Фирма за изкупуване на кола за скрап
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Фирма за изкупуване на кола за скрап
Здравейте,
от два дни се обаждам по фирми, загрижени за природата, да изкупят едно купе за скрап. Но за мое учудване фирмите предпочитат да купуват само цели коли, а когато стане дума за голо купе, природата са я е...ли и нямат никакви желание да се занимават.
Ето къде звънях и ми отказаха: Надин, Макметал, Екометал - нямат паяк, с който да я вдигнат. Цветметал - също нямат с какво да я вдигнат.
Едиствените, които имат паяк и се навиха за Ровотел, но те могат чак след 5-ти август, тогава ми е късно, но все пак са сигурен вариант.
Търся фирма, която да има възможност с паяк да вдигне купето в петък или събота. Колата е снета от отчет в КАТ и отписана от данъчното.
от два дни се обаждам по фирми, загрижени за природата, да изкупят едно купе за скрап. Но за мое учудване фирмите предпочитат да купуват само цели коли, а когато стане дума за голо купе, природата са я е...ли и нямат никакви желание да се занимават.
Ето къде звънях и ми отказаха: Надин, Макметал, Екометал - нямат паяк, с който да я вдигнат. Цветметал - също нямат с какво да я вдигнат.
Едиствените, които имат паяк и се навиха за Ровотел, но те могат чак след 5-ти август, тогава ми е късно, но все пак са сигурен вариант.
Търся фирма, която да има възможност с паяк да вдигне купето в петък или събота. Колата е снета от отчет в КАТ и отписана от данъчното.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- vesko_325td
- Потребител
-
Re: Фирма за изкупуване на кола за скрап
Фирмата се казва НОРД те изкупуват голи купета със собствен превоз
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Re: Фирма за изкупуване на кола за скрап
Joro_Paveto написа:Здравейте,
Брах го тоя... Търсиш мотокар иначе никой не иска, "такава е политиката на фирмата" да им се незнае и операторите.Всеки уважаващ се трз и човешки ресурси знае, че такива изказвания са напълно погрешни...

3 мнения
• Страница 1 от 1