Полети от Белград - паркинг за колата
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Полети от Белград - паркинг за колата
Здравейте, Колеги!
Предстои ми полет от Сърбия Белград до друга европейска държава.
Престоят ще е 1 седмица.
Някой колега може ли да предложи място където да оставя колата?
Не познавам много добре Белград ходил съм само до едно две заведения с приятели, около савския кей и летището.
Идеята ми е да е някъде, където лесно мога да хвана транспорт до летището.
Вариант ми е също някой да дойде с мен да ме остави на летището и да върне колата в София, но кофтито е след това трябва пак да го ангажирам да ме прибира - повечето ми приятели са работещи хора, а полетите са през седмицата. Затова искам да намеря някъде да оставя колата там за седмица.
За предпочитане е да не е платен паркинг, но в крайна сметка може и на такъв да я оставя.
Моля предложете възможности

Предстои ми полет от Сърбия Белград до друга европейска държава.
Престоят ще е 1 седмица.
Някой колега може ли да предложи място където да оставя колата?
Не познавам много добре Белград ходил съм само до едно две заведения с приятели, около савския кей и летището.
Идеята ми е да е някъде, където лесно мога да хвана транспорт до летището.
Вариант ми е също някой да дойде с мен да ме остави на летището и да върне колата в София, но кофтито е след това трябва пак да го ангажирам да ме прибира - повечето ми приятели са работещи хора, а полетите са през седмицата. Затова искам да намеря някъде да оставя колата там за седмица.
За предпочитане е да не е платен паркинг, но в крайна сметка може и на такъв да я оставя.
Моля предложете възможности

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Andronoff
- триногата
-
Re: Полети от Белград - паркинг за колата
София - Белград е над 400км, по-добре хвани самолет от София и иди до Белград, вместо да караш 800 (или 1600км) и да мислиш къде да оставиш колата.
Полети има всеки ден, от днес за утре цената им е 120-130 паунда, което е по-евтино от горивото, магистралните такси и паркинга.
Ето:
https://www.google.co.uk/flights/?hl=en ... 2016-01-31
Полети има всеки ден, от днес за утре цената им е 120-130 паунда, което е по-евтино от горивото, магистралните такси и паркинга.
Ето:
https://www.google.co.uk/flights/?hl=en ... 2016-01-31
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- intention
- младши ентусиаст
-
Колега въпреки че поста ти не е по темата къде да оставя колата ще ти отговоря така:
Колата на газ харчи 10-11л/100 на извънградско.
Отиване и връщане до Белград ми е точно 100 лв. до самото летище и обратно до София - вече съм го правил в услуга на друг човек.
Не пътувам сам, а с други хора (което мисля че нямаше нужда да го споменавам понеже е излишна информация) и така сметката "Няколко самолетни билета София Белград и после Белград София" набъбва доста в сравнение със сметката "отиване паркинг и връщане"
Моля някой с инфо относно въпроса "Къде да оставя колата?" да пише...
Ако исках алтернативи щях да напиша съвсем различна тема.
Колата на газ харчи 10-11л/100 на извънградско.
Отиване и връщане до Белград ми е точно 100 лв. до самото летище и обратно до София - вече съм го правил в услуга на друг човек.
Не пътувам сам, а с други хора (което мисля че нямаше нужда да го споменавам понеже е излишна информация) и така сметката "Няколко самолетни билета София Белград и после Белград София" набъбва доста в сравнение със сметката "отиване паркинг и връщане"

Моля някой с инфо относно въпроса "Къде да оставя колата?" да пише...
Ако исках алтернативи щях да напиша съвсем различна тема.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Andronoff
- триногата
-
Без да се заяждаш, ако обичаш. Не е възпитано.
Другия път, като решиш да пускаш такава тема, защо първо не си направиш труда да потърсиш в гугъл, вместо да остроумничиш? Аз открих, че паркингът на летището струва 10лв на ден. Успех с 10-часовото пътуване и граничния контрол за сметка на 200лв повече.
Другия път, като решиш да пускаш такава тема, защо първо не си направиш труда да потърсиш в гугъл, вместо да остроумничиш? Аз открих, че паркингът на летището струва 10лв на ден. Успех с 10-часовото пътуване и граничния контрол за сметка на 200лв повече.

