Платен паркинг
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Платен паркинг
Здравейте, закъсах го здраво. Вчера се сдобих с един Кайен, но не мога да намеря къде да го държа. От всякъде ме гонят, не взимали Кайени и Х5/Х6. 60лв на месец искат, казвам, че 120 ще плащам, пак не исакт, бягат като дявол от тамян.
Дайте идея за някой платен паркинг, където мога да го държа? Става дума за Младост, като предпочитам да е някъде около Младост 1,1а, около Кауфланд, нещо такова.
Дайте идея за някой платен паркинг, където мога да го държа? Става дума за Младост, като предпочитам да е някъде около Младост 1,1а, около Кауфланд, нещо такова.

Re: Платен паркинг
По-скоро потърси наоколо някоя нова кооперация с гаражи - обикновено в новите сгради винаги има самостоятелни гаражи - хем ще е на закрито, ще си имаш и захранване и ще стои на топло през зимата и няма да се занимаваш с чистене на сняг.
Моята я държа в подземен гараж (парко местата са отделни бетонни клетки с метални врати) и плащам 100лв (в Лозенец), така че не би трябвало да е повече в Младост.
Моята я държа в подземен гараж (парко местата са отделни бетонни клетки с метални врати) и плащам 100лв (в Лозенец), така че не би трябвало да е повече в Младост.
По добре си купи гараж, поне аз така бих направил. Цените са им доста под стойността на който и да е Кайен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да си купиш гараж е абсолютно безсмислено.
10 000 или 15 000 EUR за гараж е равносилно на 16/25 години наем на гараж (100лв).
Ако 10-15к евро не те бъркат, тогава можеш да ги затвориш в гараж, иначе въобще не е изгодно, освен ако имаш апартамент наблизо, само едно дете-момче и нямаш братя и сестри
.
Мен не ме бъркат 15к евро, но не бих си купил гараж, защото финансово не е адекватно - ама въобще. Гаражът, който ползвам, се предлага за 12 000 EUR - това са 23500лв - 276 месеца по 85лв (+15 за охрана, което е неизбежно). 276 месеца са 23 години
- айде няма нужда да затварям пари за 23 години напред.
Поне аз така ги виждам нещата.
10 000 или 15 000 EUR за гараж е равносилно на 16/25 години наем на гараж (100лв).
Ако 10-15к евро не те бъркат, тогава можеш да ги затвориш в гараж, иначе въобще не е изгодно, освен ако имаш апартамент наблизо, само едно дете-момче и нямаш братя и сестри

Мен не ме бъркат 15к евро, но не бих си купил гараж, защото финансово не е адекватно - ама въобще. Гаражът, който ползвам, се предлага за 12 000 EUR - това са 23500лв - 276 месеца по 85лв (+15 за охрана, което е неизбежно). 276 месеца са 23 години

Гараж да купувам- абсурд. Някъде паркинг ми трябва, ноо ще поразпитам дали някъде в района няма под наем някое гаражче. Имаче едни подземни при Телерик, ама сега минах оттам и са фалирали, не работи...

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
520i написа:Гараж да купувам- абсурд. Някъде паркинг ми трябва, ноо ще поразпитам дали някъде в района няма под наем някое гаражче. Имаче едни подземни при Телерик, ама сега минах оттам и са фалирали, не работи...

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
Ако е над 10 к евро не си заслужава но аз мислех че по 6-8 има паркоместа най-малко. Сигурно зависи къде и какво точно се купува
520i написа:.. Имаче едни подземни при Телерик, ама сега минах оттам и са фалирали, не работи...
Ако говориш за тези при Пътеките с бариерата- не са фалирали, работят си.
Но вечер няма охрана в кабинката до бариерата, а е вътре в сградата.
Не знам обаче дали има свободни места... трябва да попиташ на място

zazomazo написа:Ако говориш за тези при Пътеките с бариерата- не са фалирали, работят си.
Но вечер няма охрана в кабинката до бариерата, а е вътре в сградата.
Не знам обаче дали има свободни места... трябва да попиташ на място
точно за тях говоря. Беше едно пуста, няма жив човек, бариерите вдигнати, вратите на гаражите затоворени и си помислих, че ги няма вече.
Къде вътре трябва да попитам, в самия мол ли седи тоя пазач?

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Има един платен в Младост 1А който приема Кайени, но се чудя дали да ти го препоръчам, защото "охраната" не е особено надеждна.
Още повече пък в опазването на подобен автомобил.
Все пак Паркинга се намира зад блок 508 - срещу HQ2 сградата на Телерик (буркана)
Няма да фалират скоро, Progress не са идиоти, купиха си едни от най-евтините програмисти и съпорти в София
Още повече пък в опазването на подобен автомобил.
Все пак Паркинга се намира зад блок 508 - срещу HQ2 сградата на Телерик (буркана)
skipper написа:Телерик ли са фалирали ...
Няма да фалират скоро, Progress не са идиоти, купиха си едни от най-евтините програмисти и съпорти в София

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
И Фори, срещу корта на входа на 1А, също ще го вземе, ама е същата работа. Поне от кокошкари ще го опази, целия - не знам.
Боби Костов (следващия паркинг по Ахматова на кръстовището) също няма да го върне - ама там места не знам кога е имало.
Боби Костов (следващия паркинг по Ахматова на кръстовището) също няма да го върне - ама там места не знам кога е имало.
Ubi dubium, ibi libertas
Този зад блок 508 ,"Фюри" и следващия по Ахматова ме отразяха. Категорчно х5/х6 и кайени не взимат, не щат и да чуят... Били имали много разправии, даже този на Ахматова ми каза, че преди 3 дни са влизали 3-ма бандюги и са гепили една х5 след няколко шамара на "охраната."
Намерих един гараж в една нова кооперация до Кауфланд, иска ми 250 лв на месец, ама там ще, като няма избор.
Намерих един гараж в една нова кооперация до Кауфланд, иска ми 250 лв на месец, ама там ще, като няма избор.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ам до мен имаше един черен Кайен снощи
как ше са отказали

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
deyan-enchev написа:Ам до мен имаше един черен Кайен снощикак ше са отказали
Това беше по изключение за една вечер

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2