Снимаме нарушител и глоба?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Снимаме нарушител и глоба?
Излезна информация в нета, че вече ще се санкционират заснети лично от нас хора, които правят нарушения.
Какви са ви настроенията?
Аз лично съм много за.
Какви са ви настроенията?
Аз лично съм много за.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Re: Снимаме нарушител и глоба?
ЗА!
Радари нямат видерегистараторите, така че за превишена скорост няма да боли
Само газарите тип от средна лента ляв завой, минаване на червено и отнемане на предимство, ще страдат м*ршите
!
Радари нямат видерегистараторите, така че за превишена скорост няма да боли

Само газарите тип от средна лента ляв завой, минаване на червено и отнемане на предимство, ще страдат м*ршите

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Бива, само остава да стане и както е в Русия, почти всяка кола да има 

И аз съм за,НО както винаги има едно но... пратиш ли запис - те викат за свидетел. С две думи ще има да се разкарваш яко. Пак искат някой друг да им върши работата.....
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Nedko Anev написа:Бива, само остава да стане и както е в Русия, почти всяка кола да има
дано не става както в Русия, целия свят да ни се смее..

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Denmark написа:Nedko Anev написа:Бива, само остава да стане и както е в Русия, почти всяка кола да има
дано не става както в Русия, целия свят да ни се смее..
Спокойно не мисля,че има място за притеснение просто защото надали много хора ще си сложат камери в колите, но все пак..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не. Достатъчно полицаи има, че да почнем да им вършим ние работата.
Костана? Нали по комунистическо всеки следял всеки, всеки втори бил агент на ДС. Сега всеки ще се натиска да става агент на полицията ли?
Костана? Нали по комунистическо всеки следял всеки, всеки втори бил агент на ДС. Сега всеки ще се натиска да става агент на полицията ли?

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
И ако може доносчето да е анонимно и тайно, ей така по нашенски
Щото сме просто племе и немаме топки и акъл за нищо друго, освен завист, топене и слугинаж. Не е случен оня лаф за казана ...

Ubi dubium, ibi libertas
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:Не.
Точно

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Не знам кой нормаален ще тръгне да праща на КАТ снимки на новата Ге класа - Бентли или подобни.
Свиделя се вика в КАТ с нарушителя заедно да потвърдят и разпишат нарушението.
Освен ако не му се лежи на някой в болница за една снимка?
А междувременно пътните полицаи са пощръклели от няколко дни има мащабни акции всекидневно в града ии извън града....5-6 патрулки с по 15 полицая спират наред по 15 коли

Свиделя се вика в КАТ с нарушителя заедно да потвърдят и разпишат нарушението.
Освен ако не му се лежи на някой в болница за една снимка?
А междувременно пътните полицаи са пощръклели от няколко дни има мащабни акции всекидневно в града ии извън града....5-6 патрулки с по 15 полицая спират наред по 15 коли

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:А междувременно пътните полицаи са пощръклели от няколко дни има мащабни акции всекидневно в града ии извън града....5-6 патрулки с по 15 полицая спират наред по 15 коли![]()
![]()
и какво от това като пак има случай на саморазправа

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 472&type=3
Не знам кой виновен, кой крив - но шофьори пак се бият
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ясно е че положението с агресията на пътя е много тежко.
Трябва да си адски див талибан наркодилър да тръгнеш да мутрееш със 16 годишната изгнила щайга с изядените прагове
Отделно ще тея тъпи селяни с бмв-то на 16г. и 650 000 км. не осъзнават че блъскат нова и мнооого по-скъпа Хонда от техния изгнил отпадък!
Ей заради талибани всички в интернет и медиите ще кълнат по бмв.
Може и да учестят още повече акциите следващите седмици заради тези - но явно че ще продължи агресията докато не почнат да им дават по 10 г. ефективен затвор и 250 000 лв. глоба. за сериозни наранавания сле такъв побой.
Трябва да си адски див талибан наркодилър да тръгнеш да мутрееш със 16 годишната изгнила щайга с изядените прагове

Отделно ще тея тъпи селяни с бмв-то на 16г. и 650 000 км. не осъзнават че блъскат нова и мнооого по-скъпа Хонда от техния изгнил отпадък!
Ей заради талибани всички в интернет и медиите ще кълнат по бмв.
Може и да учестят още повече акциите следващите седмици заради тези - но явно че ще продължи агресията докато не почнат да им дават по 10 г. ефективен затвор и 250 000 лв. глоба. за сериозни наранавания сле такъв побой.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
пак родни недомислици.
да не се занимават с глупости, ами да си оправят две неща:
1. събираемоста на глобите. да подобрят воденето на глобите, да махнат давноста на глобите и да ги вържат към най-тясното в системата - когато си регистрираш колата или минаваш на преглед.
2. воденето и отчета на нарушенията и връзката със застрахователния риск. като направиш две-три нарушения и ти скочи гражданската на 1500 лева на година- и всичко ще се отрегулира.
ама кучето си лае, кервана си върви...
да не се занимават с глупости, ами да си оправят две неща:
1. събираемоста на глобите. да подобрят воденето на глобите, да махнат давноста на глобите и да ги вържат към най-тясното в системата - когато си регистрираш колата или минаваш на преглед.
2. воденето и отчета на нарушенията и връзката със застрахователния риск. като направиш две-три нарушения и ти скочи гражданската на 1500 лева на година- и всичко ще се отрегулира.
ама кучето си лае, кервана си върви...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Не знам що толкова се противите ?
Аз се радвам, че най-накрая клиповете от записващи устройства ще се приемат за доказателство.Дори и да не изпращате нарушителите на КАТ, не се знае кво ще стане на пътя, с видеорегистратор винаги ще може да докажете вашата невинност в случай на ПТП.
Аз се радвам, че най-накрая клиповете от записващи устройства ще се приемат за доказателство.Дори и да не изпращате нарушителите на КАТ, не се знае кво ще стане на пътя, с видеорегистратор винаги ще може да докажете вашата невинност в случай на ПТП.
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
enerdjy написа:Не знам що толкова се противите ?
никой нормален човек не би се противил на такава промяна.
проблема (както и на повечето подобни инициативи) е, че е трудно приложима и удобна за злоупотреби. което ... автоматично я прави поредното разхищение на пари и човекорресурси (щото нали знаеш, че няма да минеме само с пращане на снимката/ видео клипа ми ще трябва да се ходи, да се подписва, и тн щото иначе пак се връщаме на момента с злоупотебите. и като го оформят юридически и финансово и тн - и го засечещ с генералното безхаберие - и идва момента на неприложимоста.
носиме вода от девет планини...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4