Сметки за ток?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Сметки за ток?

Мнение от DJJonny » 13 Окт 2006, 13:09

Аве тоя месец само аз ли ще платя двойно?
Я кажете кой колко плаща.
Аз досега съм нямал сметка над 30лв. Ся тоя месец 66лв. :shock:
Как става тая работа. И то само 53лв. са ми дневна тарифа!!! Аз се прибирам след 20:00 А през деня работи само един хладилник в нас. Как става тая ралта?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 13 Окт 2006, 13:24

пусни жалба в енергото или пък извикай техник да ти провери електромера, особено ако е от старите. А тая сметка трябва да я платиш, няма как

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 13 Окт 2006, 13:25

Да ама чувам вече че не само аз съм платил двойно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 13 Окт 2006, 13:30

По новините гледах точно за Пловдив нещо, че заради и аз неразбрах що, тоя месец се плаща двойно - било нещо за 2 месеца, ама за кои два месеца?? за бъдещето ли :) ???? Даже питаха упрвителите на холдинга закупил електроразпределение.. и те дадоха някво тъпо обяснение..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 13 Окт 2006, 13:35

е густо
ся както сменям квартири ако ми делнат нещо за в бъдещ период ииииииииии :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Re: Сметки за ток?

Мнение от furnata » 13 Окт 2006, 15:12

DJJonny написа:Аве тоя месец само аз ли ще платя двойно?
Я кажете кой колко плаща.
Аз досега съм нямал сметка над 30лв. Ся тоя месец 66лв. :shock:
Как става тая работа. И то само 53лв. са ми дневна тарифа!!! Аз се прибирам след 20:00 А през деня работи само един хладилник в нас. Как става тая ралта?

Абе да не плащате на Столипиново сметките бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 13 Окт 2006, 15:35

Нищо чудно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 13 Окт 2006, 16:26

iv0 написа:пусни жалба в енергото или пък извикай техник да ти провери електромера, особено ако е от старите. А тая сметка трябва да я платиш, няма как

Освен това трябва да си плати и за проверката на електромера, преди и аз се съмнявах за повреда и се оказа, че проверката на уреда била за наша сметка :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 15 Окт 2006, 1:03

Ще видим с тия нови цени :roll: вече четвърта година ползвам една къща под наем за репетиции и чат-пат за живеене и общо взето за един отоплителен сезон една стая ми излиза около 60лв,топлейки се основно на ток,при условие че зимата ходя всеки ден само за три часа.Даже си смених печката с по икономична,защото тази ламя кято я ползвах до сега,май тази година доста ще ми бръкне у джоба

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 15 Окт 2006, 4:24

---И аз платих двойна сметка.Докато у нас живеехме 4-ма души сметката не се е качвала повече от 40 лв.при условие че бойлера работи денонощно.От месец и нещо съм сам,бойлера работи по 2,5 часа на денонощие и един хладилник постоянно.И аз се прибирам само вечер.Сметката ми е 98 лева.Честито на печелившите.Мамицата им мангалска.100% плащаме техните сметки. :bang: :box: :no: :puke: :ranting: :maad: :bang: :bang: И моя колега е луднал като научи колко има да плаща.Ама така си е.Докато има овце ще има и падари.В случая овцете сме ние.Българина е страхлив и това си е.Това никъде по света не може да се случи.Освен в България.Ако е в друга държава ще хвърчат глави. :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 15 Окт 2006, 9:53

колега напоследък в пловдив сменяха навсякъде старите електромери с нови...ако си с нов електромер ,нищо не си видял още но ако си със стар тогава имай търпение да го сменят..сигурно ще минат ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 15 Окт 2006, 11:48

И на мен ми се е случвало, но беше от хладилника и по-честото ползване на готварската печка. Проверете си на първо време консумацията чрез засичане на електромера. А след това като знаеш мощността на уредите в къщи и колко време приблизително работят, може да се изчисли някаква приблизителна консумация.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 16 Окт 2006, 0:01

Наща сметка за август е 8.18лв..а за септември е 197.18лв.. а всеки месец си плащаме по 90-100лв зимата вече си е повече.. и ходих в енергото да се разправям.. сега била влязла няква нова фирма и се начислили за 2-вата месеца сметките за септември месец.. така че смятай ти по 100лв на месец че същатата работа и ти двата месеца си имал по 40лв

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Окт 2006, 0:47

всичко е заради въвеждането на някаква нова програма към Енергото, (нов софтуер) , докато я въведат първо плащате някаква символична сума, след което ви дават реалната за двата месеца.

От друга страна вече няма дневна и нощна тарифа. Всичко е общо. Колкото... толкова, плащаМе, щото си мълчахме до сега. Няма възразил, няма възроптал, няма стачка, митинг... и прочие.. мълчим си... респесктивно ще плащаМе, заради спирането на 3 и 4 блок на... АЕЦ-а... много - малко, това е. :( Те си писаха и в медиите, не им изнася на дистрибуторите на ток... за ниската цена. Сега въвеждат нова, с нова програма и всички ще си плащане, както дойде. Ако не платим - шалтера и на свещи. :evil:
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Окт 2006, 11:11

Това е един от монополите, при които няма мърдане... иначе се връщаш 200г назад във времето. А като спрат АЕЦ... ше почне голямата евро-веселба :evil:
Never mistake motion for action...

Следваща

Назад към Извън Темата