Проблем с WiFi

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Проблем с WiFi

Мнение от TNT » 06 Дек 2015, 11:59

Вече 2-3 дена имам проблем с WiFi-a на лаптопа вкъщи. Както си цъкам и изведнъж disconnect, не може да намери мрежата или си я намира, но е disconnect-нато :dunno: И си мисля, че проблема ми е в компютъра, понеже когато не ми намира мрежата... айфона я намира и се връзва моментално :dunno: :dunno: :dunno: С рестарт на лаптопа и рутера нищо не се оправя. Преди малко ми изкара и network error, че има друг компютър със същото IP в същата мрежа :dunno: Рутера е TP-LINK на 3 месеца. Все си мисля, че проблема не е в него, понеже често се случва моя лаптоп да се disconnect-не, а на съквартиранта да си върви :dunno: Друг възможен проблем е, че на стария рутер мрежата беше със същото име "212" и същата парола. Сега обаче ми изписва, че съм се свързвал към "212 2", а тя не се казва така :dunno: С телефона проблеми няма :dunno: Давайте идеи, ако не да звънкам на доставчика да пратят някой :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с WiFi

Мнение от madafaka_donkele » 06 Дек 2015, 12:04

Смени си името на мрежата(SSID-то), направи го скрито, да не броудкаства, смени и паролата и се вържи ръчно.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 06 Дек 2015, 13:16

TNT написа:Вече 2-3 дена имам проблем с WiFi-a на лаптопа вкъщи. Както си цъкам и изведнъж disconnect, не може да намери мрежата или си я намира, но е disconnect-нато :dunno: И си мисля, че проблема ми е в компютъра, понеже когато не ми намира мрежата... айфона я намира и се връзва моментално :dunno: :dunno: :dunno: С рестарт на лаптопа и рутера нищо не се оправя. Преди малко ми изкара и network error, че има друг компютър със същото IP в същата мрежа :dunno: Рутера е TP-LINK на 3 месеца. Все си мисля, че проблема не е в него, понеже често се случва моя лаптоп да се disconnect-не, а на съквартиранта да си върви :dunno: Друг възможен проблем е, че на стария рутер мрежата беше със същото име "212" и същата парола. Сега обаче ми изписва, че съм се свързвал към "212 2", а тя не се казва така :dunno: С телефона проблеми няма :dunno: Давайте идеи, ако не да звънкам на доставчика да пратят някой :mhihi:

Подобен проблем имах след ъпдейт от уиндоус 8.1 на 10 .Преди 3 седмици.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 06 Дек 2015, 14:16

Ако си с тошиба сателит...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Дек 2015, 16:56

С Уиндоус 7 съм, лаптопа е Леново. Звънях им на Мтел. Те ми бяха правили настройките на рутера (техен човек). Оказа се сега, че са объркани :kuku: Казаха, че са ги оправили и наистина от повече от час не е имало проблем :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Дек 2015, 8:28

madafaka_donkele написа:Смени си името на мрежата(SSID-то), направи го скрито, да не броудкаства, смени и паролата и се вържи ръчно.

и все пак направи и това. за мен това винаги е първата стъпка
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Дек 2015, 11:16

Смени и канала.
Si non confectus, non reficiat.

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Дек 2015, 14:24

Аз имах проблеми, в къщи така или иначе е пълно с всякакви съседски мрежи, но мисля, че го реших точно със смяна на канала. И спрях броудкаста

Назад към Извън Темата