Колеги, купих си къща.
Модератор: Общи модератори
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колеги, купих си къща.
Привет,
Идеята на темата е да търся/споделям опит покрай покупката и подръжката на къща, двор и т.н.
Повече инфо като изтрезнея, за момента искам само да споделя доброто настроение и късмета си с вас.
Поздрави,
Оня дето го зарязаха преди няколко месеца
Идеята на темата е да търся/споделям опит покрай покупката и подръжката на къща, двор и т.н.
Повече инфо като изтрезнея, за момента искам само да споделя доброто настроение и късмета си с вас.

Поздрави,
Оня дето го зарязаха преди няколко месеца

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Колеги, купих си къща.
А честито!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
браво. аз лично мисля, че всеки самодостатъчен мъж трябва да си има собствена (или на банката до един момент) къща за която да се грижи.
сподели повече за придобивката като изтрезнееш

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Браво колега, сега остава да я напълниш с деца

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Честито, колега! 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Честито, колега, със здраве да си я ползваш и да има повече хора да се похвалят с като твоята придобивка 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
Честито! Жената и децата ще дойдат скоро!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Честито колега!
Скоро надявам се и аз в клуба
Скоро надявам се и аз в клуба
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:браво. аз лично мисля, че всеки самодостатъчен мъж трябва да си има собствена (или на банката до един момент) къща за която да се грижи.
Хубава мисъл, но изглежда че 90% от мъжете в България са несамодостатъчни.

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
1. Честито! 
2. Дано си подготвен за факта, че работата по една къща приключва, когато умре собственикът
Винаги ама абсолючтно винаги има нещо да се прави по двора или къщата, от опит ти го казвам. Ама си залужава де, поне за мен.

2. Дано си подготвен за факта, че работата по една къща приключва, когато умре собственикът

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Честито колега! Аз това го направих миналата година и грам не съжалявам. Има доста работа, но все пак всичко зависи от финансите. Моите са ограничени- купих по-стара къща, съборих 2 стени, затворих една врата, отворих друга, трегери истории. Правим я леко-полеко. Двор голям, изкарах на майтап почти 1 тон картофи
. И когато някой ми каже- абе къщата иска вечно работа, що не взе апартамент. Е в него момент се сещам за малката ми дъщеря която като отидем на къщата почва да си играе, в двора обикаля радва се. В апартамента не и се стои затворена цял ден, същото важи и за мен. Абе лошо няма, мерак да има.
Честито отново.

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Привет, колеги!
Благодаря ви за добрите думи. От работа мен не ме е страх, отраснал съм на село в мотика и кирка в ръка.... ще я направя тая къща и двора като песен ей
.
Повече детайли - с. Иваняне, високата част, 800кв двор (равен с правилна форма), 2 етажа по 60кв + мазе с гараж, таванско. Постройката е монолит, изключително стабилна, зидана камина, 4 спални (едната ще я слея с всекидневната, зимна градина). Продавачът - бивш военен, 100% параноик
, документите са му перфектни (излиза, че е трудно да се намери имот с читави документи).
Започнах да се оглеждам преди 4г, едва вчера успях да приключа. Избирах я със сърце, никакви майстори, инжинери, совалкаджии. Усетих я, че е моята е скочих.
Дано да ви завари и вас скоро такъв повод и много много много внимавайте с документите. Копувай всякаш ще продавате утре.
Живи и здрави, колеги!
ПП: Ей как одъртяхме.... преди 7г, когато се регистрирах тук, вярвах, че като си купя първото БМВ ще съм направил чудо
)), сега пиша за къща...... дай Боже и за дете да ми се наложи
.
Благодаря ви за добрите думи. От работа мен не ме е страх, отраснал съм на село в мотика и кирка в ръка.... ще я направя тая къща и двора като песен ей

Повече детайли - с. Иваняне, високата част, 800кв двор (равен с правилна форма), 2 етажа по 60кв + мазе с гараж, таванско. Постройката е монолит, изключително стабилна, зидана камина, 4 спални (едната ще я слея с всекидневната, зимна градина). Продавачът - бивш военен, 100% параноик

Започнах да се оглеждам преди 4г, едва вчера успях да приключа. Избирах я със сърце, никакви майстори, инжинери, совалкаджии. Усетих я, че е моята е скочих.

Дано да ви завари и вас скоро такъв повод и много много много внимавайте с документите. Копувай всякаш ще продавате утре.
Живи и здрави, колеги!
ПП: Ей как одъртяхме.... преди 7г, когато се регистрирах тук, вярвах, че като си купя първото БМВ ще съм направил чудо

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
честито,на каква цена я взе ако не е тайна?това ми е и на мен мечта ама...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:alx написа:браво. аз лично мисля, че всеки самодостатъчен мъж трябва да си има собствена (или на банката до един момент) къща за която да се грижи.
Хубава мисъл, но изглежда че 90% от мъжете в България са несамодостатъчни.
Объркал си се, 90% от мъжете в България имат къща.
На село

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.