Нормално?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Нормално?!

Мнение от driver69 » 25 Фев 2016, 8:37

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1554485

За толкова нормално ли приемаме някой да слезе на пътя(без значение виновен или невинен) и с числено превъзходство да приложи закона на джунглата?

Какво мислите за случката?

Потребител
Аватар

Re: Нормално?!

Мнение от stefanoff » 25 Фев 2016, 9:03

Гледам видеото, ама и жертвите са доста "сладкодумни" :kuku:

https://www.facebook.com/10001146807497 ... 376220798/

То при такива ситуации, и 2те страни са си виновни, просто едната обикновено изяжда боя и медиите започват да я изкарват жертва с цел сензации
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 25 Фев 2016, 9:15

Ето видео:

http://www.blitz.bg/news/article/395224

Задържаните биячи от Околовръстното вСофия не са случайни мутри, а служители на охранителна фирма, съобщи Нова телевизия. Според неофициална информация тази фирма е създадена за да охранява един от босовете на ъндърграунда у нас - Таки.

Като коментар- ясно е какви неща трябва да им се случат, но описанието им няма да е в духа на ценностната система на форума. Също така е забележително, че тези "мъжкари", обикновено проявяват мъжеството си когато са няколко, желателно въоръжени, срещу видимо по-слаб противник.

Дали е нормално- опитват се да ни убедят че е нормално, вчера оправдаха мутрите от Враца, но пък коментара ще стане политически и не е тук мястото му ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 25 Фев 2016, 9:20

Не е нормално естествено... не е нормално и че вече има втора подобна тема в рамките на месеци. Чувството за безнаказаност у подобни индивиди, породено от корумпираната и неефективна съдебна система ни превръща в джунгла. Нищо чудно да изкарат момчето, че е имало наследствени проблеми с зъбите и затова са паднали...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 25 Фев 2016, 9:41

driver69 написа:За толкова нормално ли приемаме някой да слезе на пътя(без значение виновен или невинен) и с числено превъзходство да приложи закона на джунглата?

За съжаление, май да. По-притеснителното е, че има не малко коментари от сорта на "правил се е на отворен, а после пищи, че са го били" - т.е., утре ако аз се доближа до колата на някоя маймуна, която си е наела "охрана" от няколко други маймуни, за да пазят мизерния животец на първата маймуна, заслужавам да бъда разстрелян на място, задето имам наглостта да ползвам пътното платно, докато минават маймуните... Дори официално да са от охранителна фирма, това за мен не са охранители, а най-чистокръвна породна нещастни скапаняци, които само чакат повод да си избият комплексите.. Разбира се, по възможност срещу някой беззащитен, с жена и дете в колата, тогава се вадят палки, пистолети, глутницата се впуска да го бие и да доказва мъжеството си. Ако аз съм високопоставената маймуна в аудито, тия веднага бих ги уволнил - не съм запознат с охранителната дейност, но докато тия се занимават с някакъв случаен гражданин, аудито седеше 15м по-напред, незащитено и свободно за всякакви атаки. Така че тия "неслучайни мутри", за мен са един дълбоко объркани и комплексирани тъпанари, употребени в името на капризите на друг тъпанар. Силно се съмнявам, че в конкретния случай е било наложително да приложат служебните си "умения" срещу потенциален терорист, отиващ с жена си на работа. Мизерияяяяя :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по въздуха
Мечтае да кара: X5 с двигател реактивен

Мнение от gaidaroff » 25 Фев 2016, 11:18

В началото на 90-те голяма част от мъжете си мечтаеха да са мутри, а голяма част от жените вървежни кОври... сега по-късно мечтите се сбъдват... за какво става въпрос... олигофрени нещастни, да гният в затвора и утре да попаднат на някой наистина, който не го слуша глава, защото благодарение на нашето правосъдие... ще излезнат безнаказани или с 2-3К лв "рушвет". Комплексирани от малките си пишки и от 2-та лева в джоба си на стотинки, решават да се направят на мъже... с железа в ръцете. Прост народ-слаба държава... а колко още такива селски рейнджъри има? :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Фев 2016, 11:24

нормално е... който търси --> намира :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2016, 11:25

gaidaroff написа:В началото на 90-те голяма част от мъжете си мечтаеха да са мутри, а голяма част от жените вървежни кОври... сега по-късно мечтите се сбъдват... за какво става въпрос... олигофрени нещастни, да гният в затвора и утре да попаднат на някой наистина, който не го слуша глава, защото благодарение на нашето правосъдие... ще излезнат безнаказани или с 2-3К лв "рушвет". Комплексирани от малките си пишки и от 2-та лева в джоба си на стотинки, решават да се направят на мъже... с железа в ръцете. Прост народ-слаба държава... а колко още такива селски рейнджъри има? :bang:
Дано,мисля,че ако продължават така,рано или късно ще стане..
+1 и за мнението на mangini
A според мен тия толстолопи с телескопичните бухалчици са много далече от лична охрана,камо ли професионална такава...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 25 Фев 2016, 11:41

zvetiko написа:...вчера оправдаха мутрите от Враца...

