Светофарът на Цариградско при Горубляне

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI

Светофарът на Цариградско при Горубляне

Мнение от IceMan_SF » 07 Сеп 2015, 9:43

Колеги, не знам дали ви е направило впечатление, но след ремонта на Цариградско шосе и подмяната ба светофарните уредби на кръстовището за Горубляне, светофарът вече свети зелено доста по-кратко, отколкото преди. Става въпрос на влизане в София. Следователно, тази сутрин се беше образувала колона още от преди Инфинити... Докато чаках, си направих труда да засека колко секунди свети зелено - 21 сек и колко свети червено - 1 мин. 22 сек! Преди не съм засичал, но съм 100% сигурен, че светеше зелено доста по-дълго.

Ефектът от това по-кратко светене на зелено е, както може би се досещате, че докато 5-6 коли тръгнат и преминат през кръстовището, вече свети червено и това ще доведе до още по-големи задръствания в близките 2-3 седмици, когато окончателно София се напълни с хора.

Според вас дали ще има ефект ако се уведомят съответните органи (не съм сигурен кои точно, предполагам КАТ отговарят за това?) и съответно да бъдат предприети някакви корективни действия? Общо взето сутрин трафикът на влизане в София е в пъти по-натоварен, отколкото на излизане и няма абсолютно никаква логика точно в тази посока светофарът да свети зелено толкова кратко!
Последна промяна IceMan_SF на 07 Сеп 2015, 11:37, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Светофарър на Цариградско при Горубляне

Мнение от vicho » 07 Сеп 2015, 9:53

тея, които контролират трафика и светофарните уредби имам чувството, че са МАЛОУМНИ

или

е нарочно!

нямам друго обяснение за светенето на 10-15-20 сек зелено...

п.с. п**** им майчина :bang:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 07 Сеп 2015, 10:14

vicho написа:тея, които контролират трафика и светофарните уредби имам чувството, че са МАЛОУМНИ

или

е нарочно!

нямам друго обяснение за светенето на 10-15-20 сек зелено...

п.с. п**** им майчина :bang:

Вичка,не е толкова просто да го сметнеш светофара ,отделно се смята каква ще е опашката,при какво чакане,колко е пропусактелния режим,какво количество автомобили ще се наблюдава,съгласува се и с движение и т.н .......
Вариянт 1 - никой това горе ,че и доста повече неща не се смятат или правят правилно
Вариянт 2 - реално излиза ,че трябва да е така
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 07 Сеп 2015, 10:14

Пропуснал си да напишеш в колко часа си бил на въпросния светофар.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 07 Сеп 2015, 10:19

Gqbriel написа:Вичка,не е толкова просто да го сметнеш светофара ,отделно се смята каква ще е опашката,при какво чакане,колко е пропусактелния режим,какво количество автомобили ще се наблюдава,съгласува се и с движение и т.н .......
Вариянт 1 - никой това горе ,че и доста повече неща не се смятат или правят правилно

на мен ми е ясно, че трябва да се следи трафика и да се смята, ама това не са неопределени интеграли :mhihi:

тъпанарска история, само пречат, вместо да помагат! :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 07 Сеп 2015, 10:50

vicho написа:
Gqbriel написа:Вичка,не е толкова просто да го сметнеш светофара ,отделно се смята каква ще е опашката,при какво чакане,колко е пропусактелния режим,какво количество автомобили ще се наблюдава,съгласува се и с движение и т.н .......

на мен ми е ясно, че трябва да се следи трафика и да се смята, ама това не са неопределени интеграли :mhihi:

тъпанарска история, само пречат, вместо да помагат! :dunno:

Абе не е толкова просто де :mhihi: ...като цяло трябва да се обмисли вариянта десен завой без светофар...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от IceMan_SF » 07 Сеп 2015, 10:52

KPETEH написа:Пропуснал си да напишеш в колко часа си бил на въпросния светофар.

В 8:45 тази сутрин. Обикновено минавам от там по това време и още от преди 2-3 седмици ми направи впечатление, че светофарът свети зелено доста по-кратко отколкото преди, но тъй като до скоро нямаше почти никакъв трафик, нямаше и задрсътвания. От днес вече е друго :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 07 Сеп 2015, 11:06

Живея в Панчарево, всяко мое тръгване от нас след 7:40 ме обрича на задръствания. На околовръсното, към Дружда, към Цариградско, и тнт. Много хора карат по околовръсното и после по пътя за герман излизат баш на твоя светофар. Истината е, че трафика е адски натоварен и когато всичко живо треа стигне некъде в 9, всичко живо закъснява :mhihi: Когато тръгвам за 9, минавам през Младост за центъра... Научи шано уличките, че в Горубляне кво е... ебаси колоната, чак до под моста след автокъщите... Не му се плаши, ставай по-рано :mhihi:
Колкото до контрола, те си експериментират. Мъчат се ма се не могат да се справят. Много са им колите. Не знам дали знаеш на ляво от към Горубляне ква е колоната?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Светофарът на Цариградско при Горубляне

Мнение от IceMan_SF » 07 Сеп 2015, 11:39

Изпратих мейл до Зам.кметът на Столична Община, който отговаря за направление ''ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТНИ КОМУНИКАЦИИ". Да видим дали ще има някакъв отговор.

Мисля и на стената им във фейсбук да пиша..
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Сеп 2015, 11:45

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 07 Сеп 2015, 11:45

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Сеп 2015, 12:36

И мен ми прави същото впечатление, без да минавам всеки ден от там. А като бяха ремонтите за да влезеш в София само заради тъпия светофар трябваше повече от час. Особено в понеделник, от тогава в понеделник не пътувам за София
Последния път ми се стори, че имаше полицай който регулираше нещо по него - не знам дали да намали задръстванията или просто си е стоял там

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 07 Сеп 2015, 16:48

To, че светофара е по-кратък е така...ама и тва изнизване един по един е отчайващо. И не се отнася само за тоя светофар ми за всички.
Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 07 Сеп 2015, 17:08

Сондьора написа:Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.

откъде толкова акъл :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Сеп 2015, 17:10

vicho написа:
Сондьора написа:Няма ли някога да се научат, че щом светне зелено тряя цялата колона да тръгне.

откъде толкова акъл :dunno:

Горят ми дългите да им мигам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата