Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Модератор: Общи модератори
Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Ей, колеги, няма такъв та*ак! Да се смея ли, да плача ли...
Историята е следната. Преди около 10 дни спря да ми свете фара. Даже бях писал някъде във форума за помощ. Както и да е, та карам си аз един ден след работа и гледам някакъв сервиз на Ем комплект на Околовръстното. Та викам дай да спра и да го оправят набързо, хем да не треперя вечер за полицай. Та спирам аз, добър ден- добър ден, фара не работи, отворете капака да го погледнем, обичайната процедура.
Майсторът вика или крушката е изгоряла или някакъв баласт. Щял да сложи една нова крушка да пробва и ако светне, значи е крушката, а ако не- баласта. Е, не светна и майсторът каза, че е баластта, ама сега жичкаджията го нямало и да мина друг ден, взе си крушката, платих си като поп 20 лева, затова че са ми махнали старата крушка, пробвали са с новата и после са ми сложили обратно старата. Тръгвам си. Това преди 10 дни.
Днес ми звънни телефона "Добър ден, инспектор еди кой си, квартален на район еди кой си, явете до 16:00 на някакъв адрес в Павлово. Викам, ама за какво става дума? "Има жалба, че сте откарднали една крушка". Ма каква крушка (хич не се и сещам за тия от ЕМ комплект), нещо ме бъркате. "Явете се да дадете сведения". Ама аз съм на работа сега, няма да мога до 16:00 да дойда... "Явете се".
Та срам не срам, казах на шефа, той ме поебава малко, че крада крушки и ме пусна да ходя да "давам сведения".
Отивам аз и се оказва, че тия малоумници от Ем комплект, са пуснали жалба, че съм бил взел крушка на стойност цитирам "около 300лв", не съм я платил и съм избягал... Разказвам цялата история на полицая и той се смее. "Абе и на мен ми стана чудно каква е тая крушка за 300лв, а й гледам караш скъпа кола, едва ли ще крадеш крушки" (бел. ред карам Кайен 2008 на стойност около 35 000лв).
Та така, сега има да се занимавам с щуротии, заради разни тъпаци, дето не знам в какви глупости ме обвиняват. Ходих да търся управителя в сервиза да го питам, защо лъжат и правят такива глупости, нямало го бил сега и не можели да ми дадат информация...
На тия мисля да им нахендря инспекция по труда, НАП, метерологичен контрол и какво ли още не. Даже мисля с адвокат да се свържа и някаква жалба да пиша. Готов съм да жертвам колкото е необходимо пари и време, ама добре да ги наглася. Умрях от срам днес пред шефа, а и през живота си не съм стъпвал в полицейско управление, тия на маймуна ме направиха.
Историята е следната. Преди около 10 дни спря да ми свете фара. Даже бях писал някъде във форума за помощ. Както и да е, та карам си аз един ден след работа и гледам някакъв сервиз на Ем комплект на Околовръстното. Та викам дай да спра и да го оправят набързо, хем да не треперя вечер за полицай. Та спирам аз, добър ден- добър ден, фара не работи, отворете капака да го погледнем, обичайната процедура.
Майсторът вика или крушката е изгоряла или някакъв баласт. Щял да сложи една нова крушка да пробва и ако светне, значи е крушката, а ако не- баласта. Е, не светна и майсторът каза, че е баластта, ама сега жичкаджията го нямало и да мина друг ден, взе си крушката, платих си като поп 20 лева, затова че са ми махнали старата крушка, пробвали са с новата и после са ми сложили обратно старата. Тръгвам си. Това преди 10 дни.
Днес ми звънни телефона "Добър ден, инспектор еди кой си, квартален на район еди кой си, явете до 16:00 на някакъв адрес в Павлово. Викам, ама за какво става дума? "Има жалба, че сте откарднали една крушка". Ма каква крушка (хич не се и сещам за тия от ЕМ комплект), нещо ме бъркате. "Явете се да дадете сведения". Ама аз съм на работа сега, няма да мога до 16:00 да дойда... "Явете се".
Та срам не срам, казах на шефа, той ме поебава малко, че крада крушки и ме пусна да ходя да "давам сведения".
Отивам аз и се оказва, че тия малоумници от Ем комплект, са пуснали жалба, че съм бил взел крушка на стойност цитирам "около 300лв", не съм я платил и съм избягал... Разказвам цялата история на полицая и той се смее. "Абе и на мен ми стана чудно каква е тая крушка за 300лв, а й гледам караш скъпа кола, едва ли ще крадеш крушки" (бел. ред карам Кайен 2008 на стойност около 35 000лв).
Та така, сега има да се занимавам с щуротии, заради разни тъпаци, дето не знам в какви глупости ме обвиняват. Ходих да търся управителя в сервиза да го питам, защо лъжат и правят такива глупости, нямало го бил сега и не можели да ми дадат информация...
На тия мисля да им нахендря инспекция по труда, НАП, метерологичен контрол и какво ли още не. Даже мисля с адвокат да се свържа и някаква жалба да пиша. Готов съм да жертвам колкото е необходимо пари и време, ама добре да ги наглася. Умрях от срам днес пред шефа, а и през живота си не съм стъпвал в полицейско управление, тия на маймуна ме направиха.

