прехвърляне,помощ
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m52b20 i kawasaki kx250 1999
- Мечтае да кара: 2002 tii
прехвърляне,помощ
Колеги до сега не съм купувал автомобил без да го прехвърлям и не знам как се процедира,може ли някой запознат да ми обясни.
Какво се прави при нотариус какъв документ се вади там?И може ли по някакъв начин човека от който съм купил колата след месец да дойде и да си я прибере щом е на негово име?
Какво се прави при нотариус какъв документ се вади там?И може ли по някакъв начин човека от който съм купил колата след месец да дойде и да си я прибере щом е на негово име?

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: прехвърляне,помощ
В повечето случаи има плачещи в един момент от схемите с не прехвърлянето.
Понякога плачещия е някой от предните собственици, понякога последния..[url][/url]
Понякога плачещия е някой от предните собственици, понякога последния..[url][/url]
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
e36monsta написа:Колеги до сега не съм купувал автомобил без да го прехвърлям и не знам как се процедира,може ли някой запознат да ми обясни.
Не те съветвам да купуваш автомобил без прехвърляне...., но ти си знаеш най-добре...

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
e36monsta написа:Колеги до сега не съм купувал автомобил без да го прехвърлям и не знам как се процедира,може ли някой запознат да ми обясни.
Без прехвърляне, няма нотариус

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Haddess написа:e36monsta написа:Колеги до сега не съм купувал автомобил без да го прехвърлям и не знам как се процедира,може ли някой запознат да ми обясни.
Без прехвърляне, няма нотариус
Защо да няма, не вървят ли вече пълномощните??
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Представям си как в пълномощното има написана сумата дето единия е дал на другия за да му кара колата
С тия схеми, рано или късно по-наивния пие...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ясно е, че има винаги преебан в един момент, но интересното е, че хората си го търсят сами, важното е да се спести някой лев сега.
e36monsta написа:може ли по някакъв начин човека от който съм купил колата след месец да дойде и да си я прибере щом е на негово име?
"Продавача" едва ли ще дойде, макар да има пълното право да си прибере вещта и ти да го духаш- зависи дали имаш пълномощно и какво пише в него... По-забавното (не за теб де) е, че утре може да цъфне някой ЧСИ и да я отнесе- в последно време масово колите "без прехвърляне" са със запор...
- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
Ясно,отказах се да взимам без прехвърляне!Някой беше казал,че е с цел да се спестят няколко левчета,еми не целта е,че е с друг двиг и няма как да се прехвърли щото няма минал технотест а технотеста си е скъп!
- charli_pro
- Потребител
-
- Кара: E36 M3
d_r_a_g_o написа:e36monsta написа:може ли по някакъв начин човека от който съм купил колата след месец да дойде и да си я прибере щом е на негово име?
"Продавача" едва ли ще дойде, макар да има пълното право да си прибере вещта и ти да го духаш- зависи дали имаш пълномощно и какво пише в него... По-забавното (не за теб де) е, че утре може да цъфне някой ЧСИ и да я отнесе- в последно време масово колите "без прехвърляне" са със запор...
Много ми е интересно като и 2-та талона са във него как ще си я прибере

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
e36monsta написа:Ясно,отказах се да взимам без прехвърляне!Някой беше казал,че е с цел да се спестят няколко левчета,еми не целта е,че е с друг двиг и няма как да се прехвърли щото няма минал технотест а технотеста си е скъп!
Винаги има причина.
Вземи си прочети какво си написал

- e36monsta
- кандидат ентусиаст
-
alekangg написа:e36monsta написа:Ясно,отказах се да взимам без прехвърляне!Някой беше казал,че е с цел да се спестят няколко левчета,еми не целта е,че е с друг двиг и няма как да се прехвърли щото няма минал технотест а технотеста си е скъп!
Винаги има причина.
Вземи си прочети какво си написалхем не е целта да се спестят пари, хем техностеста е скъп и се прескача..
Ти мислиш ли преди да напишеш мнение или го пишеш само за бройката?
Темата е за ключ!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Пише се пълномощно с което продавача те опълномощава да разполагаш с въпросния автомобил, да шофираш, преминваш ГТП и поемаш разноските на автомобила докато е в твои ръце.
Така си караш колата без да плащаш данъците - тя се води на негово име - после обаче какво се прави при продажбата на автомобила от твоя страна - и как ти след време е отърваваш от тая кола е спорен въпрос...
Така си караш колата без да плащаш данъците - тя се води на негово име - после обаче какво се прави при продажбата на автомобила от твоя страна - и как ти след време е отърваваш от тая кола е спорен въпрос...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
13 мнения
• Страница 1 от 1