азраилчо.... 2 серия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

азраилчо.... 2 серия

Мнение от X-citer » 05 Окт 2006, 23:57

Такааа, докато бях на работа, гледам че Асен е заключил старата тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... sc&start=0
Е хубаво де, но не е ли редно първо да си изясним нещата?!?
И защо заключвайки темата ме оставяте без право на отговор?
Точно поради тази причина клуб, форум и потребители са на това дередже. Всички сме се разбили на някакви групички и сме по-скоро врагове отколкото приятели обединени от една идея. Споровете се прекъсват точно по-средата и между двете страни си остава ненавистта. Би трябвало всичко да е ясно и прозрачно. Проблемите да се решават, а не да се затварят очи пред тях!

Асен Х написа:1. За 123432534523 път обяснявам, че като има оплакване от работата на модератор, НЕ СЕ ПУСКА ТЕМА да се изка обяснение, а се пуска ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ!!!!!!! Докато не се научите на това, не очаквайте реакция

И какво ще стане като пусна ЛС? След като разговаряхме по телефона да има някакво развитие на нещата :?: Айде стига празни приказки :!:
Асен Х написа:2.И моите се трият ама не ги обиждам на малоумници. Любо, не си прав в отношението!

Би ли ми показал къде точно и кого съм нарекъл малоумник??? :roll:

Асен Х написа:3. Няма как да видя изтритото мнение, но приемам, че явно с нещо е нарушило правилата. Ако не е така, някой да ми го прати на ЛС.

Мисля, че не е много трудно Цветков да го извади от кошчето и да видят всички дали не е било по темата. Дреме ми за шибаното мнение - въпроса е принципен. Написаха се още десет мнения абсолютен офтопик, но точно моето беше изтрито, което пак казвам беше АБСОЛЮТНО свързано с темата!

Azrail написа:Опитай с още една бутилка? Ама и да пишеш след това колко си изпил, че няма как да ти повярваме иначе

Азисчо, измисли нещо друго по-оригинално. Това го написа няколко пъти вече и почваш да се повтаряш. Явно не можеш да се сетиш и за това викаш Асен да заключва темата и да ти трие лайната от задните части. Научи се малко да се оправяш сам мама му стара. От общи познати знам, че работиш професия "синчето на мама", ама не може цял живот някой да ходи по теб и да ти оправя бакиите ;)
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 06 Окт 2006, 0:06

а знеш ли ква бутилка у тиквата ще му надам ,на оня с 540-ката ;) земете се стегнете бре :mhihi: що се цепим на групи? ,ама то к**ва си ни е в кръвта :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 06 Окт 2006, 0:53

Kогато "Извън темата" стане наистина "Извън, Извън темата" тогава ще се оправят нещата. А това май скоро няма да стане. 8)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Окт 2006, 1:15

любчо съжалявам че чак сега се включвам по темата за нашият общ "приятел",но вече рядко влизам.защо ли?
ами всичко което ми е интересно се заключва от него.
чудя се щом на теб си позволява да казва че пиеш алкохол менте,то за моята дрога какво ще каже.ама така е ,ние сме си второ качество,а момчето е с амбиции за поста президент на бмв клуб,може пък тогава някоя другарка да си каже "брееее тоя е голяма работа",но дотогава скъпи ми другарю Азр.... ти просто си оставаш никои,НИКОИ.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 06 Окт 2006, 1:44

Абе не е хубаво да се караме по между си, ама аз имам пресен спомен от преди известно време със една тема на Роко която не беше много коректно пусната но си заслужаваше и точно когато започна да се развива интересно и беше заключена след което последва най-цивилизован въпрос в модераторския който прерасна в скандал и се изприказваха много силни думи от кой ли не... пък промяна все още няма :roll:

Аз лично за тоя форум и клуб отделям толкова много от времето си и го правя с такова огромно желание.. вярно напоследък съм много зает и не успявам да отделям време достатъчно за да съм в крак със проблемите но усещам как аз който бях върл противник на примиряването с проблемите и отказването от каквито и да било задължения и отговорности към клуба започвам да се уморявам :roll: :uups:
Дано да е временно :confused:

П.С. Любо може преди да пускаше всякакви теми и да занимава по цели нощи модератори и админи да му трият глупостите заедо с Явор но последно време от както е модератор тук лично на мен ми прави много добро впечатление (той и преди си правеше добро впечатление :mhihi: ) ама някак си сега всичко е по умерено и сдържано и подредено!

