Шофьорски курсове !
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Шофьорски курсове !
Таааа така.Предстои ми да бъда вече "легален".Дойде вече дългоочаквания момент за прословутата книжка обаче идея си нямам къде да ходя да си изкарам курсовете.Очаквам предложения. 

Последна промяна ДаниД на 07 Окт 2006, 8:38, променена общо 2 пъти

- Azrail
- UFO Pilot
-
0888 95 16 94 - Спас.
Ще караш на хубава кола (мисля, че в момента учебната му е А4 от новите, аз лично карах на Е39 520), пък и той е пич и е доооста търпелив
Може би тук една скоба да отворя, че не е за без пари.
Втора скоба : има доста такива теми разисквани вече, поразтърси се малко, можеш да намериш хубава дискусия по въпроса.
Успех.
Ще караш на хубава кола (мисля, че в момента учебната му е А4 от новите, аз лично карах на Е39 520), пък и той е пич и е доооста търпелив

Може би тук една скоба да отворя, че не е за без пари.
Втора скоба : има доста такива теми разисквани вече, поразтърси се малко, можеш да намериш хубава дискусия по въпроса.
Успех.
MORE BEER!
- Гост
-
Re: Шофйорски курсове !
ДаниД написа:Таааа така.Предстои ми да бъда вече "легален".Дойде вече дългоочаквания момент за прослувутата книжка обаче идея си нямам къде да ходя да си искарам курсовете.Очаквам предложения.
Аз ще ги започвам сега в СБА, ще ти кажа дали съм доволна :Р
- Гост
-
Slavi_m написа:Azrail написа:0888 95 16 94 - Спас.
В кой район се подвизава?Не ми се пътува през цяла Сф за да съм на някое определено място...И за какви 'без пари' става въпрос конкретно?
350лв , подвизава се на централна гарa (колата е А4 98-99год) и е инструктор от 27год.....знае си работата

Re: Шофйорски курсове !
шофйорски
Без коментар за фонетичния правопис
ДаниД написа:Таааа така.Предстои ми да бъда вече "легален".Дойде вече дългоочаквания момент за прослувутата книжка обаче идея си нямам къде да ходя да си искарам курсовете.Очаквам предложения.
Без коментар за фонетичния правопис

- Гост
-
ku4kata BMW написа:Slavi_m написа:Azrail написа:0888 95 16 94 - Спас.
В кой район се подвизава?Не ми се пътува през цяла Сф за да съм на някое определено място...И за какви 'без пари' става въпрос конкретно?
350лв , подвизава се на централна гарa,(колата е А4 98-99год) и е инструктор от 27год.....знае си работата
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Аз мога да ти дам телфона на моя инструктор
Подвизава се в района около Централна гара/бул.Сливница
Колата е Фолксваген Венто 1.9ТД
Доста запазена като за такъв тип автомобил
Инструкотра е стабилка,! Около 35годишен е...
Наистина се опитва да налее мозък на празни тикви като нас да се научат да карат за толкова малко часове
П.С.Ако имаш желание пиши ЛС

Подвизава се в района около Централна гара/бул.Сливница

Колата е Фолксваген Венто 1.9ТД

Доста запазена като за такъв тип автомобил

Инструкотра е стабилка,! Около 35годишен е...

П.С.Ако имаш желание пиши ЛС

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Шофйорски курсове !
Slavi_m написа:Azrail написа:0888 95 16 94 - Спас.
И ти ли нямяш книжка?!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
при Спас и аз си изкарах книжката!!! много добър като инструктор и като човек!!! колата е както казахте а4 1.9тди 00'-01' ! за разхождането поне мен идваше да ме взема близко до нас!!!!!!!карах само сутрин в удобно за мен време,тъй че това е твоят човек!!!! успех!!!! и си учи листовките,че още първият ден ме заби по симеон и около цум
!!!!!

аз пък понеделник съм ан изпит за ц+е :))
аз пък понеделник съм ан изпит за ц+е
)
да използвам темата да се похваля
) и е по тънко от курс за кола 300 лева ми зеха ... люлин
) до караулката ... и ми е се тая дали ще е ауди а 10 или б12
) ... едно време карах за кола на жигула
)
и най важен е инструктора колата няма значение ... секи ден карам различна служебна кола и ми е все тая

да използвам темата да се похваля

и най важен е инструктора колата няма значение ... секи ден карам различна служебна кола и ми е все тая
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Абе аз тоя Спас го знам (доста е известен) ама знам че са му малко понадути цените.Засега се спрях на http://www.zelena.info/ ама незнам още ще помисля.Някой има ли наблюдения ?

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ако искаш да караш из Лозенец ми драсни едно ЛС.Верно голф2ка е но взима тънко и е доста спокоен,даже прекалено
Но със сигурност ще научиш много от него,пък все пак нали това е целта на тия курсове - да научиш нещо,а не да си плащаш само и после да те гледаме на черно бяла снимка,както много от тарикатите

Но със сигурност ще научиш много от него,пък все пак нали това е целта на тия курсове - да научиш нещо,а не да си плащаш само и после да те гледаме на черно бяла снимка,както много от тарикатите

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Не си ли карал до сега най-добре учебната кола да не е някой последен модел автомобил... по добре на някоя ладичка за 200 лева хем ще се научиш пък и евтино 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2