Кой GPS/GSM/GPRS Tracker да купя намиране на открадната кола
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Кой GPS/GSM/GPRS Tracker да купя намиране на открадната кола
Нищо не разбирам от ГПС тракери и от спецификацията им, за това ако може някой да ми помогне ще съм му мн. благодарен.
Трябва да купя GPS/GSM/GPRS Tracker с който да може да се проследява автомобила в реално време и евентуално против кражба, ако колата е открадната, чрез тракера да се намери възможно най бързо.
От много търсене и гледане се спрях на тези 2 модела тракери, модел 1 за $105.00 и модел 2 за $35.74
Чудя се кой от двата да взема? Според мен имат едни и същи екстри, какво задължително трябва да има тракера за да свърши работа?
За сега май повече ме ме дърпа към модел 1, само заради това, че тракера е с батерия която издържа с едно зареждане повече от 1 година и има силен магнит, производителя казва, че с този магнит може да се лепи навсякъде, дори под автомобила.
Възможно ли е наистина ако се залепи някъде под колата, сигнала на GPS trackera да се засече?
Модел 2 има някви кабели, явно се закача към захранването на автомобила, но това не е ли минус, при кражба ако я оставят без акумулатор, колко време ще изтрае батерията му?
Посъветваха ме, че ако искам тракер против кражба било препоръчително да съм си купил 2 различни модела и по евтиния да го сложа на по откриваемо място. За да може при кражба, крадците да могат лесно да го намерят а с другия после да се намери автомобила. Според вас тази гимнастика заслужава ли си? Да се купуват ли 2 тракера или не си заслужава?
Трябва да купя GPS/GSM/GPRS Tracker с който да може да се проследява автомобила в реално време и евентуално против кражба, ако колата е открадната, чрез тракера да се намери възможно най бързо.
От много търсене и гледане се спрях на тези 2 модела тракери, модел 1 за $105.00 и модел 2 за $35.74
Чудя се кой от двата да взема? Според мен имат едни и същи екстри, какво задължително трябва да има тракера за да свърши работа?
За сега май повече ме ме дърпа към модел 1, само заради това, че тракера е с батерия която издържа с едно зареждане повече от 1 година и има силен магнит, производителя казва, че с този магнит може да се лепи навсякъде, дори под автомобила.
Възможно ли е наистина ако се залепи някъде под колата, сигнала на GPS trackera да се засече?
Модел 2 има някви кабели, явно се закача към захранването на автомобила, но това не е ли минус, при кражба ако я оставят без акумулатор, колко време ще изтрае батерията му?
Посъветваха ме, че ако искам тракер против кражба било препоръчително да съм си купил 2 различни модела и по евтиния да го сложа на по откриваемо място. За да може при кражба, крадците да могат лесно да го намерят а с другия после да се намери автомобила. Според вас тази гимнастика заслужава ли си? Да се купуват ли 2 тракера или не си заслужава?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Re: Кой GPS/GSM/GPRS Tracker да купя намиране на открадната
Защо просто не я застраховаш колата ?
п.с. Има в територията фирми, който предлагат и монтират подобни устройства.

п.с. Има в територията фирми, който предлагат и монтират подобни устройства.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
mark7 написа:Да се купуват ли 2 тракера...
Твърдо не. Един джамър за 50лв. метнат в колата блокира всякакви комуникации от и до колата. Ако щеш и 200 "тракера" сложи все тая.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
madafaka_donkele написа:mark7 написа:Да се купуват ли 2 тракера...
Твърдо не. Един джамър за 50лв. метнат в колата блокира всякакви комуникации от и до колата. Ако щеш и 200 "тракера" сложи все тая.
Напълно съм съгласен - същия случай е при компютрите вирусите и анти-вирусните програми идват от едно и също място...
Tires are evil - destroy them all ...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
madafaka_donkele написа:mark7 написа:Да се купуват ли 2 тракера...
Добре де, няма ли нещо което да излъчва по-силен сигнал и не може да бъде намерено или засечено? Въпреки че, както се знае- щом има начин да се заключи, винаги има начин да се отключи...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това е третата тема в която автора пуска един и същи текст.
Тъй, че губи правото да получи отговор поне докато не прочете правилата и не започне да ги спазва.
Тъй, че губи правото да получи отговор поне докато не прочете правилата и не започне да ги спазва.
6 мнения
• Страница 1 от 1