Нямам какво повече да добавя :confused:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Окт 2006, 1:51

Дилян Пенчев написа:Абе не е хубаво да се караме по между си, ама аз имам пресен спомен от преди известно време със една тема на Роко която не беше много коректно пусната но си заслужаваше и точно когато започна да се развива интересно и беше заключена след което последва най-цивилизован въпрос в модераторския който прерасна в скандал и се изприказваха много силни думи от кой ли не... пък промяна все още няма :roll:

Аз лично за тоя форум и клуб отделям толкова много от времето си и го правя с такова огромно желание.. вярно напоследък съм много зает и не успявам да отделям време достатъчно за да съм в крак със проблемите но усещам как аз който бях върл противник на примиряването с проблемите и отказването от каквито и да било задължения и отговорности към клуба започвам да се уморявам :roll: :uups:
Дано да е временно :confused:

П.С. Любо може преди да пускаше всякакви теми и да занимава по цели нощи модератори и админи да му трият глупостите заедо с Явор но последно време от както е модератор тук лично на мен ми прави много добро впечатление (той и преди си правеше добро впечатление :mhihi: ) ама някак си сега всичко е по умерено и сдържано и подредено!

Нямам какво повече да добавя :confused:

:yes:
Изображение
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Окт 2006, 10:41

Добре, тази тема стигна точно там, където трябваше да стигне.
Ето, сега ще ви поговоря сериозно и искрено се надявам поне да се замислите над думите си.
Любо, Яворе... Виждате ли колко е приятно някой насреща "да прави каквото си иска"? Нещата просто не трябва да стават по този начин. Навсякъде трябва да има определен ред, който абсолютно всички без изключение трябва да следват. И какво като съм приятел на Асен? Форумът е последното нещо, което разискваме, когато се видим, а и той винаги ме е критикувал остро, когато не съм прав за нещо. Това го прави човек, достоен за уважение. Не тревата, която е изпушил, мацките, които е ....., нито пък алкохолът, който е изпил. Защото, за разлика от някои хора, ние поне се опитваме да правим разлика между клуб, форум и лични взаимоотношения.
Отново за модераторстването... Това дава на човек наистина доста възможности и сила, която е способна да опияни по-слабите. Оттам биха могли да произлезнат доста големи проблеми. Съответно модераторът, като човек, към когото гледат хиляди като начин за подражание и от когото си правят изводите за начина, по който нещата се случват в този форум, би могъл да злоупотреби с това си положение... доста. Любо, ти също си от доста време модератор тук. Аз лично не съм те видял да вършиш кой знае какво, но все пак наистина начина ти на поведение за подобри леко. Обаче никога няма да забравя, когато след като вече няколко седмици заемаше този пост, изтиопса в почти всички технически подфоруми неща, оплюващи дадените модели. Без Е36, естествено. Да си ме видял някога аз, например, да ходя да плюя в Е36 форума? Не, нали? Това, че не го харесвам, не ми дава право да го изразявам по този начин. Пък и човек все пак дори и да осъжда, трябва да се примирява с другите вкусове, дори и да не му харесват. Още повече, ти, като модератор тук, в БМВ форум, да плюеш така срещу собствената си марка... Не е ли малко противоречиво? Друго нещо... За мен човек, който отдава такова голямо значение на алкохола и хиляди души разбират кога пак се е "надрънкал", не е съвместим с думата "автомобилен ентусиаст". Просто защото алкохолът и карането (поне за мен) за две абсолютно несъвместими неща. Ето по тези два параграфа те съдя и според мен... не си прав.
Дайте да се върнем на реда, който трябва да цари тук. Казвал съм го доста пъти, ще се постарая този да е последен. Дори и Извън темата, това е автомобилен форум, не общ форум. Това не е дата.бг. Колкото и оффтопик да са повечето постове, трябва поне да се спазва някакъв имидж, който преди време (вече не знам) беше доста хубав и отвсякъде чувахме само добри призиви за форума и клуба. Напоследък обаче - не чак толкова... Заради мен ли? Понеже гледам че сте ме нарочили тука повечето... Пак да попитам? Или заради глупостите, които толкова ви е кеф да пишете и толкова ви е кеф да четете? И които аз толкова се старая да избегна по всякакви начини? Да, доста по-лесно е да седнеш да избълваш лайната, които си натрупал през деня - отмаряш, един вид... Да, ама не... Не му е това идеята на този форум. За това си има други форуми. Освен ако не се е сменила концепцията де, защото ако да - моят пост тук и начина, по който действам, не са правилни.
