Сметки за ток?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Сметки за ток?
Аве тоя месец само аз ли ще платя двойно?
Я кажете кой колко плаща.
Аз досега съм нямал сметка над 30лв. Ся тоя месец 66лв.
Как става тая работа. И то само 53лв. са ми дневна тарифа!!! Аз се прибирам след 20:00 А през деня работи само един хладилник в нас. Как става тая ралта?
Аз досега съм нямал сметка над 30лв. Ся тоя месец 66лв.

Как става тая работа. И то само 53лв. са ми дневна тарифа!!! Аз се прибирам след 20:00 А през деня работи само един хладилник в нас. Как става тая ралта?
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
пусни жалба в енергото или пък извикай техник да ти провери електромера, особено ако е от старите. А тая сметка трябва да я платиш, няма как
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
По новините гледах точно за Пловдив нещо, че заради и аз неразбрах що, тоя месец се плаща двойно - било нещо за 2 месеца, ама за кои два месеца?? за бъдещето ли
???? Даже питаха упрвителите на холдинга закупил електроразпределение.. и те дадоха някво тъпо обяснение..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Re: Сметки за ток?
DJJonny написа:Аве тоя месец само аз ли ще платя двойно?
Аз досега съм нямал сметка над 30лв. Ся тоя месец 66лв.![]()
Абе да не плащате на Столипиново сметките бе

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
iv0 написа:пусни жалба в енергото или пък извикай техник да ти провери електромера, особено ако е от старите. А тая сметка трябва да я платиш, няма как
Освен това трябва да си плати и за проверката на електромера, преди и аз се съмнявах за повреда и се оказа, че проверката на уреда била за наша сметка

Ще видим с тия нови цени
вече четвърта година ползвам една къща под наем за репетиции и чат-пат за живеене и общо взето за един отоплителен сезон една стая ми излиза около 60лв,топлейки се основно на ток,при условие че зимата ходя всеки ден само за три часа.Даже си смених печката с по икономична,защото тази ламя кято я ползвах до сега,май тази година доста ще ми бръкне у джоба

---И аз платих двойна сметка.Докато у нас живеехме 4-ма души сметката не се е качвала повече от 40 лв.при условие че бойлера работи денонощно.От месец и нещо съм сам,бойлера работи по 2,5 часа на денонощие и един хладилник постоянно.И аз се прибирам само вечер.Сметката ми е 98 лева.Честито на печелившите.Мамицата им мангалска.100% плащаме техните сметки.
И моя колега е луднал като научи колко има да плаща.Ама така си е.Докато има овце ще има и падари.В случая овцете сме ние.Българина е страхлив и това си е.Това никъде по света не може да се случи.Освен в България.Ако е в друга държава ще хвърчат глави. 

И на мен ми се е случвало, но беше от хладилника и по-честото ползване на готварската печка. Проверете си на първо време консумацията чрез засичане на електромера. А след това като знаеш мощността на уредите в къщи и колко време приблизително работят, може да се изчисли някаква приблизителна консумация.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Наща сметка за август е 8.18лв..а за септември е 197.18лв.. а всеки месец си плащаме по 90-100лв зимата вече си е повече.. и ходих в енергото да се разправям.. сега била влязла няква нова фирма и се начислили за 2-вата месеца сметките за септември месец.. така че смятай ти по 100лв на месец че същатата работа и ти двата месеца си имал по 40лв
всичко е заради въвеждането на някаква нова програма към Енергото, (нов софтуер) , докато я въведат първо плащате някаква символична сума, след което ви дават реалната за двата месеца.
От друга страна вече няма дневна и нощна тарифа. Всичко е общо. Колкото... толкова, плащаМе, щото си мълчахме до сега. Няма възразил, няма възроптал, няма стачка, митинг... и прочие.. мълчим си... респесктивно ще плащаМе, заради спирането на 3 и 4 блок на... АЕЦ-а... много - малко, това е.
Те си писаха и в медиите, не им изнася на дистрибуторите на ток... за ниската цена. Сега въвеждат нова, с нова програма и всички ще си плащане, както дойде. Ако не платим - шалтера и на свещи. 
От друга страна вече няма дневна и нощна тарифа. Всичко е общо. Колкото... толкова, плащаМе, щото си мълчахме до сега. Няма възразил, няма възроптал, няма стачка, митинг... и прочие.. мълчим си... респесктивно ще плащаМе, заради спирането на 3 и 4 блок на... АЕЦ-а... много - малко, това е.

Да караш Peugeot е страст!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това е един от монополите, при които няма мърдане... иначе се връщаш 200г назад във времето. А като спрат АЕЦ... ше почне голямата евро-веселба 

Never mistake motion for action...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2