- Beat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
- Детайли за колата: Много бавна
Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Ххахахааххаах, то и във филмите няма такива сценарии, наистина ли има такива олигофрени....

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Така е, другия път да не крадеш крушки

Осъди ги

Осъди ги

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
И никой, не ти се обади преди това?! Попитай, дали имат камери в сервиза, може по някаква случйност да са монтирали и тогава щр е интересно.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Sent from my A0001 using Tapatalk
SHARK-а му е майката!!!
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Хващай адвокат о отивай там а управителя много бързо ще се появи ..Също можеш да пуснеш жалба и в защита на потребителя !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Освен всичко, пусни и обратна жалба до инспектора, че си имал 10000лв в жабката, които са изчезнали по време на престоя на колата в сервиза- ако не друго, поне ще ги принуди да не покрият записите от камерите. 

Хора, ваше право, при това гарантирано от законодателството е, да не давате обяснения. Когато видите някой абсурден селяндур да подава абсурдна жалба, просто сте длъжни да се явите в съответното РПУ, но това е всичко. Използвате баналната фраза "добър ден, не желая да давам обяснения", подписвате се, че не желаете и изчерпвате случая. Когато напишете обяснения стимулирате изключително силно въпросния селяндур да подава жалби и срещу други хора и той започва да се мисли за истински селски тарикат и да пуска жалби постоянно.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Еи дай крушката!!
Първо пишеш жалба да всички възможни институции, 100% нямаш издадена касова бележка или работна карта.
Звъниш в КЗП София, както и в НАП! Ако имат камери това ще ги нахендри...
И най-добре ще е по най-бързия начин да си намериш добър адвокат. Като ще пледираш за оронване на авторитета разбирасе
.
По добре не ходи там да не пуснат жалба, че си ходил и заплашвал с саморазправа и т.н, само по зле може да стане, могат да те изкарат престъпник
!
Също не им звъни по телефона!
Можеш са звъннеш и на Господари на ефира.

Първо пишеш жалба да всички възможни институции, 100% нямаш издадена касова бележка или работна карта.
Звъниш в КЗП София, както и в НАП! Ако имат камери това ще ги нахендри...
И най-добре ще е по най-бързия начин да си намериш добър адвокат. Като ще пледираш за оронване на авторитета разбирасе

По добре не ходи там да не пуснат жалба, че си ходил и заплашвал с саморазправа и т.н, само по зле може да стане, могат да те изкарат престъпник

Също не им звъни по телефона!

Можеш са звъннеш и на Господари на ефира.

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Няма такъв филм. 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Haddess написа:100% нямаш издадена касова бележка.
абсолютно..
Но и те сами са си направили вече "услугата",че лъсва какви са в един от най-големите авто форуми в България.

Най-малкото ,което ти дължат е извинение..-сигурен съм,че и това ще се случи

Не съм правист и да не ми се сърди колегата,дал долното предложение,но не мисля ,че е добра идея

zvetiko написа:Освен всичко, пусни и обратна жалба до инспектора, че си имал 10000лв в жабката, които са изчезнали по време на престоя на колата в сервиза- ако не друго, поне ще ги принуди да не покрият записите от камерите.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Колега за това нещо и до дело няма да се стигне, най-вероятно тия от М-Комплект ще получат постановление за прекратяване на дасъдебно производство. Обаче има 14 дневен срок да обжалват. Но да ти е мирна главата може да се посаветваш с адвокат.
Няма начин да няма начин
за кой от двата ЕМ комплект става въпрос?
Те са два един срещу друг и се твърди, че са различни:
http://store.emk-33.com/news/133/p-span ... ong-p.html
Може ли малко светлина ?
Може ли малко светлина ?

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Монетата винаги има 2 страни, и докато не се чуе и другата, се въздържам от квалификации
...
Все пак метЕрологичен контрол няма, има метрологичен
. Моментът със записи от камери е интересен...

Все пак метЕрологичен контрол няма, има метрологичен

vlad0 написа:за кой от двата ЕМ комплект става въпрос?
Може ли малко светлина ?
Точно баш си Ем Комплекта, тоя големия с приемна, магазин и т.н. Не този, който по снимиките пише, че не са те.
Относно камерите, не съм много сигурен дали въобще нещо е се види на тези камери, защото аз реално в "клетка" не съм влизал. Крушката я правиха кажи речи на паркинга, където си бях спрял. Ще видим какво ще стане, ще пиша

Иначе пуснах жалби до КЗП и НАП, ни касова бележка имам, ни работна карта, нито какъвто и да е документ.

Дали майсторчето не си е взело крушката и да е казало на шефовете, ами аз я сложих