Нов GSM на добра цена - откъде?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нов GSM на добра цена - откъде?
Ориентирал съм се към Sony Xperia E4 и искам да попитам от къде мога да го взема на добри пари. Тъй като съм сигурен, че има по-евтини магазини от тези на мобилните оператори и Емаг?
Re: Нов GSM на добра цена - откъде?
Зависи на кой оператор си. Аз следя офертите на Виваком, в момента телефона със средна такса 15 лв, е на цена 100 лв. кеш или 5.25лв на месец на изплащане. Ако случайно ще преподписваш или твои приятели. Гледам цената му като нов е 210-230. Та бих те посъветвал да разпиташ и оператори и приятели
Аз другият месец ще преподпиша примерно и имам 4 номера на мое име. Като за 3 от тях не им трябват нови телефони просто по-добра оферта. Единия ще си запазя за нов телефон на жената. Спрях се на Lg Spirit, и на тоя Coolpad Porto. Макар, че вторият не знам колко са надеждни.

Забравих да кажа, че наскоро преподписвах и взех телефон за бащата. Така, че не ми трябват нови карти за съжаление....
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Щом си преподписвал и нямаш друга опция, значи в някой от тип измамните магазинчета за GSM-и. Цените в тях са чувствително по-ниски от на операторите, но не знам как бига се представили след тов с гаранцията ако се наложи. От София аз съм пазарувал по линия на познат няколко телефона от един такъв магазин и момчетата бяха точни, но не се е налагола и да поддържат гаранционно. Ако искаш на ЛС ще ти драсна къде е. Иначе имат и сервиз и от доста време са в занаята, пипат и iPhone-и и Android, а и обикновени сапунерки.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
имам няколко приятели много стиснати и педантични, те от BROS пазаруват, там май са едни от най тънките цени
www.bmwпрофесори-bg.net
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Аз, се оборудвах с един китайски xiaomi от gearbest.
Точно този беше към 300 лв, но имаше и доста по-евтини модели. Доволен съм от покупката въпреки че е китайски, се представя много добре.
Точно този беше към 300 лв, но имаше и доста по-евтини модели. Доволен съм от покупката въпреки че е китайски, се представя много добре.
penio написа:Аз, се оборудвах с един китайски xiaomi от gearbest.
Колега аз съм с Xiaomi Mi3, просто са перфектни. Нещо като айфона но с голяма разлика в цената. Рядко забива, бърз телефон. Приятели ползват самсунг с5, хтц-та и т.н. ами тоз си е в пъти по-добър. Предполагам и по-скромните им модели са добри, все пак всичко зависи от операционната система, а китайците се грижат за Миуи.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
И аз съм с Xiaomi Redmi Note 2- 5,5 full HD ,8 ядра на 2.2Ghz, 13Mpx камера, 32GB за 300лв!Не мисля да плащам повече за рекламата на големите фирми, а само за това което е в телефона! 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
в момента до 22.11 в магазин метро, ходи си купи един iphone 5s za 850 лв СЪС ддс,
и ме благославяй 1 година преди вечеря

и ме благославяй 1 година преди вечеря

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Малко встрани от темата,ама такова жУвотно с екран и на гъза не бех виждал
http://www.movenbg.com/products/YotaPhone-2.html
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Гърба е екран тип "електронно мастило" като Киндъл. Интересен телефон, но не особено смислен, поне за мен.
По темата, пазарувам обикновено от 2 фирми - CityTel и BROS, досега нямам оплакване, продават телефони от официални вносители или от европейски страни.
По темата, пазарувам обикновено от 2 фирми - CityTel и BROS, досега нямам оплакване, продават телефони от официални вносители или от европейски страни.
Never mistake motion for action...
Bogat-Beden написа:Малко встрани от темата,ама такова жУвотно с екран и на гъза не бех виждал
http://www.movenbg.com/products/YotaPhone-2.html
Руска му работа, сигурно са го мислили на кило водка, същатат недомислица като "луксозната" лада..

Ето нещо интересно - http://www.tinydeal.com/takee-1-55-fhd- ... 48579976JD
Първия холограмен телефон, аз поръчах един за около $100 да видя какво преставлява...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
^ Това пък още по интересно звучи,няма лошо ,нека се наместват авангардните концепции 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Не знам за вас, но на мен ми прави впечатление 8 ядра на 2.2 гхц, а на теста 21000 точки.... Нещо не се връзва, да не говорим за цената... Има разни марки които повечето не са чували като Oppo които имат въртящи се камери и т.н. но са по 500-600 долара.
п.п. На колегата с айфона... Този модел се намира за 810 лв. и то без да се ровя. Какво толкова го предлагаш като някаква фрапираща цена...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
п.п. На колегата с айфона... Този модел се намира за 810 лв. и то без да се ровя. Какво толкова го предлагаш като някаква фрапираща цена...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2