Последна промяна Andronoff на 12 Яну 2016, 1:55, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Още един, който вади 200лв, докато си мие очите се появи май
- Andronoff
- триногата
-
Спомних си защо все по-рядко започнах да пиша в този форум.
Направиш си труда да потърсиш информация за някого, той ти се сопне и ти каже, че не било по темата.
После се появява друг, дето ти държи сметка за финансовото ти състояние.
Много рядко обаче се появява такъв, който да не каже нещо негативно. За жалост.
Успех с пътуването, мен не ме мислете, аз се справям
Направиш си труда да потърсиш информация за някого, той ти се сопне и ти каже, че не било по темата.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Сега, човек пуска питане за едно конкретно нещо, намира се някой който му отговаря коренно различно и му дава акъл, как да направи и да не се цигани за парите.
След това, пак му се обяснява на акъллията, че човека дори не е сам и няма да са 120 паунда само, ами няколко пъти по-толкова, но отсрещния си знае неговото..
Е как да се реагира на това?
След това, пак му се обяснява на акъллията, че човека дори не е сам и няма да са 120 паунда само, ами няколко пъти по-толкова, но отсрещния си знае неговото..
Е как да се реагира на това?

- intention
- младши ентусиаст
-
Към Колегата Andronoff:
Колега от колкото време си ти във форума от толкова съм и аз.
Паркинга на летището струва 67 лв. за 7 дни по вчерашния курс на сръбският динар.
Както вече за 3ти път се опитвам да обясня в тази тема - търся място, където да оставя колата в самия град и да хвана транспорт до летището. Или някакво друго решение включващо стигане с кола до Белград и след 7 дни връшането със същата кола.
Никога не съм се заяждал с никой в този форум... форум, който от много време губи блясъка си, но все още е авторитет в очите на много от членовете тук. Не съм се заяждал и с теб, извинявам се ако така и се е сторило.
Повярвай ми направил съм си труда да се ровя в Гугъл, но предпочитам освен това и да попитам тук, защото има доста хора и все някой може да е имал опит с паркирането за повече от няколко часа в Белград. Не знам за какво 10 часово пътуване става въпрос, обясних че съм правил въпросният тур София - Белград за да закарам друг човек до летището и след това съм ходил да го взема отново от там и да го докрам до София.
Просто оставянето на колата е най-финансов изгодния вариянт.
Ето, че колегата alekangg има сходно с моето виждане за развитието на темата, благодаря за което.
Отново пиша:
Някой ако има идея за паркинг платен / безплатен, където мога да оставя колата за 7 дни и да е удобно да си хвана транспорт до летището, то МОЛЯ да сподели в темата!
Колега от колкото време си ти във форума от толкова съм и аз.
Паркинга на летището струва 67 лв. за 7 дни по вчерашния курс на сръбският динар.
Както вече за 3ти път се опитвам да обясня в тази тема - търся място, където да оставя колата в самия град и да хвана транспорт до летището. Или някакво друго решение включващо стигане с кола до Белград и след 7 дни връшането със същата кола.
Никога не съм се заяждал с никой в този форум... форум, който от много време губи блясъка си, но все още е авторитет в очите на много от членовете тук. Не съм се заяждал и с теб, извинявам се ако така и се е сторило.
Повярвай ми направил съм си труда да се ровя в Гугъл, но предпочитам освен това и да попитам тук, защото има доста хора и все някой може да е имал опит с паркирането за повече от няколко часа в Белград. Не знам за какво 10 часово пътуване става въпрос, обясних че съм правил въпросният тур София - Белград за да закарам друг човек до летището и след това съм ходил да го взема отново от там и да го докрам до София.
Просто оставянето на колата е най-финансов изгодния вариянт.
Ето, че колегата alekangg има сходно с моето виждане за развитието на темата, благодаря за което.
Отново пиша:
Някой ако има идея за паркинг платен / безплатен, където мога да оставя колата за 7 дни и да е удобно да си хвана транспорт до летището, то МОЛЯ да сподели в темата!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Andronoff написа:Спомних си защо все по-рядко започнах да пиша в този форум.
Когато човек прави запитване за нещо във форума, идеята да му кажеш да потърси в Google едва ли е удачна... не знам защо мислиш, че така помагаш на някого... най-малкото самата идея за запитването изключва вероятността сам да се е справил с Google... освен това - човека те пита нещо, ти му даваш конкретно различна информация, че и акъл... не мога да схвана какво точно от това те кара да си спомниш защо по-радко влизаш тук? И друг път си давал отговор в тема, различен от запитването в темата? Ти, всъщност, как би реагирал в такъв момент - ама ЧЕСТНО?
Предполагам разбираш, че ако беше дал инфо за това, което пита човека (логично, нали, все пак има причина да се прави това запитване??), вероятно щеше да получиш благодарност...
А направените изводи дори няма да ги коментирам...
- Andronoff
- триногата
-
Да, не съм бил прав, сори за което, моя грешка.
Успех с намирането на паркинг в града.

Успех с намирането на паркинг в града.
10 мнения
• Страница 1 от 1