За Явор не искам да говоря - по телефона е един човек, на живо втори, във форума - трети... Не един са си патили точно от това му отношение. Обиждал е немалко хора. И замяна на това той иска да си прави каквото си иска... Иска да бъде толериран, не разбира от бан, не разбира от дума... Чакай, че се замислих - от какво разбираш всъщност бе, Яворе? Така, тук някой биха могли да кажат - да, ама е направил много за клуба... Да, ама клуба не е форума и обратното - научете се да правите разлика най-после. Каквото си е тук си остава тук и каквото си е там си остава там... Може би освен личните отношения, натрупани през времето.
Гледам, че и други потребители са се включили, видяли масовката :) Напомня ми за онзи виц... "Вчера се прибирам и гледам - трима бият един, ма то момчето по-здравичко така, та им се опъва... И скочих и аз! - И к'во стана??? - Ми пребихме го!" ... Нормално е де, ако нещата бяха обратните, щеше да е обратно и другото... Лошото е, че никой вече не скача за губещата страна, никой не скача да защити мнението си, ако види, че ще загуби така или иначе. Това определено ме натъжава. Защото все за някой (дори и един да е, изключения има винаги) аз ще съм прав, обаче мълачнието на агнетата е изпълнено на 100%.
Сега, конкретно по мненията, един по един... Любо, лайната, които съм си сътворил, са си моя отговорност, мое деяние и си заставам твърдо зад тях. В такова положение съм, че в този подфорум мога и сам да си бърша гъза, както каза, така че звучи малко нелогично да викам който и да е било. Дори смятам, че Асен не беше прав, че заключи темата, защото разни неща просто трябва да бъдат изчистени. Ето защо и пиша в момента. Синчето на мама, казваш... Всъщност съм синчето на тати и - да, смея да твърдя, че съм доста облагодетелстван от тази гледна точка, което обаче, за разлика от повечето хора на моето дередже, не ме прави селяк, израстнал в гората, мислейки си само за пиене, дрога и жени (ебане без извинение). Но всъщност това не пречи и на хората, които са се справяли до сега сами с живота, да са със същия манталитет. А сега, дилема - кой от кого гледа? :) Което обаче е по-жалко за втория тип, защото принципно опитът би трябвало да учи хората и да ги прави по-мъдри... Уви... И искрено се надявам, както каза, рано или късно да се науча сам да се оправям в живота, мама му стара :)
За поста на Явор... Заплахата ще я пренебрегна, продъжавам нататък... Защо се цепим на групи? Не може всеки да се харесва на всеки, групички винаги ще има, така сме устроени просто. Лошото е, когато няма толерантност и групичките започнат да се конфронтират... Логично ;)
Були - аз и да пиша, така като погледна обема на това, което съм написал до сега, това едва ли ще стигне до неговите очи, но - надявам се, до неговите уши. Всичко интересно се заключвало от мен... По-горе споменах, че ако простотията ви е интересна - има си скрит подфорум, има си и други форуми, направени специално за тази цел. На никого не съм казвал, че пие алкохол менте, не съм си го и помислял даже... Бях използвал метафора разни други пособи, приети в българския език (справка - учебника за 7. клас), които няма да изброявам... Идеята е - не съм го казал буквално, ставаше дума за качеството тук, във форума, не на пиенето... Но - кой за каквото си мисли... Никога не съм бил с амбиции за каквото и да било, защото, както споменах по-горе, човек, който е презадоволен, трудно ще има амбиции за каквото и да било. Факт. Винаги съм се опитвал да стоя "в сянка", така да се каже, не искам дори и внимание да ми обръщат - всичко почти, което прави днешната младеж, е глупав начин за показност. Лошото е, че същата тази младеж се връзва на цирковите номера на останалите и си вика "Брей, колко е велик". Иначе това ми е мечтата - цял живот да си остана г-н Никой, да си живуркам кротичко нейде на село, без да се занимавам с простотиите като въпросния скандал, но уви - съдбата ми била друга...
Диляне - онази случка с роко... Хахаха, чакай, че ми стана смешно - момчето не беше пуснало темата както трябва и аз просто си свърших работата. Ама чакай, той бил модератор? Ти какво, да не би да искаш толерирани потребители? Аз не и още нещо - не цепя басма на никой, ако ще и администратор да е - когато наруши правилата на този форум, аз ще бъда там, за да си свърша работата и забърша след него. Точка. А да, още нещо - стига бъркал клуба с форума!
Иво, радвам се, че си съгласен с него, но можеше и някой друг коментар да направиш ;)
До тук добре, казал падащия от десетия етаж, като стигнал осмия... За друго в момента не се сещам, като се сетя - ще пиша пак ;)
Епилог - дочух, че най-вероятно няма да съм още дълго време на този си пост... За това - стиснете съби, потрайте още малко, пък после - пишете колкото си искате и псувайте на воля къде изчезнаха готините потребители с готините теми ;)
MORE BEER!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 06 Окт 2006, 11:01

