Спечелили от Коледната томбола на Лукойл
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Спечелили от Коледната томбола на Лукойл
Хайде да се преброим. Аз не вярвам по принцип в разните гръмки печалби давани по телевизията(което ме подсеща за идея за нова тема
)но в тези дребни томболи има логика да дават реални печалби. Наградите са им от по 50, 100 и 500 лв.
Днес получих СМС, че съм спечелил 50 лв.
Сега не е като 500, но като сметна колко съм им дал, благодарен съм, че ми връщат 50 от тях.
Това след 4 регистрирани бележки. Баща ми минаваха покрай Монтана с един друг човек връщайки се от Германия и интересното е, че са купили един стек цигари Камел(гледайки от бележката)а всички у нас сме непушачи и точно цигарите печелят.
Та казвайте кой друг е спечелил от форума. Аз от ония игри с буквите нищо не спечелих, а тогава много зареждах на Лукойл.
Днес получих СМС, че съм спечелил 50 лв.
Това след 4 регистрирани бележки. Баща ми минаваха покрай Монтана с един друг човек връщайки се от Германия и интересното е, че са купили един стек цигари Камел(гледайки от бележката)а всички у нас сме непушачи и точно цигарите печелят.
Та казвайте кой друг е спечелил от форума. Аз от ония игри с буквите нищо не спечелих, а тогава много зареждах на Лукойл.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Спечелили от Коледната томбола на Лукойл
не зареждам там 
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Спечелили от Коледната томбола на Лукойл
Аз зареждам пак там от време на време, но рядко защото сега карам основно на метан работната си кола и няма как. Той поста ти беше към другия де, но нищо. Иначе горивата им не са лоши, карал съм всичките 4 възможни, които са широко разпространени, като от бензините съм им пробвал всичките, проблеми не съм имал никога.
In God we trust, all others we track.
4 мнения
• Страница 1 от 1