Мъкаааа... И мене ме центроваха... :(((
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Мъкаааа... И мене ме центроваха... :(((

Днес сутринта в едно задръстване. Колоната спря рязко, ама тоя зад мен не можа. Нямаше как да избегна удара - просто нямаше накъде да мърдам

Снимките обаче не показват истинските поражения отвътре. Къса ми се сърцето. А вчера й правих оглед отдолу на канал - няма грам гнило това купе. Направо й е..ха майката. Задницата е посукана надясно, десния рог е сгънат предна и задна десни врати заяждат и се отварят трудно... Ударът беше доста як. На всичкото отгоре оня така ме отмести, че се нахендрих на теглича на спрелия пред мен. Резултат - счупена предна броня, пробит РЕГ. номер, намачкана престилка - поне видимо е това.
Е, и внимателно да кара човек, пак ще се намери някой келеш да му съсипе колата. Много ме е яд.

It's not who You are, it's who You know...
- Гост
-
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
съчувствия, определено... и мен ме праснаха така преди месец, в ляво отзад, някъв бакшиш лафещ по телефона уж да мине покрай мен ма ме захапал с 30 см, докато чакам спрял на червено...
но по-леко а и като чух свирене отзад автоматик за момент пуснах спирачките и пак ги нацепих да не дрънна тоя отпред. но при теб като гледам е било с 30-40 км/ч, при мен 15-тина беше макс и съм само ожулен, с поразкачени дребни джаджи по бронята и леко накривен накрайник на ауспух - не си личи дори на пръв поглед.
... оня му цъфна фара в небето де (шкода) та ми причерня като го видях и си помислих аз ли как съм... и как ми олекна бая .
та си представям ти като се се видял какво ти е било
п.с. затова съм с параноя леко като спирам по-рязко гледам тоя отзад с периферията колко бързо наближава, имал съм случаи спирам на 1 боя от тоя пред мен и 1-2 пъти не напразно... шофьори
но по-леко а и като чух свирене отзад автоматик за момент пуснах спирачките и пак ги нацепих да не дрънна тоя отпред. но при теб като гледам е било с 30-40 км/ч, при мен 15-тина беше макс и съм само ожулен, с поразкачени дребни джаджи по бронята и леко накривен накрайник на ауспух - не си личи дори на пръв поглед.
... оня му цъфна фара в небето де (шкода) та ми причерня като го видях и си помислих аз ли как съм... и как ми олекна бая .
та си представям ти като се се видял какво ти е било

п.с. затова съм с параноя леко като спирам по-рязко гледам тоя отзад с периферията колко бързо наближава, имал съм случаи спирам на 1 боя от тоя пред мен и 1-2 пъти не напразно... шофьори
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз нямаше как да чуя спирачките му, че беше мокро и той явно просто се е хлъзнал. Пък и аз спрях близо до предния - може би на 2 педи. Много ме хвана яд и ми беше кипнало, но като слязох и видях как малкия му син със стичащи се по бузите му сълзи се гуши в него от страх от станалото, ми се изпариха всякакви нерви. Чак след часове отново ме връхлетя вълната от яд на него. Въпреки всичко културно му пожелах да си оправи колата по-скоро (ако изобщо може) и се разделихме с ръкостискане. Малко лицемерно, но на момента, сещайки се на мен какво ми се е случвало, определено му съчувствах и на него. Абе.... shit happens, к'во да ви разправям.... чаша студена водичка и се надявам, че ще се оправи - поне така обещаха майсторите...
It's not who You are, it's who You know...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
logout написа:Аз нямаше как да чуя спирачките му, че беше мокро и той явно просто се е хлъзнал. Пък и аз спрях близо до предния - може би на 2 педи. Много ме хвана яд и ми беше кипнало, но като слязох и видях как малкия му син със стичащи се по бузите му сълзи се гуши в него от страх от станалото, ми се изпариха всякакви нерви. Чак след часове отново ме връхлетя вълната от яд на него. Въпреки всичко културно му пожелах да си оправи колата по-скоро (ако изобщо може) и се разделихме с ръкостискане. Малко лицемерно, но на момента, сещайки се на мен какво ми се е случвало, определено му съчувствах и на него. Абе.... shit happens, к'во да ви разправям.... чаша студена водичка и се надявам, че ще се оправи - поне така обещаха майсторите...
евала приятел!
не забравяй че всичко се връща!
4 8 15 16 23 42
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Тоя като гледам с каква скорост те е праснал въобще не е мислел че ще спира в близките 40-50 метра. Има некви дето карат и спът, поне да си беше направил сметката че е с дете
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Треска ме тресе като карам в дъжд в София. Ако трябва да спирам, се стремя да контролирам този отзад, спирам по-далеч, вкарвам го в мойта скорост, стоповете светят повече, и така. Обаче ако няма гуми, няма спасение.
Кофти удар. Хубавото е, че няма пострадали. Здраве да е, ламарините се изправят
Кофти удар. Хубавото е, че няма пострадали. Здраве да е, ламарините се изправят

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Добре, че няма контузии, колата ще я оправиш. Кофти е, но се случват такива неща, по 100-150 на ден в СФ - леки и 5-10на тежки.
Аз за това не ходя с колата на работа и карам само вечер, едно, че спестявам някой лев, друго, че нерви и трето, че в центъра КЪДЕ МАЙКА МУ СТАРА НА ПАРКИРАМ?!?!?!?
САМО АКО СЕ НАЛАГА, то това тук движение ли е, ебати лудницата

Аз за това не ходя с колата на работа и карам само вечер, едно, че спестявам някой лев, друго, че нерви и трето, че в центъра КЪДЕ МАЙКА МУ СТАРА НА ПАРКИРАМ?!?!?!?
САМО АКО СЕ НАЛАГА, то това тук движение ли е, ебати лудницата

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Много неприятна история ,дано ти платят щетите поне подобаващо да имаш някаква утеха.
За съжаление това за катастрофите на дъжд е вярно и всички го знаят ,но никой не внимава
За съжаление това за катастрофите на дъжд е вярно и всички го знаят ,но никой не внимава

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Много кофти работа.
Абе важното е че ти си добре а ламарините се оправят.

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 10 Окт 2006, 12:13, променена общо 1 път

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2