Само кажи кои номер ти е бюлетината и ще гласувам за теб на изборите за президент............ :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Окт 2006, 11:42

Reportera написа:Само кажи кои номер ти е бюлетината и ще гласувам за теб на изборите за президент............ :)
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Не се стърпях :uups:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 06 Окт 2006, 11:56

аз пък имам един деректен въпрос към теб
Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!
кажи ми как си го тълкуваш това,макар да си в автомобилен форум...на теб живота ти само около този автомобил ли се върти???само той ли ти е общата връзка с хората,които са тук??ако се каже нещо в извън темата и то е извън автомобилната тема,то трябва да се затрие...ми що не земеш направо да затриеш извън темата и да си щастлив...много шум за нищо..всеки ден всеки човек има различни случки,това че решава да сподели някои от тях с нас,и те са найстина извън темата(автомобилната) го прави съгрешил относно правилата на форума ли???
няколко теми по-надолу има тема "проблем с хонда сивик" ...е извиняваи,каква й е работата на тая тема тук??има си хонда форум,там да си се дискутира...ние тук нали сме бмв сектанти,макар да е извън темата...защо няма катинар на нея?
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Окт 2006, 12:19

Любо, ти също си от доста време модератор тук. Аз лично не съм те видял да вършиш кой знае какво

Може и така да е. Като отвориш модераторския форум и погледнеш към задълженията на модератора ще видиш, че той освен всичко друго трябва да се стреми да поддържа форума си интересен за потребителя. Интересно ми е ти с какво поддържаш този освен със заключване на теми и нарцистични постинги? Аз не претендирам, че правя кой знае какво, но поне два пъти в месеца организирам някакво мероприятие някъде. Дали ще се ходи при децата, дали ще отидем на някоя вила или просто ще направим една дискотечка из Студ. Град...
Обаче никога няма да забравя, когато след като вече няколко седмици заемаше този пост, изтиопса в почти всички технически подфоруми неща, оплюващи дадените модели. Без Е36, естествено

Малко бъркаш времето, но няма значение - удавника търси сламка за която да се хване. И на 5 годишно дете му е ясно, че всичко е било само на шега защото това, че в момента карам Е36 далеч не означава, че това е единствената кола за която мечтая. Който ме познава знае пред още колко модела се прекланям, но нямам намерение да обяснявам точно на теб.

