Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Вип Брадър 2015
Започна ,нека да коментираме всичко тук.Очертава се да бъде интересно:)
Последна промяна super_mario на 13 Сеп 2015, 21:03, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Биг Брадър 2015
То май няма какво да се коментира....
Хвани единия, удари другия...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Аз имам коментар ...
Я съм потресен!
Я съм потресен!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Отражение на модерното в днешният ни български живот.Кypви и брадати господа със съмнителен вид оправдаващи източника си на пари с фразата ''Имам частен бизнес''.
Интересно ми е тоя играч от борсата колко е играч и ако е какво прави в тва нелепо подобие на медиен проект с предназначение да фокусира зрителския интерес за да се харчат по-скъпо рекламите в дадения часови пояс.
Интересно ми е тоя играч от борсата колко е играч и ако е какво прави в тва нелепо подобие на медиен проект с предназначение да фокусира зрителския интерес за да се харчат по-скъпо рекламите в дадения часови пояс.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Толкова е ... Това е просто без коментар !

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
jorsenbmw написа:Отражение на модерното в днешният ни български живот.Кypви и брадати господа със съмнителен вид оправдаващи източника си на пари с фразата ''Имам частен бизнес''.
Напълно съм съгласен!
Крис изби рибата:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не мога да си представя, че нормален, себеуважаващ се човек, би гледал подобна простотия!!!!!!!!!!

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Дочух,че Цецко бизнесменчето карал най новата Х5 М-ка:)
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
super_mario написа:Дочух,че Цецко бизнесменчето карал най новата Х5 М-ка:)
Аууууу.....е заради това ще седна да го гледам тоз бълвоч и този ще ми е любимеца....кога ще го дават пак........

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
zAcK написа:Не мога да си представя, че нормален, себеуважаващ се човек, би гледал подобна простотия!!!!!!!!!!![]()
![]()
Още по малко мога да си представя да участва в него. Бизнесмен бил, търговец на борсата бил.... Къв бизнесмен, къв търговец на борсата, като за*баваш всичко да се излагаш пред цяла България за некви "кирливи" 50к, ако толкова е наградата.... Не ме разбирайте погрешно, но като си големия тешкар, тия пари нема да си опрел до тях, че да се резилиш по телевизията. А за "жените" в къщата няма да говоря... Квито мъжете, такива и жените

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
кичоне написа:super_mario написа:Дочух,че Цецко бизнесменчето карал най новата Х5 М-ка:)
Аууууу.....е заради това ще седна да го гледам тоз бълвоч и този ще ми е любимеца....кога ще го дават пак........
Аз мисля,че почти всички ще хвърляте по едно око,защото българина обича сеир!
[quote="super_mario"
Аз мисля,че почти всички ще хвърляте по едно око,защото българина обича сеир![/quote]
В изречението ти се крие отговора!
Жокер - защото е Българин!
Аз мисля,че почти всички ще хвърляте по едно око,защото българина обича сеир![/quote]
В изречението ти се крие отговора!
Жокер - защото е Българин!

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Може би първите сезони си заслужаваха, от тогава насам само циркове е има си смях от време на време, но с представата, че всеки е на някъв хонорар и по сценарий, по-добре да седна някой сериал да си гледам
Кой честен бизнесмен си оставя честният бизнес за да влезе у някоя къща за 3 месеца ?

Кой честен бизнесмен си оставя честният бизнес за да влезе у някоя къща за 3 месеца ?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:Я съм потресен!
и язе!!!
ахахахха

Оле БОЖЕЕЕЕ, ОЛЕ МАЙКООООО!!!!
из "Тъпанчев на училище"
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Хора всичко е за пари да варвият рекламите телевизията да има висок рейтинг, и да се забавлява народа. Като цяло това предаване е отражение на нас самите просто се гледаме в огледалото. Има представители на всички прослойки на обществото тузари, миски, разни тарикати, меки китки. Интересното е че противопоставят характери и различни персонажи персонажи. Замислете се това не се ли случва в заобикалящата ни среда. Гледайте и си вадете поуки от тези хора, кой с лош пример кой с добър.
Няма начин да няма начин