Изгубени документи прибиране от морето
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Изгубени документи прибиране от морето
Здравейте снощи си загубих документите искам да попитам какво следва сега с прибирането понеже съм в Бургас ако случайно ме спрат като се прибирам в София..
Документите на колата ще ми ги пратят (голям талон полицата на гражданската и прегледа) но нямам шоф.книжка и лична карта.Мога ли да пътувам спокойно?
Документите на колата ще ми ги пратят (голям талон полицата на гражданската и прегледа) но нямам шоф.книжка и лична карта.Мога ли да пътувам спокойно?
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Re: Изгубени документи прибиране от морето
Не, няма да пътуваш спокойно, и ще се надяваш да не те спрат! Точно по първи май бях планувал пътуване до Царево, и предишната нощ си загубих портфейла с всички документи. Но бях планирал всичко, издирих единствения си легитимен документ, международен паспорт, и тръгнах с него! Слава богу, изкарах късмет, не ме спряха катаджии, а и ми се обади таксиджията, който намерил портфейла ми.
Желая ти късмет!
Желая ти късмет!
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Върви до някое управление в Бургас и разкажи на гишето, какво е станало. Те ще ти обяснят, мен ме мързи... Вземи си кафе, че по това време има големи опашки пред гишетата...
.
Може да рискуваш да се прибереш и така и това упражнение да го правиш в София...

Може да рискуваш да се прибереш и така и това упражнение да го правиш в София...
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
точно..отиваш до полицията и попълваш протокол, където трябва да опишеш къде си бил и т.н.
при загубени документи имаше някаква глоба, която при откраднати я няма (ама ти си ги изгубил де
)
при загубени документи имаше някаква глоба, която при откраднати я няма (ама ти си ги изгубил де

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Denmark написа:при загубени документи имаше някаква глоба, която при откраднати я няма (ама ти си ги изгубил де)
И при загубени,и при откраднати документи глобата е 50 лв на парче (в твоя случай значи 100)
Мотива и в двата случая е, че не си ги опазил.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз мисля,че платих 20на лева,бяха ми откраднати всички накуп.
Първата ти работа е да отидеш възможно най-бързо до РПУ,за да обявиш личните документи за невалидни,все пак сме в БГ ,царството на измамите!+ Ако си изгубил банкови карти звънкаш в банката за да ги спреш на момента-сигурно си се сетил сам,ама аз да си кажа
За съжаление,колкото и глупаво да звучи,докато чакаш преиздаване на шоф.книжка,нямаш право да шофираш..
А докато чакаш ЛК ти се издава временно удостоверение ,което я замества за легитимиране.
Моите документи ми ги подхвърлиха пред нас 3 седмици по-късно ,което не ми беше от полза,защото си бях преиздал всичко
Само дубликат на картончето за прегледа не издават от пункта за ГТП,не знам защо
Първата ти работа е да отидеш възможно най-бързо до РПУ,за да обявиш личните документи за невалидни,все пак сме в БГ ,царството на измамите!+ Ако си изгубил банкови карти звънкаш в банката за да ги спреш на момента-сигурно си се сетил сам,ама аз да си кажа

За съжаление,колкото и глупаво да звучи,докато чакаш преиздаване на шоф.книжка,нямаш право да шофираш..
А докато чакаш ЛК ти се издава временно удостоверение ,което я замества за легитимиране.
Моите документи ми ги подхвърлиха пред нас 3 седмици по-късно ,което не ми беше от полза,защото си бях преиздал всичко

Само дубликат на картончето за прегледа не издават от пункта за ГТП,не знам защо
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И като попълниш тези документи, ти дават един протокол/служебна бележка, където може да ги представиш пред други органи
Мен ме спряха в Бургас и полицая ми каза че книжката ми е изтекла преди месец и нямам право да карам. Доста се притесних обаче не последва нищо и освен че се прибрах карах още 10 дни внимателно докато излезе новата
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Аз като преиздавах книжката ми дадоха едно талонче с датата на получаването и ми казаха,че никакъв проблем няма да си карам с него до датата,която е отбелязана,но не и след това. Брат ми си беше изгубил документите и докато си чакаше книжката и той караше с талонче от КАТ.
То беше само един номер и дата и намръщената служителка изрично ме предупреди че не мога да карам с него. Все пак старата книжка си беше в мен и разчитах повече на нея и да се правя на ударен.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
© написа:То беше само един номер и дата и намръщената служителка изрично ме предупреди че не мога да карам с него. Все пак старата книжка си беше в мен и разчитах повече на нея и да се правя на ударен.
на мен пък ми прибраха и старата книжка и не ми дадоха талонче, "след 2-3 седмици ела си я вземи, няма нужда от картонче"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
МВР КАПУТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Stoqnov_1979 написа:Аз като преиздавах книжката ми дадоха едно талонче с датата на получаването и ми казаха,че никакъв проблем няма да си карам с него до датата,която е отбелязана,но не и след това. Брат ми си беше изгубил документите и докато си чакаше книжката и той караше с талонче от КАТ.
и аз карах,може би катаджиите от човешка гледна точка не биха се заяли,но нямаме право
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Кат могат да напишат само и единствено 2бр. фиш за по 10лв. - толкова е за липса на книжка и за липса на талон. Карах така поне година от простотия.. Друг е въпроса, че вече може да се заядат и да те заключат за без лични документи. Ако все пак се прибереш в София без да ходиш в МВР Бургас недей да споменаваш, че са ги откраднали в Бургас, защото се ходи в РПУ по местонахождение на произшествието. Кажи, че са ти ги откраднали в рейса и т.н.
Live it like you Love it
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Стига сте обиждали КАТ-аджиите.
Има много свестни и разбрани момчета и като обясниш случката правят справка по ЕГН-то и номера на колата без да искат нищо дори за себе си. Все пак сме ЧОВЕЦИ!
Разбира се документите си ги вадиш наново с всичко дължимо.
Най-гадните ченгета, които съм срещал бяха в Стражица. Почти в 10 вечерта оглеждаха с фенерче дали челното стъкло не е пукнато за да ми напишат акт.
Има много свестни и разбрани момчета и като обясниш случката правят справка по ЕГН-то и номера на колата без да искат нищо дори за себе си. Все пак сме ЧОВЕЦИ!
Разбира се документите си ги вадиш наново с всичко дължимо.
Най-гадните ченгета, които съм срещал бяха в Стражица. Почти в 10 вечерта оглеждаха с фенерче дали челното стъкло не е пукнато за да ми напишат акт.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2