Пък и човек все пак дори и да осъжда, трябва да се примирява с другите вкусове, дори и да не му харесват

Това го прочети два-три пъти за да осмислиш какво си написал и после се замисли относно начина ти на модериране и отношението ти към потребителите тук ;)

Лошото е, че никой вече не скача за губещата страна, никой не скача да защити мнението си, ако види, че ще загуби така или иначе.

Ето аз скочих за да защитя мнението си, като в този случай мисля, че съм 100% прав. Ти обаче едва ли имаш доблестта да признаеш грешката си. По-лесно е да се вайкаш и да обясняваш колко си загрижен за форума и клуба. Я ми кажи пиле, ти до тук какво си направил за клуба? А за форума? :roll:

Любо, лайната, които съм си сътворил, са си моя отговорност, мое деяние и си заставам твърдо зад тях. В такова положение съм, че в този подфорум мога и сам да си бърша гъза, както каза, така че звучи малко нелогично да викам който и да е било. Дори смятам, че Асен не беше прав, че заключи темата,

Нали си голяма батка, защо тогава като си толкова велик в този форум не отключи темата и не разрешихме спора там? ПО-лесно беше да се заключи и "ни лук ял, ни лук мирисал". Е да ама не!

Никога не съм бил с амбиции за каквото и да било, защото, както споменах по-горе, човек, който е презадоволен, трудно ще има амбиции за каквото и да било.

Пожелавам ти успех в живота с този начин на мислене :winky:

Винаги съм се опитвал да стоя "в сянка", така да се каже, не искам дори и внимание да ми обръщат

:ahah: :ahah: :ahah: Това беше хита на месеца! :mhihi:

Иначе това ми е мечтата - цял живот да си остана г-н Никой,

Няма да ти е трудно, повярвай ми ;)

дочух, че най-вероятно няма да съм още дълго време на този си пост...

ДОВИЖДАНЕ :wave:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Окт 2006, 13:12

що се излагате сега не мога да
разбера :!: :roll:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Окт 2006, 13:47

naskoksan написа:що се излагате сега не мога да
разбера :!: :roll:

защото ние простаците трябва да се поддържаме :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 06 Окт 2006, 15:52

....Диляне - онази случка с роко... Хахаха, чакай, че ми стана смешно - момчето не беше пуснало темата както трябва и аз просто си свърших работата. Ама чакай, той бил модератор...
Предполагам,че си на моите години ...но половината по-малко!
Но за това,че ме наричаш момченце имаш бира от мен :winky:
А за това,че не си уважаваш колегите и се правиш на богопомазан те каня на зимна разходка с колите .Избираме отсечка с много сняг и ...който стигне пръв :arrow: остава,втория забравя за форума :idea:
Съгласен :?:
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 06 Окт 2006, 16:02

Не ви отива да спорите за глупости..След като има препирна точка в мненията,характерите и най-вече в оценките първо потърсете вината в себе си и се попитайте дали сте толкова толерантни,колкото искате да са другите с вас.Напълно подкрепям администратора,че няма никаква нужда от раздухване и ''изясняване'' посредством отваряне на нова тема.Наличието на модератор на раздела означава,че той отговаря за спазването на правилата в него,но винаги има известна сума субективизъм.В случая Азраил защитава интересите на може би малка група от хора,които сме с по-различни виждания по въпроса кое е геройство и кое чиста тъпня.Лицемерно е да се иска от него да промени възгледи и позиции,които счита за вярни и да се хвърли вина върху него.Монетата винаги е имала и ще има 2 страни,но може би някои хора нямат очи(или не искат) да ги видят.Твърде жалко е да се ненависта да преобладава между хора имащи общи цели и интереси,компромисите са по-логичния вариант,тъй като този тип спорове запращат форума в блатото на посредствеността

Следваща

Назад към Извън Темата