Антена на GSM оператор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Антена на GSM оператор

Мнение от Superexstatic » 08 Апр 2016, 13:35

.
Последна промяна Superexstatic на 29 Авг 2019, 23:43, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Антена на GSM оператор

Мнение от v_p_m » 08 Апр 2016, 13:42

Superexstatic написа:Днес представител на Теленор се свърза с мен и ми предложи оферта да слагат антена на покрива на къщата + "нещо като фризер" някъде си, както се изрази.
Въобще не ми се ще да се обвързвам с тия бастуни, но допускам някой от съседите, че ще се навие, а доколкото знам е доста по-зле да си в съседство до такива излъчвания, отколкото под. Поне като ше облъчва някой района - това да съм аз :ok:

Някой има ли повече информация? И какви са адекватните условия? Засега твърдо смятам да им пея хой, но ми стана интересно

Е не каза ли каква е офертата ?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Апр 2016, 13:43

Май плюсовете са само, че ще си под антената и някой ще поддържа покрива в перфектно състояние вместо теб :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Апр 2016, 13:46

А бе това страшно нещо, аз не бих се съгласил в никакъв случай. А ако съсед сложи сигурно ще се скъсам от жалби

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 08 Апр 2016, 13:50

Ами може да получиш от 120 до 250 лв. месечен наем, плюс това извършват измервания и тогава се пуска в експлоатация...., излъчването е около 1/4 по сила от излъчването на нокия 3310, но е по-голямо по площ и е с 45 градуса наклон, което веднага изважда около 40 метра под антената.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330ci
Мечтае да кара: e92 m3
Детайли за колата: Добра е , но има някои пропуски!

Мнение от shopa_bs » 08 Апр 2016, 14:04

Здравейте,
по-добре е антената да е върху къщата, тък като тя не излъчва надолу (основно напред, по-малко настрани и минимално назад). Ако е на съседна къща е важното на къде е обърната антената и колко е наведена към земя, тъй като, ако не е обърната към Вас или не е наведена да излъчва към къщата няма да има проблем. Парите не мога да ги коментирам, тъй като нямам наблюдения над други оферти. Щом са отправили оферта, явно са харесали мястото и ако не е на тази къща, ще е на съседна, уличен стълб, собствена постройка и т.н.
ASC off -> FUN on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 08 Апр 2016, 14:11

Приемай офертата, изобщо не му мисли. Всеки ден вися по тия антени, не ми е пораснал трети крак.
Печелиш наем, изолация на покрива, ремонт на помещението в което ще се намира базовата станция.
Както сам си се сетил, ако не си ти ще е комшията ти.

Интересно ми е защо масово хората не се замислят какво ядат, но умират от страх, че ще ги облъчва някой оператор и точно от базовата му станция в "Долно уйно" ще изкара милиони....
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 08 Апр 2016, 15:29

И при нас идваха от МТел и условието беше, че се иска съгласие от 80% от живущите а наема започва от 300 лв. и стига до 1000, в зависимост от местоположението и колкото се спазариш. Казаха също, че тези под блока няма да ги облъчва, защото радио вълните отивали настрани.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 08 Апр 2016, 22:14

Един познат имат на тавана на блока антена, не знам колко им плащат, но другите входове се карат как да съберат парите, а в този се карат как да ги похарчат. Иначе моя човек страда от синдром на Бехтерев, но това май е отпреди антената :D
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 08 Апр 2016, 22:18

С това излъчване ще ме спукате от смях . Взимайте им парите и си гледайте кефа . В ефира има камара вълни в ПЪТИ по силни от тези на оператор ! Който го е страх от излъчването да бяга в гората на 100км от цивилизацията .......... и да гледа да няма летище около него :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 08 Апр 2016, 22:28

Тъста ми има в двора на цеха си антена на м-тел и му плащат по около 2 бона на тримесечие. Дават ли ти взимай..........
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Назад към Извън Темата