Съвет Подарък рожден ден на детенце на 3 години
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Съвет Подарък рожден ден на детенце на 3 години
Здравейте колеги,
Извинявам се предварително за тъпата тема, но наистина съм попаднал в безизходица и не знам какво да правя а и досега не ми се е налагало. Работата е такава, че трябва да купя подарък на едно момиченце, което този уикенд става на 3 годинки. Проблема е там, че това момиченце има почти всичко като играчки и дрешки. Наистина от-до. Пъзели, кукли, колела и всичко такова.
Наистина не знам какво да и купя а много държа да е нещо, което няма да захвърли след някоя друга седмица. В момента се оглеждам по някакви колиета и гривнички. Бюджета е някъде около 50 лева.
Поздрави,
Извинявам се предварително за тъпата тема, но наистина съм попаднал в безизходица и не знам какво да правя а и досега не ми се е налагало. Работата е такава, че трябва да купя подарък на едно момиченце, което този уикенд става на 3 годинки. Проблема е там, че това момиченце има почти всичко като играчки и дрешки. Наистина от-до. Пъзели, кукли, колела и всичко такова.
Наистина не знам какво да и купя а много държа да е нещо, което няма да захвърли след някоя друга седмица. В момента се оглеждам по някакви колиета и гривнички. Бюджета е някъде около 50 лева.
Поздрави,
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Съвет Подарък рожден ден на детенце на 3 години
Lattri написа:а много държа да е нещо, което няма да захвърли след някоя друга седмица
Нямаш шанс

Квото и да вземеш няма как и седмица да държи интерес, особенно на РД когато ще получи
половината китайска ПВЦ продукция на веднъж ...
Само вътрешна информация може да ти помогне да разбереш какво много иска или и е интересно

Плюшена играчка на любим герой може да те доближи до по-дълго ползване ако детето спи с такива ...
Тва с колиета и гривни на 3г деца аз не го разбирам ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Прав е колегата.
Аз за племенницата, задължително получавам вътрешна информация и обикновено купувам кукли Монстър Хай, защото детето гледа това детско. А и тия кукли са като едно време барбитата, имат хиляди варианти на дрешки, аксесоари и т.н. И изкарват поне седмица с интерес или поне до новата серия или другото нещо по което ще литне. Но това е съвсем нормално за всеки, камо ли за децата.
Единственото което ме дразни е, че и тия от магазините знаят какво се харесва и съответно цените са не нормално високи, една кукла с 2-3 аксесоара струва 80лв.
Аз за племенницата, задължително получавам вътрешна информация и обикновено купувам кукли Монстър Хай, защото детето гледа това детско. А и тия кукли са като едно време барбитата, имат хиляди варианти на дрешки, аксесоари и т.н. И изкарват поне седмица с интерес или поне до новата серия или другото нещо по което ще литне. Но това е съвсем нормално за всеки, камо ли за децата.
Единственото което ме дразни е, че и тия от магазините знаят какво се харесва и съответно цените са не нормално високи, една кукла с 2-3 аксесоара струва 80лв.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
на нашата взехме кученце
е не го захвърли след седмица,само я подритва от време на време,че я хапе здраво понеже е пале още и с остри зъби
Но пък заспива с нея

Но пък заспива с нея
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Колега ако ще ходиш на детски рожден ден вземи наеми някоя аниматорка. Така със сигурност ще видиш щастие в очичките й(на детенцето), а и на останалите гостенчета. Особено ако е някоя, която си разбира от работата и има подход определено ще избиеш рибата. Просто отиди с някоя Принцеса я Ана, я Елза, я Рапунцел и кажи на детето, че носиш един некакнен гост, който иска да се присъедини към партито. А иначе за нещо материално, което да му грабне вниманието за повече от ден, след като е задоволено дете, шансът ти е много малък и без вътрешна информация както колега по-горе е писал няма да стане. Успех все пак и дано детето прекара един страхотен ден!
П.С.: В днешно време има всичко и е голяма мъка като тръгне човек да се мъчи да им угоди на малките бели. Не знам навремето родителите ни какво са правили като е нямало интернет търговия, нямало е Джъмбо или Джамбо ли е там, Хиполенд и т.н.
П.С.: В днешно време има всичко и е голяма мъка като тръгне човек да се мъчи да им угоди на малките бели. Не знам навремето родителите ни какво са правили като е нямало интернет търговия, нямало е Джъмбо или Джамбо ли е там, Хиполенд и т.н.

Карам бавно! Стигам Бързо!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Фотосесия при професионален фотограф, дрехите са винаги опция макар и тривиално,

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
50 лв. дали ще стигнат за предлаганите варианти?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Най-доброто решение, кажи на родителите да изберат нещо, което ще и трябва, ти го плати и го подари. А иначе има всякакви щуротии, но повярвай ми, няма да е дълъг кефа. Аз преди 2 години на сестра ми купих няк'ва рибка, къде като я пуснеш във вода шляпа и се мъчи да плува - светеща, 22лв. мисля, а рибката е малко по-малка от показалеца ми
Познай колко време се забавлява - ден и половина
Та, горе ти казах примерно решение на проблема. За гривничка, малки деца са, все някъде я ще я загуби, я скъса.

Та, горе ти казах примерно решение на проблема. За гривничка, малки деца са, все някъде я ще я загуби, я скъса.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Робофиш е тва дет говориш за него
Не е лошо като идея, моя калпазан още се сеща от време на време като влиза в банята, а сигурно преди 2г му го подариха ...

Не е лошо като идея, моя калпазан още се сеща от време на време като влиза в банята, а сигурно преди 2г му го подариха ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мога да добавя и детски куфар за пътуване, мойте дъщери се кефят на тях
Като ходим на море си имат куфарчета 

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Благодаря на всички колеги за съветите и мненията! Ще разуча цените и ще се реша, на нещо.
Поздрави,
Поздрави,
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ако мразиш родителите или им имаш зъб му подари нещо музикално, пияно, барабанче, пееща плюшена играчка
има такива, където не можеш да им спреш звука и са направо ужасни

има такива, където не можеш да им спреш звука и са направо ужасни

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Тва се лекува с - тати развали се 

...
lego duplo
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

хубава идея, легото си остава една от най-развиващите играчки

...
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2