Windows 10

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Windows 10

Мнение от Denmark » 01 Авг 2015, 2:31

ъпдейтнахте ли?

Microsoft вдигнаха летвата :D дизайна е много як

windows 8 и 8.1 си бяха достатъчно бързи и не виждам подобрение в това отношение.

сега остава да направят някакви яки телефони с windows :)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Re: Windows 10

Мнение от Ant0n » 01 Авг 2015, 3:21

Даже даунгрейднахме вече :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Авг 2015, 14:44

аз днес се преебах и сега не ми работи тъчпада :lol:
+ не мога да се оправя да си турна фонетика :help:

ъпдейт: ха, да докладвам,намерих някакви ъпдейти на сайта на АЗИС (асус) и сега тъчпада не само че бачка,ами има и допълнителни жестове :mrgreen:
Проблема с фонетиката виси обаче :conf:

ъпдейт 2: рестартирах и фонетиката се появи отнякъде от само себе си :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 01 Авг 2015, 15:18

Bogat-Beden написа:аз днес се преебах и сега не ми работи тъчпада :lol:

Аз съм с лаптоп АЦЕР Ъспайр и след ъпдейта си имам и фонети и тъча си ми работи :P
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 01 Авг 2015, 19:10

И аз днес го ъпдейтнах.
За сега няма някви видими дертове.
Най интересното е ,че ми тръгна и стария офис пакет 2010 (не лицензиран) :mrgreen:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 01 Авг 2015, 19:54

я като виден меганеразбирач да избухна с въпрос как стоят нещата с вирусите,или няма написани още? :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 01 Авг 2015, 22:25

стоят си по същия начин нещата с вирусите :lol:

Mario Pankov написа:Пуснаха го безплатно за да оставят потребителите да им помогнат с изчистването на проблемите, за да сваля ъпдейта трябва да е на втора, резервна машина, която не ползвам. Така или иначе вече знам - като има нов Win, ако ще го купувам - чакам SP1 :lol: Като пуснаха 7, който излезе доста добър, възможността му да стартира приложения беше по-ниска от тази на Linux с Wine. Все още има много софтуер, който има проблеми при работа под 64 битова 7-ца. Като цяло, бих си купил 8.1 ( даже вчера гледах пакетите в Техномаркет ), но ъпгрейд към 10 за сега не :)

Едно готино мнение от diyaudio.com:

"Yes, I've been involved in the Windows Insider program on and off. My view of W10 is that its evolved to the point of pleasing no one."

10-тката си е 8.1 + як дизайн :-)

проблема с 64-битовите не в windows-a а в софтуера. и на мен ми се налага често да се занимавам с това и е много досадно.
иначе за тия няколко дена не съм имал никакви проблеми с 10-тката, а определено ми харесва доста.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Авг 2015, 10:21

Както каза колегата по-горе, ъпдейтнахме и даже ресторнахме старият (win7)
Ъпдейтнах го на лаптопа, и гледам, вторият диск, който съм поставил на мястото на CD то, вече не се вижда.
Какво ли не правих, вторият диск не се вижда, рестарти, изваждане и поставяне на вторият диск-нищо.
И айде рестор на седмицата.
По-нататък, може да сложа чиста инсталация на win10, не надграждане, но за сега не

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 02 Авг 2015, 16:47

Е.Димитров написа:Както каза колегата по-горе, ъпдейтнахме и даже ресторнахме старият (win7)
Ъпдейтнах го на лаптопа, и гледам, вторият диск, който съм поставил на мястото на CD то, вече не се вижда.
Какво ли не правих, вторият диск не се вижда, рестарти, изваждане и поставяне на вторият диск-нищо.
По-нататък, може да сложа чиста инсталация на win10, не надграждане, но за сега не

Някой път, като съм преинсталвал компи и ми изчезва примерно D, изтрива си буквата и става невидим, с десен бутон на моят компютър -> manage ако си на английски или Управление на БГ и оттам на Управление на дискове си му добавяш букви там Ф, Джи кот ти душа сака и става (стига това да се е случило при теб де) :yes:

Още не съм се ъпдейтвал до 8ца те 10ка искараха :D трябва да си го инстална на друга машина първо малко тест и ще изчакам някой още да се даде мнение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Авг 2015, 17:37

c7aH4eB написа:
Е.Димитров написа:Както каза колегата по-горе, ъпдейтнахме и даже ресторнахме старият (win7)

Някой път, като съм преинсталвал компи и ми изчезва примерно D, изтрива си буквата и става невидим, с десен бутон на моят компютър -> manage ако си на английски или Управление на БГ и оттам на Управление на дискове си му добавяш букви там Ф, Джи кот ти душа сака и става (стига това да се е случило при теб де) :yes:

Още не съм се ъпдейтвал до 8ца те 10ка искараха :D трябва да си го инстална на друга машина първо малко тест и ще изчакам някой още да се даде мнение

И аз така си помислих, за това му пуснах програми за партишъни, обаче няма нищо, в биоса рових, в UAC рових, регистри-не, все едно няма никой и за това обратно и...съм доволен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 02 Авг 2015, 18:29

аз като ретро фен, се върнах от 8.1 на XP и съм много доволен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 02 Авг 2015, 23:26

Цял ден нямах нет,мислех ,че е от доставчика (случва ми се постоянно,не съм баш в центъра на цивилизацията :mhihi: )И вечерта като видях на тела,че нета е супер цъкнах на troubleshooting ,тогава чак си намери грешката,рестартира се и воала
Последна промяна Bogat-Beden на 02 Авг 2015, 23:27, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 02 Авг 2015, 23:26

benzin написа:аз като ретро фен, се върнах от 8.1 на XP и съм много доволен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

2000 е по-як, няма излишни лъскавини и кученце в търсачката :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 02 Авг 2015, 23:43

nqmam_bmw написа:
Bogat-Beden написа:аз днес се преебах и сега не ми работи тъчпада :lol:

Аз съм с лаптоп АЦЕР Ъспайр и след ъпдейта си имам и фонети и тъча си ми работи :P

По време на ъпгрейда не пипаш , освен с ОК на предупреждението да не се пипа тъчпада :winky:
Иначе след ъпгрейда от 8.1 само аудио драйвери което лесно се оправя и това че дефендера се опита да измести антивируса :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 02 Авг 2015, 23:50

аз не съм барал нищо,странното е ,че отказваше да работи не веднага след старт,а след логване в профил :dunno:
мъ къкто и да е ,опраи се

Следваща

Назад към Извън Темата