Кой според вас е виновен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 323ci M52tuB25
Мечтае да кара: ///M3 e30

Кой според вас е виновен

Мнение от luizov » 30 Дек 2015, 21:25

https://vid.me/e/2ysH Това е клипчето в което главен герой е баща ми :mhihi: - задната кола. Просто ми е интересно според вас кой е виновен, лично според мен и двамата шофьори имат вина. Баща ми излиза от кръговота, дал е мигач но преди да излезе поглежда в дясно за да се увери някой да не му сече пътя обръща се напред и изненада, предното бмв е спряло, доста е студено и очевидно колата се хлъзва при натискане на спирачките и сега се търси донор за е36 купе - преден капак и маска :mhihi: . Между другото ако някой има да се обади. Цвета е montreal blau :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 330CI Coupe
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Черен звяр

Re: Кой според вас е виновен

Мнение от Stelio32 » 30 Дек 2015, 21:32

Само не ми е ясно, този защо спря в кръговото.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 30 Дек 2015, 21:48

Задният винаги е виновен, длъжен е да спазва дистанция. Вярно че предният спира без основание / поне не видях причина /, което съща не е разрешено но при всички положения задният е виновен. Освен ако предният не е пил :paranoid:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 30 Дек 2015, 21:55

За мен си е изцяло виновен предния шофьор не може да спира вътре в кръговото след влизане в него :mhihi: явно или шофьора е бил глупак или е била жена :mhihi:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Дек 2015, 22:09

Пичуи, забравили сте правилника ми се струва :mhihi: Как ше да е виновен баща му, като човека си е в кръговото и си е с предимство. Дебила/ката със сивата кола въобще няма кво да се коментира. Само хойката фостата та белким му влезе малко мозък в главата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 30 Дек 2015, 22:12

Има кръгови дето с предимство са тия отвън! Кръговото на павлово е пример.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 30 Дек 2015, 22:17

Хах Габрово. :mhihi: За мен е виновен със сивата Е36ца,отне му предимството и спря пред него. :mhihi: Това колело,преди като беше наобратно,който влиза е с предимство,беше доста весело за колите от другите градове,а после като го оправиха,стана весело и за габровците,докато запомним,че който е вътре,е с предимство. :mhihi:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 30 Дек 2015, 22:22

И двамата са виновни :mhihi: Ще ни се смеят гугутките как бмвтата се удрят на кръгово едно в друго.. :mhihi:
Въпроса е за КАТ, кой ще е виновен. :mhihi:
Но според мен с предимство е, който е в кръговото поне това на Васил Левски, така че... :mhihi:
Последна промяна Haddess на 30 Дек 2015, 22:24, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Дек 2015, 22:22

SPEED_GABROVO написа:Това колело,преди като беше наобратно,който влиза е с предимство,беше доста весело за колите от другите градове,а после като го оправиха,стана весело и за габровците,докато запомним,че който е вътре,е с предимство. :mhihi:

Е те тва ви е причината за "сблъсъка" значи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от luizov » 30 Дек 2015, 23:37

Еми за жалост куките казали че баща ми е виновен, лошото е че на оня му няма нищо, а бащата трябва да сменя капак и решетка :mhihi: . А иначе кръговото си е с нормално предимство
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Дек 2015, 23:49

Може да е закъсал нещо, затова да се изтъпанчи насред кръговото... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от luizov » 31 Дек 2015, 0:00

c04 написа:Може да е закъсал нещо, затова да се изтъпанчи насред кръговото... :dunno:

Ами не, даже обяснението му е, че видиш ли е видял баща ми, че е дал мигач и решил да спре да му даде "предимство" :mhihi:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Дек 2015, 0:04

luizov написа:
c04 написа:Може да е закъсал нещо, затова да се изтъпанчи насред кръговото... :dunno:

Ами не, даже обяснението му е, че видиш ли е видял баща ми, че е дал мигач и решил да спре да му даде "предимство" :mhihi:

Еми заспала работа, какво да правиш... :mhihi:
luizov написа:Еми за жалост куките казали че баща ми е виновен, лошото е че на оня му няма нищо, а бащата трябва да сменя капак и решетка :mhihi: . А иначе кръговото си е с нормално предимство

Може би, защото не го е видял навреме.То ако знаеш какви са тия срещу теб... :kuku:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Дек 2015, 0:13

luizov написа:Еми за жалост куките казали че баща ми е виновен,

На какво основание??

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 31 Дек 2015, 0:33

Съвина, ако клипчето бъде прието за доказателство, но като случаен видеозапис би трябвало да е такова. Лошото е, че дори и двамата да са виновни май няма да помогне на баща ти по отношение на ремонта. Ако видеото не се приеме за доказателство е виновен баща ти. Освен всичко останало, ако това е цялото клипче не се вижда рег. номера на колите и трябва другия шофьор да се съгласи, че това е вашия случай, иначе става още по трудно. встрани от темата - това в Габрово ли е?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Следваща

Назад към Извън Темата