Диганостика Пазарджик
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bimM3r
- Потребител
-
- Кара: 525 dA Touring
- Мечтае да кара: e24 with S62 engine
Диганостика Пазарджик
Здравейте колеги. Реших да закупя автомобил от Пазарджик и искам да ви попитам знаете ли къде мога да направя диагностика в града. Ако може да ми оставите телефони и имена. Благодаря! 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Диганостика Пазарджик
общо взето всеки голям сервиз ще ти предложи диагностика. Можеш да пробваш Бош сервиз - голям сервиз. Има добра история. Търсиш Йосиф (той е приемчик)Enzo сервиз - тук май разбират повече от френски коли. Търсиш Петър (той е собственик, често работи с другите и е с гащеризон. Ще го познаеш, че говори по телефона, за разлика от другите, които работят.)
Има и други по-малки, в които съм оставял колата, обаче на тях имам доверие само.
Ако ти трябват локални ентусиасти, не като мен, хора, които живеят в София, иначе са от Пазарджик.
Боби - 0879 - занимава се с продажба на използвани части за автомобили. Отзивчив е, може да те насочи, ако ти потрябва нещо.
Любо - +359889 - човекът с най-запазената e36-ца в града. Работи в магазин за авточасти. Ако ти вдигне, ще те насочи при нужда.
П.С.: телефоните са на ЛС, за да избегнем злоупотреби.
Има и други по-малки, в които съм оставял колата, обаче на тях имам доверие само.
Ако ти трябват локални ентусиасти, не като мен, хора, които живеят в София, иначе са от Пазарджик.
Боби - 0879 - занимава се с продажба на използвани части за автомобили. Отзивчив е, може да те насочи, ако ти потрябва нещо.
Любо - +359889 - човекът с най-запазената e36-ца в града. Работи в магазин за авточасти. Ако ти вдигне, ще те насочи при нужда.
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Най-качествената диагностика на BMW в Пазарджик е в село Малко Конаре. Топ Сервиз. Но така няма да го намериш. Просто в селото питаш за Тошо "Професора". Пиши ми на Л.С. да ти дам номера на телефона му ако искаш.
- Gpenev
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Освен него можеш да отидеш и в сервиза срещу задния изход на Кауфланд има едни сервизчета, там също момчетата си разбират от работата. 

- bimM3r
- Потребител
-
u`F`o написа:общо взето всеки голям сервиз ще ти предложи диагностика. Можеш да пробваш Бош сервиз - голям сервиз. Има добра история. Търсиш Йосиф (той е приемчик)Enzo сервиз - тук май разбират повече от френски коли. Търсиш Петър (той е собственик, често работи с другите и е с гащеризон. Ще го познаеш, че говори по телефона, за разлика от другите, които работят.)
Благодаря! Аз намерих това: http://info-call.bg/f/avtokompleks-avto-luks/4621/1/ и мисля да се пробам при тях.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
bimM3r написа:u`F`o написа:общо взето всеки голям сервиз ще ти предложи диагностика. Можеш да пробваш Бош сервиз - голям сервиз. Има добра история. Търсиш Йосиф (той е приемчик)Enzo сервиз - тук май разбират повече от френски коли. Търсиш Петър (той е собственик, често работи с другите и е с гащеризон. Ще го познаеш, че говори по телефона, за разлика от другите, които работят.)
Благодаря! Аз намерих това: http://info-call.bg/f/avtokompleks-avto-luks/4621/1/ и мисля да се пробам при тях.
Те са до Бош сервиз, като им гледам адреса. Да кажеш как е било после. Успех с покупката!

- bimM3r
- Потребител
-
Взех 525dA, отидохме с джамбазина при някакви келеши в някакви гаражи до Ромпетрола на ул. Свобода 6. Колата даде 2 грешки на компа. после ги изстрихме развъртяхме малко и ги нямаше вече. Има много за обслужване и е за гуми но съм доволен. Благодарско за съветите. 

7 мнения
• Страница 1 от 1