Квартира в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 525i

Квартира в София

Мнение от shmorz » 10 Сеп 2015, 2:59

Здравейте колеги!
Изключително ми е трудно да си намеря квартира в София.
Търся си за мен до 300лв(гарсониера) или за 2ма до 600лв(3стаен).
Кварталите: Младосите,Гео Милев,Изток,Изгрев,Мусагеница,Дървеница,Лозенец и тези около тях.
Търся предимно гарсониера само за мен,но знам,че за тези пари(300лв) е почти невъзможно затова има вариант да съм с един приятел и търсим за двама ни около 600лв. :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Квартира в София

Мнение от meha » 18 Сеп 2015, 15:38

Търси през приятели,с брокери не се занимавай.Има нова схема последните месеца и направо свят ще ти се извие докато си намериш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Сеп 2015, 16:47

meha написа:Има нова схема последните месеца и направо свят ще ти се извие докато си намериш

Колега, молбата ми е ако не си против да обясниш новата схема поне накратко защото ми предстои да търся за сина на мой роднина. :)
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 18 Сеп 2015, 17:25

shmorz написа:Здравейте колеги!
Изключително ми е трудно да си намеря квартира в София.
Търся си за мен до 300лв(гарсониера) или за 2ма до 600лв(3стаен).
Кварталите: Младосите,Гео Милев,Изток,Изгрев,Мусагеница,Дървеница,Лозенец и тези около тях.
Търся предимно гарсониера само за мен,но знам,че за тези пари(300лв) е почти невъзможно затова има вариант да съм с един приятел и търсим за двама ни около 600лв. :bchug:

Търси и като идеш при брокерите настоявай за това, което искаш (ни нагоре ни надолу).
Преди няколко дена един познат търси за брат му и за 250лв. беше казал на брокера да му намери нещо самостоятелно :help: .
Е намериха му етаж от къща в централната част на София, ново строителство с обзавеждане (ново) - направо не е за вярване. :shock:

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Сеп 2015, 20:45

Струва ми се, че в центъра има по-голям шанс да намериш, отколкото в кварталите около Студентски и Младост

Потребител
Аватар
Кара: 525i

Мнение от shmorz » 19 Сеп 2015, 0:02

Да в центъра са евтини, но няма места за паркиране. Дочух ,че вече може да си плащат за талони за синя зона и тези,които живеят временно,но дали е така..

Много е зле положението,предлагат ми се буквално дупки за по 400лв.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 21 Сеп 2015, 10:21

Колега за да си изкараш стикер за зона трябва да се отиде с договора за наем, а хазяйте не искат да ги декларират понеже не им се плащат данъци :idea:
Не всеки е с такова мислене де, можеш и да попаднеш на точен човек.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Назад към Извън Темата