Трима мангали изхвърлили майстора през терасата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Трима мангали изхвърлили майстора през терасата

Мнение от Stoyan7777 » 16 Окт 2006, 19:56

Около 21 часа вечерта в събота беше открит трупът на 50-годишния Марек Еленов Георгиев пред блок 36 на кв. “Иван Вазов” в столицата. При извършения оглед в жилището и последвалата аутопсия е установено, че мъжът е бил изхвърлен от апартамента, като преди това е изтезаван. Мотивът за убийството бил грабеж на около 150 лева.
До кога ще ги търпим тия мангали??Малцинството да малтретира българите в България? :kuku: Народа работи, за да им плащат усигоровките.
Идват избори и по- добре е да им натрием носовете на традиционните партии. Гласувайте за Сидеров, може да е идиот, но това с мангалите ще го промени! :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 16 Окт 2006, 20:09

Тва с мангалите е единствения коз който В. Сидеров има и ползва, за да събере електорална подкрепа. Ще промени ама *уй ще промени. Тва могат и тези на власт да го променят, но нямат смелост, която В. Сидеров афишира наляво и надясно докато прави мизерии по магистралите.

Аре да не се залъгваме
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Окт 2006, 20:26

НА САПУН !!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 16 Окт 2006, 20:44

Повечето вече сме наясно за магистралните случки и кой са замесени и за бившото милиционерче Яворчо мултимилионер мафиот и баща му дето бил болен ужким.Ето откъс от статия в 24 часа и речта в народното събрание по въпроса.

http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=44

http://www.ataka.tv/
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 16 Окт 2006, 20:47

Абе да бе- атакаджиите много мисти се оказаха- защо след като Волен Сидеров и ко са в парламента не внасят ни законопроект нито с нещо ни впечатляват освен ссъс срамни постъпки- нямам нищо против тях, но ме е яд когато човек яхва вълнат ана народното недоволство и афишира с нещо, което всъщонст не мисли з ад аси уреди собственото благоденствие- а йде не така.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 16 Окт 2006, 21:26

BMW_maniac написа:Абе да бе- атакаджиите много мисти се оказаха- защо след като Волен Сидеров и ко са в парламента не внасят ни законопроект нито с нещо ни впечатляват освен ссъс срамни постъпки- нямам нищо против тях, но ме е яд когато човек яхва вълнат ана народното недоволство и афишира с нещо, което всъщонст не мисли з ад аси уреди собственото благоденствие- а йде не така.

те са опозиция в парламента нямат много власт за да направят кой знае какво при положение че светата троица дето управлява им бие контра на всеки законопроект :mhihi:
иначе то е ясно че няма перфектна партия затова не ги обичаме политиците в България :)
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

RE:

Мнение от turboto » 16 Окт 2006, 21:35

AGT написа:НА САПУН !!!!

И на САТУРН стааа... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Крайно време и ние кат' циганите за 'сяко нещо а съдиме държавата в Страсбург.... то и т'ва не е изход 'шот кат' я осъдиме и обезщетенията се плащат от наш'те данъци :confused: :uups: Преливаме от пусто в празно... нещо почвам да се чудя дали да не гласувам НАКАЗАТЕЛНО за Волен или за Гошката Марков или Петър Берон ?! :help:

П.С. Лило давай да хващаме гората на некаде... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 16 Окт 2006, 23:34

те кандидатите за президент са траги4ни :) хвани единия ,удари другия,третия сам ще падне
беронов - той от вълнение 4е може би ще спе4ели ще умре от вълнение заради крехката си възраст
сидеров - той пак гражданска война ще направи и само ни излага,макар 4е казва доста истини :)
оня другия пак решил да връща казармата 4е даже и да я прави задалжителна за жените :)
третията пак агент на дс
абе какво да ви говоря ;) ще видим какво ще стане ,ло6ото е 4е и за балатожа пак от на6ия джоб са парите ...
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 17 Окт 2006, 2:30

Всички хора който ще гласуват за Сидеров са болни, безхаберни мозъци който нищо не са постигнали от живота и се се нядават хората да ги оправат...

ПС. Не ме ебе дали някой, ще се почуства засегнат или обиден! Ама ми писна от подобни изказвания на хора който си нямат най-малката идея за политиката в БГ.

СРАМ за Българския народ !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 17 Окт 2006, 5:05

темата беше сложена, за да покаже последната мизерия направена от шебаните мангали, мангали, които са издържани от народа....а не кой ще ни бъде президент...
не е срам за народа, а е срам за българската политика и отношението им към тази измет!!!

