил работа с мандрите човека....млякото след като се издои минава само необходимите проверки за бацили и болести и заминава за машините в Ямбол и Бургас....няма пастьоризиране няма простотии.......като погледнеш в шишето и го раздрусаш млякото стои мазно и остава по стените дебел слой на шишето....Вариш и се наслаждаваш.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
На първо място разбира се е домашното, а когато изтърва момчето, което продава в квартала, купувам Млекаря-75 или Вършец.
Последна промяна alchohol на 22 Юли 2015, 18:03, променена общо 2 пъти
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Домлян 3,6 % БДС!
Синя кофичка,има и зелена ама не е БДС. Веднъж бях взел Хармоника 2%,май е някакво био мляко, но беше доста рядко и не съм впечатлен, а беше към 2,00лв. кофичката и то за 2%... 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Един съвет - не стъпвайте в Лидъл!В Германия така са ги подгонили ....
Иначе по темата - Боженци , едно от най-добрите на пазара.
Ами като сме тръгнали - какъв кашкавал са си копувам?Искам като го пекна в скаричката и да стане коричка на точки , както едно време.
А кашкавалите тука при швабите са под всякаква критика ,не знам тия хора как ги ядът.То като цяло всичките им "млечни" продукти са пълен шит.
Ами като сме тръгнали - какъв кашкавал са си копувам?Искам като го пекна в скаричката и да стане коричка на точки , както едно време.
А кашкавалите тука при швабите са под всякаква критика ,не знам тия хора как ги ядът.То като цяло всичките им "млечни" продукти са пълен шит.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Binev_OuT написа:Един съвет - не стъпвайте в Лидъл!В Германия така са ги подгонили ....
Щях да го кажа същото за Лидъл, ама се спрях. Не разбирам, защо все още много хора боготворят тази верига, която продава едни от най-големите боклуци в Европа. Немците са много далеч от качество на храна, а Лидъл е символ на ниско качество и там. За сметка на това, ако нещо не е на някакво намаление е по-скъпо от сродните магазини. За лично техните боклуци не говоря, тях ги има само при тях.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
В нас купуваме само Кортен,от всички предлагани,най ми допада като качество и вкус.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Binev_OuT написа:Един съвет - не стъпвайте в Лидъл!В Германия така са ги подгонили ....
Аз кашкавал и сирене взимам само на ЕЛЕНА. В редки случай, некви други и все съм разочарован. Не знам от кво е и с кво е това ЕЛЕНА, но то е единственото което не се различава от опаковка до опаковка. Всеки път има един и същи вкус, соленост, твърдост и тнт. И е баш за сандвичите дето искаш...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."