Те са мутри точно толкова, колкото и аз съм уест коуст гангстер :mhihi:

Иначе по темата няма кой знае каква информация засега. Пребития бил свирнал на миналия с висока скорост автомобил. Е, сори, ама как да стане номера. Ще слизам и ще бия някой, който ми свирнал? Тва и най-лесно палещите олигофрени не го правят. Според мен е имало някаква друга провокация, ама каква не се знае. Щото на клипа много удобно се вижда кво става след като вече са му сцепили устата. Ама преди това какво е станало и що са му направили аркадата не се знае.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Фев 2016, 11:49

madafaka_donkele написа:Щото на клипа много удобно се вижда кво става след като вече са му сцепили устата.

едно е да му "сцепят устата", друго е да му избият 3 зъба и да шамарят приятелката му... мерИ с един аршин

тия, че са олигофрени е ясно (даже и криминални), ама и псувните летят с бясна скорост от снимащите, да не говорим, че са СЛЕЗЛИ от колата :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 25 Фев 2016, 13:02

Ипонци да искаш в тая държава :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 25 Фев 2016, 13:39

vicho написа:
madafaka_donkele написа:Щото на клипа много удобно се вижда кво става след като вече са му сцепили устата.

едно е да му "сцепят устата", друго е да му избият 3 зъба и да шамарят приятелката му... мерИ с един аршин

тия, че са олигофрени е ясно (даже и криминални), ама и псувните летят с бясна скорост от снимащите, да не говорим, че са СЛЕЗЛИ от колата :roll:

СорЕ, видех само кръв, не съм му правил медицински преглед да знам кви са последствията от бушонирането :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 25 Фев 2016, 14:01

Струва ми се, че пак няколко селски бека са примерили сили и потърпевшият реве сега.
Вече има писано из нета изказване от самия потърпевш, че е шарил от лента в лента понеже много е бързал.
Какво е направил преди това видео, дали е засичал понеже много е бързал другите псевдо мутри и ги е псувал не се знае е, но е много вероятно!
Обаче е попаднал на по-големи бекове от него и малко са го набили. Разбира се има видео за крайната част само, защо няма за по-напред?

Така виждам аз работата, не оневинявам никого, всички са си го търсели по един или друг начин, но в такива схватки винаги има един победител и един потърпевш, това е извода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 25 Фев 2016, 14:01

Отново поредна странна и недоизяснена история подобна на тази във Враца, за щастие с нефатален край. Клипът почва от средата на историята и медиите правят познатия номер - който има кръв той е пръв в новините. Да не стане после, че потърпевшите са засичали няколко пъти джипа, а не обратното? И мъжа накрая застава пред камерата и вика "снимай"! Най-мразя такива работи... Аз ако съм ще ме е срам да ме снимат такъв очукан. Ка'т' ще да е... Естествено, че не е нормално да се случват такива неща по улиците! Аз си мислех какво ли би станало ако тия биячи се срещнат с въоръжен полицай, който не е на смяна, или с бивш военен /също въоръжен/. Според мене са видели че тия хорица са някви шматки и са решили да се направят на мъже. Е, направиха се. Сега ще ходят до съда няколко пъти и така... Като цяло хората се чувстват безнаказани и си мислят че всичко ще им се размине. Там е проблема! Вчера ми се случи нещо супер странно. Ходих да мия колата и щастлив и спокоен си карам чист и блестящ в лявата лента - "бавно" - с 50 км/ч /при положение че ограничението е 40 в целия град/. Зад мен лети една сребриста Астра като полицейските и се залепва за бронята ми, аз ускорих веднага до 70 - тя ще ме гази вече... Местя се в дясно - И ТЯ СЕ МЕСТИ в дясно! Викам си "ехе тва е ново..." Местя се пак в ляво - тя пак зад мен. Намалявам и тя намалява. Изнервих се. Стигаме до един светофар - червено. Бях на предела да сляза, щото не ме е страх и нося на бой и пиене, ама си викам "айде няма - друга стратегия ще приложим". Включвам задна на светофара в момента в който светва жълто и тръгвам назад леко. Астрата почва да свири! На прекъсвач тръгва да ме обикаля от дясно и вътре виждам едно напълно непознато за мен момченце - 50 кила буквално, най-много на 20 години, да ме псува вероятно под влияние на някви медикаменти съдейки по изражението му. И си викам е сега ако бях по-изнервен и да сляза да му скоча на главата със всичките си 120 кила и готово... Централната емисия - Ани Салич: БМВ джигит преби невръсно момче на светофар в Плевен! И ще ме осъдят щото съм никой и нямам връзки. И така. Понякога просто трябва да преглътнеш агресията и да подминеш ситуацията. По-добре е. И тука така в тоя клип. Никой не знае какво е станало преди да се пусне камерата. И ако хората в джипа са подминали, както аз направих вчера, нямаше да ги познава вече цяла България. Живота се изродИ съвсем... И думата "нормално" няма място. :confused:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2016, 14:35

В нощните часове вчера,

служители на СДВР са задържали четирима мъже на възраст между 25 и 46 г.,

заподозрени за извършения побой, предаде БГНЕС.

Четиримата мъже, които са криминално проявени,

оттук
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Следваща

Назад към Извън Темата