ентусиаст
Аватар

RE:

Мнение от turboto » 17 Окт 2006, 8:16

GaD написа:Всички хора който ще гласуват за Сидеров са болни, безхаберни мозъци който нищо не са постигнали от живота и се се нядават хората да ги оправат...

ПС. Не ме ебе дали някой, ще се почуства засегнат или обиден! Ама ми писна от подобни изказвания на хора който си нямат най-малката идея за политиката в БГ.

СРАМ за Българския народ !

Не съм казал че ще гласувам за Сидеров, а съм го споменал като една от възможностите. А от политиката искам да ти кажа че имам представа и то доста добра .... ма на повечето от нас нещо 'зе да ни писва. Тия дето от 15 години гласувам за тях праволинейно... па и за другите дето не гласувам да циклят по някои въпроси. Явно не е това правилната политика. Другата ми алтернатива е да се прекръстя на Хасан Ахмедов или Ибро Лолов... (съответно турчин или циганин). На чиста 100% далавера ще съм особенно от 2-рия случай. Не плащам никъде за нищо само прибирам - усвоили са напълно митничарския ритъм, та даже са и напред. КАто гледам митничарите макар и трудно зеха да ги поприбират ма тия ник'ъв шанс.
Пич обясни ми как го хващам мангала в двора да краде... след кратка схватка го нокаутирам и го заключвам с белезниците за една траба докато отида да се обадя на полицията. Обаждам се на един френд да дойде, слизам да му отворя... мангала през това време изкъртил тръбата (за наводнението няма да разказвам в подробности) настигнахме го и го спуках от бои. Полицаите така и не дойдоха защото нямало нищо откраднато. Само дето торбата му стоеше няколко месеца в мазето. Опитах се да пусна жалба срещу полицията но ми дадоха да разбера ще нещата могат да отидат на още по зле за мен зашото и ТОЯ е пуснал жалба срещу мен за нанесен побои.

БАТЕ АЕ КАЖИ МИ ЗА КОИ ДА ГЛАСУВАМ? 15 години мисля че достатъчно време имаха нещо да направят за да ни защитят. Отделно от горното Да си видял мангал да са му спряли тока и да си го е платил? Щото мен за 3 дена и ми го откачиха ма ко да направя като не бях тука. После да Ти казвам ли колко трябваше да им дам за да ме закачат за събота и неделя... Щи припомня че имам и малко дете на годинка. Сети се как съседката му топлеше яденето в петак вечерта и събота сутринта. С тия пари които им дадох можех да му купя обувки за зимата.

Още да Те храня ли с конкретни примери? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да не споменавам че Волен лично го познавам покраи куп предавания. Въпреки всичко смятам че се е чалнал малко напоследък. Споко неа да е за него за някои от по-безобидните... Иначе моя фаворит щеше да е Митьо "Пищова" ма е за малко не му се отвори парашута :mhihi: :mhihi:

Ся по темата. Изселват ги от София (и не само) на 100% и им въвеждат пропусквателен режим. Има и по някои свестни измежду тях. За 30 години познавам 2-ма които все още не са се издънили.... но както бях казал и в друга тема единия 100% сигурно гласува за Волен на предните избори. Те не искат да променят Вие това не го ли разбрахте.

ентусиаст
Аватар

RE:

Мнение от turboto » 17 Окт 2006, 8:19

Stoyan7777 написа:темата беше сложена, за да покаже последната мизерия направена от шебаните мангали, мангали, които са издържани от народа....а не кой ще ни бъде президент...
не е срам за народа, а е срам за българската политика и отношението им към тази измет!!!

За това намесих и политиката в темата защото е дното е следствие на другото.

Още повече ставам ФЕН на австралия и начина по които взеха мерки за да решат подобни проблеми.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 17 Окт 2006, 9:18

Мислих си да пиша, да пиша ама файда няма...като се видим на Еко някои път ще ти обесня мойта гледна точка, а това за Австралия какво е написано на хартия и какво става наистина е съвсем друг въпрос.

Тука сигурно 40% са азиятци...и да не ти говора колко даже немогат да говорат английски...ама имат и паспорти и всичко...

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 17 Окт 2006, 23:29

Испуснахме времето за Военно положение, сега и Сидеров не може да ни помогне.
Колкото по-далече от тук, толкова по-добре.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 17 Окт 2006, 23:54

дали докато е летял е викал - защооооооооооооооооооооооооооо

индианска им работа ве
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Следваща

Назад към Извън Темата