Откраднати М3 лайсни е36 седан
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Откраднати М3 лайсни е36 седан
В неделя на 22.11.2015 г. някое долно копеленце се сдоби с моите М лайсни на седана в района на кино Арена запад в София. Някой ако има информация за продажба или покупка на такива лайсни да сподели на лично или тел. Най-вероятно някой грозен и миризлив циганин ще ги лепне на неговата кола, но ако забележите изменения във външния вид на някоя е36 седан/визирам м3 лайсни/ нека да сподели. Наградата е 100 лв. за сигурна информация за крадеца и последващо шоу
Николай Николов 0889251900

Николай Николов 0889251900
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Re: Откраднати М3 лайсни е36 седан
Много долна и гадна постъпка!
На мен вчера за 10 минутинякой ми открадна ляв бял,неоригинален пътепоказател( мигач). Мръсна паплач!
На мен вчера за 10 минутинякой ми открадна ляв бял,неоригинален пътепоказател( мигач). Мръсна паплач!
С много любов към децата!
- baitun
- ентусиаст
-
Въпреки, че се задейства алармата на колата не видях никой около нея, в противен случай някой щеше да остане без капачки на коленете. Сега остава възможноста камерите на едно "заведение" да са го снимали в лице, другото ще е лесна работа.
Най-вероятно тоя дет ти ги е гепил лайстните чете форума и се дръгне там дет не го сърби. И мен ме опариха преди 2 години в Дървеница близо до Фантастико , и аз като теб ядосан търсих 1-2 седмици напред назад и накрая пих една студена вода
За жалост тея мизерии ги правят хора запознати с частите и тяхната стойност , надали Бай Манагало ще се сети и сигурно обитават всеки ден този форум
И това само в София

За жалост тея мизерии ги правят хора запознати с частите и тяхната стойност , надали Бай Манагало ще се сети и сигурно обитават всеки ден този форум

И това само в София

- baitun
- ентусиаст
-
Чакам записите от камерите да видя някой може ли да се разпознае, иначе си прав
- baitun
- ентусиаст
-
Някой ако забележи от вътрешната страна надпис NDN да знае, че са моите лайсни. Надписа е гравиран с поялник. Евентуално новия "собственик"/майка му грозна да е.а/ може да се опита за заличи следите, но пак ще си личи, че ги е преправял.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
7 мнения
• Страница 1 от 1