Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Formula 1 сезон 2016

Мнение от Boyadjiev » 19 Мар 2016, 11:00

Ами колеги, аз пак си пускам дежурната тема за F1. Така като гледам тенденцията в последните години няма да се учудя ако има не повече от 5 страници за целия сезон, ама все пак.
Всеки да сподели мисли и чувства :ok:

Тая сутрин надъхано станах, кафенце, седнах да гледам квалификацията с очакване. Резултата е, че утре ще си изтегля състезанието евентуално - разочарован съм за първи път толкова много. Всички отбори са по двойки - какъв е смисълът да си в един клас само със съотборника ти :banghead:

Поздрави!
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Formula 1 сезон 2016 - с трима фенове си обсъждаме

Мнение от Don_Diego » 19 Мар 2016, 11:06

Евентуално щебима борба само на върха. Ферари показват осезаемо израстване, доста по-добра скорост и почти без технически проблеми. Мерцедес имаха някакви техн. драми в подготовката, но пък Хамилтън казва, че в момента кара най-добрия болид в кариерата си та ще видим. Аз стискам палци на кончетата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 19 Мар 2016, 11:12

Don_Diego написа:Евентуално щебима борба само на върха. Ферари показват осезаемо израстване, доста по-добра скорост и почти без технически проблеми. Мерцедес имаха някакви техн. драми в подготовката, но пък Хамилтън казва, че в момента кара най-добрия болид в кариерата си та ще видим. Аз стискам палци на кончетата

Аз също съм за Ферари, но като гледам какви времена постигаха, смятам че поне в началото на сезона ситуацията ще е същата като преди. Ако мерцедес не допуснат груба грешка, няма да има победа. Не смятам че това беше най-доброто което показаха, но не много далеч от най-доброто. А както и фенски да го гледам 0.5 сек са си цяла вечност в битката за първото място.
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 19 Мар 2016, 11:19

От двете предсезонни тест сесии в Каталуния заложиха на различни стратегии: ферари гонеха скорост, мерцедес издръжливост, главно защото знаеха че скоростта си я имат. Ферари показа доста добри времена и добра издръжливост предвид, че почти всичко по колата е изцяло ново. Като пилотски умения според мен ферари пак са по-добре и ако са технически ок и близки по скорост ще са в състояние да накажат и най-малката грешка на мерцедес.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат
Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
Детайли за колата: Много бавна

Мнение от Beat » 19 Мар 2016, 14:05

По време на предсезонните тестове Ферари дадоха добри времена, защото караха основно с новите смеси на Пирели - ултра софт. Мерцедесите се движеха основно с медиум гумите и наистина тестваха за издържливост, а не толкова за скорост. Лично за мен поне първите няколко състезания ще са интересни, защото Ферари демонстрират голям прогрес по думите на всички (дори и на Мерцедес), Рено се завърнаха като заводски отбор, очаква се Макларъните да не са пълна скръб както бяха миналата година, подобрения двигател на Рено би трябвало да подпомогне отбора на Ред бул. Поне така седят нещата на теория, а в действителност - ще видим. Очакваше се днес мерцедесите да вземат първите две места, а фераритата да бъдат зад тях. Сутринта не си направих труда да стана за да гледам квалификацията, прочетох следната статия в интернет и разбрах че не съм пропуснал нищо. Дано върнат стария формат на квалификациите.
https://www.carthrottle.com/post/new-f1 ... rly-awful/
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Мар 2016, 17:53

Аз за сега съм обнадежден. Както винаги предпочитам да изчакам развитието на сезона, отколкото от началото да правя генерални заключения. За утрешния старт вижда добри условия да се получи интересна битка, но никоя прогноза няма да е коректна, като не знам какъв е баланса на силите все още. Силно впечатление ми направиха от Макларън, защото изглежда са наваксали доста. Очаквания има и от Торо Росо, така че... аз смятам, че всички предпоставки за интересен сезон са налице. Пък какво ще стане времето ще покаже.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Мар 2016, 18:04

Понеже предсотят смяна на правилата, никой няма да се напъва до край тази година, както тръгне така ще си иде..
Пак мерцедес ще са шампиоми с лекота, Ферари може да открадне нещо, но нищо повече.
Другите са ясни, общо взето силите са както бяха миналата година, с изключение, че Маковете няма да са предпоследни, а ще мръднат до към средата на колоната и ще взимат някоя точка, но нищо повече. Ще се борят с рено и форс в най-добрия случай.

Потребител
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: Е34 М5

Мнение от d.raychev » 19 Мар 2016, 19:03

Станах обнадежден въпреки,че не ми хареса идеята за новите квалификации гледах опитвах се да ми хареса идеята...ама не стана... . :| Утре състезанието ще чакам HD от Sky Sports най-вероятно...Очаквам силен старт както всяка година в австралия.Определено не ми харесва и идеята за "щита" , за която се пише,че ще влиза...Все пак Малдонадо го няма и Ф1 е една идея по-безопасна вече :mhihi:
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beat » 19 Мар 2016, 19:20

Колеги, българските телевизии - diema/diema 2, ще излъчват ли състезанието през нета? Или остава варианта с търсенето в google?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 19 Мар 2016, 19:23

Диема екстра ще предава състезанията и квалификациите
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 19 Мар 2016, 19:28

Аз специално единственият спорт, който следя е именно Формула 1. Каквито и глупости да измислят и промени пак ще го гледам. Не знам утре как ще стана в 6:45, но :mhihi:

Не съм коментирал тук много, защото го правя главно в една една група за фенове на Формула 1 в България.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beat » 19 Мар 2016, 20:20

Don_Diego написа:Диема екстра ще предава състезанията и квалификациите

Освен по телевизията, ще излъчват ли и по интернет?
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 19 Мар 2016, 21:05

Beat написа:
Don_Diego написа:Диема екстра ще предава състезанията и квалификациите

Освен по телевизията, ще излъчват ли и по интернет?

хахахах, разбира се, винаги :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 19 Мар 2016, 22:21

Очаквах малко повече от Ферари :roll: Разликата с Мерцедес се е запазила от миналата година. Дано поне шасито им се справя добре с гумите в състезателно темпо , защото това е още един голям плюс за Мерцедесите.
Имах някакви надежди за тоя сезон , но явно ще е повторение на миналия. Очаквам и за следващото състезание да си върнат старите клалификации :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Мар 2016, 5:36

Букмейкърите дават преди първия старт 1/2 за титла на Хамилтън и 1/1.07 за титла на Мерцедес. Сиреч, очаква ни един интересен сезон, пълен с много борба и неизвестности.

Ако искате напрежение от край до край, ако искате да се "повдигате от стола" преди всеки завой, потърсете V8 Supercars. Малко са кофти поради часовата разлика, но пък в тубата качват пълни състезания с перфектно качество.

Следваща

Назад към Извън Темата