МОЛБА ЗА ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
МОЛБА ЗА ПОМОЩ
Здравейте , майка ми е приета по спешност в болница ТОКУДА в София . Нуждае се от приливане на кръв.Кръвта се намери от кръводарителство но сега трябва да върне на въпросният център .
Лекуващият лекар ми каза ,че за предпочитане кръвта да се върне от жители на София или региона.
НУЖДАЯ СЕ ОТ ДВАМА ИЛИ ТРИМА ДОБРОВОЛЦИ ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНОТО ВРЪЩАНЕ НА ВЪПРОСНАТА КРЪВ.
МОЛЯ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ОТ СОФИЯ ДА МИ ПОМОГНАТ НЕКА СЕ ОБАДЯТ ИЛИ КЛИКНАТ ЗА ПОДРОБНОСТИ .
тел.0988811379 ИВО АТАНАСОВ
Лекуващият лекар ми каза ,че за предпочитане кръвта да се върне от жители на София или региона.
НУЖДАЯ СЕ ОТ ДВАМА ИЛИ ТРИМА ДОБРОВОЛЦИ ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНОТО ВРЪЩАНЕ НА ВЪПРОСНАТА КРЪВ.
МОЛЯ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ОТ СОФИЯ ДА МИ ПОМОГНАТ НЕКА СЕ ОБАДЯТ ИЛИ КЛИКНАТ ЗА ПОДРОБНОСТИ .
тел.0988811379 ИВО АТАНАСОВ

- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Re: МОЛБА ЗА ПОМОЩ
Явно е,че си притеснен и вероятно поради това си пропуснал да споменеш коя е търсената кръвна група и Резус фактора й.
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
Кръвна група и Резус фактора нямат значение понеже става въпрос за връщане на кръв в кръводарителският център . От ТОКУДА са казали ,че сигурно ще се наложи още кръв и за целта искат да се вземе кръв от двама души

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега в неделя се връщам вечерта в София, късно ли ще е в понеделник да даря кръв?
Ще ти се обадя в Неделя вечерта!
Ще ти се обадя в Неделя вечерта!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1