Светофарът на Цариградско при Горубляне
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Светофарът на Цариградско при Горубляне
Колеги, не знам дали ви е направило впечатление, но след ремонта на Цариградско шосе и подмяната ба светофарните уредби на кръстовището за Горубляне, светофарът вече свети зелено доста по-кратко, отколкото преди. Става въпрос на влизане в София. Следователно, тази сутрин се беше образувала колона още от преди Инфинити... Докато чаках, си направих труда да засека колко секунди свети зелено - 21 сек и колко свети червено - 1 мин. 22 сек! Преди не съм засичал, но съм 100% сигурен, че светеше зелено доста по-дълго.
Ефектът от това по-кратко светене на зелено е, както може би се досещате, че докато 5-6 коли тръгнат и преминат през кръстовището, вече свети червено и това ще доведе до още по-големи задръствания в близките 2-3 седмици, когато окончателно София се напълни с хора.
Според вас дали ще има ефект ако се уведомят съответните органи (не съм сигурен кои точно, предполагам КАТ отговарят за това?) и съответно да бъдат предприети някакви корективни действия? Общо взето сутрин трафикът на влизане в София е в пъти по-натоварен, отколкото на излизане и няма абсолютно никаква логика точно в тази посока светофарът да свети зелено толкова кратко!
Ефектът от това по-кратко светене на зелено е, както може би се досещате, че докато 5-6 коли тръгнат и преминат през кръстовището, вече свети червено и това ще доведе до още по-големи задръствания в близките 2-3 седмици, когато окончателно София се напълни с хора.
Според вас дали ще има ефект ако се уведомят съответните органи (не съм сигурен кои точно, предполагам КАТ отговарят за това?) и съответно да бъдат предприети някакви корективни действия? Общо взето сутрин трафикът на влизане в София е в пъти по-натоварен, отколкото на излизане и няма абсолютно никаква логика точно в тази посока светофарът да свети зелено толкова кратко!
Последна промяна IceMan_SF на 07 Сеп 2015, 11:37, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Светофарър на Цариградско при Горубляне
тея, които контролират трафика и светофарните уредби имам чувството, че са МАЛОУМНИ
или
е нарочно!
нямам друго обяснение за светенето на 10-15-20 сек зелено...
п.с. п**** им майчина
или
е нарочно!
п.с. п**** им майчина

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vicho написа:тея, които контролират трафика и светофарните уредби имам чувството, че са МАЛОУМНИ
или
е нарочно!
п.с. п**** им майчина
Вичка,не е толкова просто да го сметнеш светофара ,отделно се смята каква ще е опашката,при какво чакане,колко е пропусактелния режим,какво количество автомобили ще се наблюдава,съгласува се и с движение и т.н .......
Вариянт 1 - никой това горе ,че и доста повече неща не се смятат или правят правилно
Вариянт 2 - реално излиза ,че трябва да е така
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Пропуснал си да напишеш в колко часа си бил на въпросния светофар.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- vicho
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:Вичка,не е толкова просто да го сметнеш светофара ,отделно се смята каква ще е опашката,при какво чакане,колко е пропусактелния режим,какво количество автомобили ще се наблюдава,съгласува се и с движение и т.н .......
Вариянт 1 - никой това горе ,че и доста повече неща не се смятат или правят правилно
на мен ми е ясно, че трябва да се следи трафика и да се смята, ама това не са неопределени интеграли

тъпанарска история, само пречат, вместо да помагат!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vicho написа:Gqbriel написа:Вичка,не е толкова просто да го сметнеш светофара ,отделно се смята каква ще е опашката,при какво чакане,колко е пропусактелния режим,какво количество автомобили ще се наблюдава,съгласува се и с движение и т.н .......
на мен ми е ясно, че трябва да се следи трафика и да се смята, ама това не са неопределени интеграли![]()
тъпанарска история, само пречат, вместо да помагат!
Абе не е толкова просто де

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
KPETEH написа:Пропуснал си да напишеш в колко часа си бил на въпросния светофар.
В 8:45 тази сутрин. Обикновено минавам от там по това време и още от преди 2-3 седмици ми направи впечатление, че светофарът свети зелено доста по-кратко отколкото преди, но тъй като до скоро нямаше почти никакъв трафик, нямаше и задрсътвания. От днес вече е друго

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Живея в Панчарево, всяко мое тръгване от нас след 7:40 ме обрича на задръствания. На околовръсното, към Дружда, към Цариградско, и тнт. Много хора карат по околовръсното и после по пътя за герман излизат баш на твоя светофар. Истината е, че трафика е адски натоварен и когато всичко живо треа стигне некъде в 9, всичко живо закъснява
Когато тръгвам за 9, минавам през Младост за центъра... Научи шано уличките, че в Горубляне кво е... ебаси колоната, чак до под моста след автокъщите... Не му се плаши, ставай по-рано 
Колкото до контрола, те си експериментират. Мъчат се ма се не могат да се справят. Много са им колите. Не знам дали знаеш на ляво от към Горубляне ква е колоната?!

Колкото до контрола, те си експериментират. Мъчат се ма се не могат да се справят. Много са им колите. Не знам дали знаеш на ляво от към Горубляне ква е колоната?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
Re: Светофарът на Цариградско при Горубляне
Изпратих мейл до Зам.кметът на Столична Община, който отговаря за направление ''ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТНИ КОМУНИКАЦИИ". Да видим дали ще има някакъв отговор.
Мисля и на стената им във фейсбук да пиша..
Мисля и на стената им във фейсбук да пиша..
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
И мен ми прави същото впечатление, без да минавам всеки ден от там. А като бяха ремонтите за да влезеш в София само заради тъпия светофар трябваше повече от час. Особено в понеделник, от тогава в понеделник не пътувам за София
Последния път ми се стори, че имаше полицай който регулираше нещо по него - не знам дали да намали задръстванията или просто си е стоял там
Последния път ми се стори, че имаше полицай който регулираше нещо по него - не знам дали да намали задръстванията или просто си е стоял там
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
To, че светофара е по-кратък е така...ама и тва изнизване един по един е отчайващо. И не се отнася само за тоя светофар ми за всички.
Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.
Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.
откъде толкова акъл

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
vicho написа:Сондьора написа:Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.
откъде толкова акъл
Горят ми дългите да им мигам

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3