Електрическа самобръсначка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Електрическа самобръсначка?

Мнение от mit-kong » 25 Окт 2015, 10:04

Здрасти народе, търся си хубава електрическа самобръсначка. Като имам някакъв Филипс нисък клас от преди 5г.,(от тези с трите кръгли глави) която не ползвам много често, тъй като бръсне само ако брадата ми е тамън набола, а аз често си я нося по около половин сантим и се бръсна с машинката за подстригване (без приставка) маха всичко от първото минаване, за разлика от бръсначката където дори с леко набола брада трябва да повтарям многократно, тъй като не ги маха на макс. Лошото при машинката за подвтригване е, че не е мн гъвкава и се справя трудно с някои свивки и хлътнали участъци. Преди много време съм имал и от другия модел, където от пред е равна, не с кръгчета и има нещо като мрежа, но от нея бях още по-недоволен, тъй като може би много малка част от космите минаваха през мрежата. (не помня марка или клас, но май беше някаква шано за 50лв. макс). Сега съм решил да инвестирам в някоя до около стотина лева, като брадата ми не е от най-гъстите, но космите са доста дебели и твърди, а кожата ми е чувстителна и искам да избегна всякъкви раздразнения. Не знам за толкова години как са еволюирали бръсначките и какво би ми свършило работа за това се допитвам до вас. Ако има и някоя, която има опция да не бръсне до голо, а да остава малко косъм (както при машинката за подстригване) би било голям плюс, тъй като изобщо без брада не се харесвам много, а и май най-много ме сърби кожата точно когато косъма се опитва да се покаже и ми се иска да го избегна този момент. И е много важно да реже стабилно и да става бързо, не като с мойта да я върта 5-10 мин докато си протъркам лицето.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Електрическа самобръсначка?

Мнение от speeder88 » 25 Окт 2015, 10:12

Моята брада я няма никаква, но ще споделя моя опит. И аз ползвам най-евтиния Philips. Няма дори батерия и тример. За 100 кинта ще вземеш такава с тези две функции. Освен машинка не знам дали има бръснчка, която да дава възможността за оставяне на малка брада. По принцип сухото бръснене е ташак и рздразнението е факт! Аз обаче правя следното: Бръснене след душ и след това крем, който доюълнително да омекоти кожата. Откакто почнх на тази схема нямам проблем, че се бръсна с машинка!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 31 Окт 2015, 21:35

Според мене файда от такива бръсначки няма.
Купувал съм скъпа Филипс за около 450 лева....гредЪ пълна!
Никаква работа и никога повече! :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 31 Окт 2015, 23:32

sambeto написа:Според мене файда от такива бръсначки няма.
Купувал съм скъпа Филипс за около 450 лева....гредЪ пълна!
Никаква работа и никога повече! :angel:

+1

и аз имам вече 2 такива Филипс-а, защото си мислех, че са еволюирали и новите модели всъщност вършат работа, но не е така.

но пък от друга страна, като казваш половин сантиметър, мисля, че всяка евтина ще ти върши работа, само и слагаш приставката и си готов, то е по-скоро подкъсяване това.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 01 Ное 2015, 12:49

Не давай пари за скъпи машинки нищо по различно няма да се случи.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 01 Ное 2015, 20:30

8ма година,всеки ден ползвам тази филипс
има и опция за постригване.
не помня от кога не съм купувал бръснарски ножчета
023.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Извън Темата