пререгистрация на мпс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: е46 320д

пререгистрация на мпс

Мнение от VALCATA82 » 17 Апр 2016, 21:16

колеги помагаите,загубих предния рег номер,колата има запор от ст собственик,аз имам договор за покупко продажба,могатли дами дадът нови номера в КАТ. :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: пререгистрация на мпс

Мнение от red_bull92 » 18 Апр 2016, 11:42

Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати. :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 18 Апр 2016, 11:55

red_bull92 написа:Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати. :yes:

това е мястото, ама дали още правят табели... :dunno:
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от VALCATA82 » 18 Апр 2016, 16:47

red_bull92 написа:Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати. :yes:

свързах се с тях но не правят номер,само подменят ужулен изгривен и др,искат стария номер.ако някои има връзки там срешту някаква цена да ми направят,на ЛС.благодаря

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Мнение от Николай Диянов » 18 Апр 2016, 19:43

VALCATA82 написа:

свързах се с тях но не правят номер,само подменят ужулен изгривен и др,искат стария номер.ако някои има връзки там срешту някаква цена да ми направят,на ЛС.благодаря

Само не съм сигурен дали осъзнавате, че в момента говорите за официален удостоверителен знак, който се поставя от оправомощени за тази цел държавни органи. Няма как някой просто да ти изготви нов номер и да го постави върху МПС-то. Ако си изгубил номер или същият е бил откраднат се обръщаш само и единствено към органите на КАТ.
Изображение

Аватар

Мнение от VALCATA82 » 18 Апр 2016, 20:02

Николай Диянов написа:
VALCATA82 написа:

Само не съм сигурен дали осъзнавате, че в момента говорите за официален удостоверителен знак, който се поставя от оправомощени за тази цел държавни органи. Няма как някой просто да ти изготви нов номер и да го постави върху МПС-то. Ако си изгубил номер или същият е бил откраднат се обръщаш само и единствено към органите на КАТ.

съгласен съм колега,ако можех да пререгистрирам нямаше дасе занимавам с глупости,затова търся варианти,ако имах пари в излишак штях да хвърля колата на вторични,

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 18 Апр 2016, 20:23

Абсолютна тъпотия е с тия номера, в Англия има места, на които можеш да си изпринтиш номер и да си го залепиш с двойнолепящо или с каквото искаш, а може и да си напишеш някакъв текст с малки букви отдолу.. тука за огънат номер трябва да пререгистрираш кола..
Изображение

Аватар

Мнение от VALCATA82 » 18 Апр 2016, 20:34

DriftoMania написа:Абсолютна тъпотия е с тия номера, в Англия има места, на които можеш да си изпринтиш номер и да си го залепиш с двойнолепящо или с каквото искаш, а може и да си напишеш някакъв текст с малки букви отдолу.. тука за огънат номер трябва да пререгистрираш кола..

тука ако го направиш отиваш на съд и дело.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 22 Апр 2016, 11:36

VALCATA82 написа:колата има запор от ст собственик,аз имам договор за покупко продажба,могатли дами дадът нови номера в КАТ. :banghead:

цък
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 22 Апр 2016, 12:09

Тая фирма при захарна фабрика издава нов номер само ако се върне стария повреден номер, ходил съм при тях да ми сменят предния номер защото една овца ми го беше закачила и намачкала на паркинг и стоеше грозно. Те правят само номера от старите, тези които са със Българското знаме в синьото поле, ако номера е от по-новите с европейските звезди се ходи в гео милев до скай сити, там е другата фирма която прави регистрационни табелки.

Аватар

Мнение от VALCATA82 » 27 Май 2016, 22:14

за заключване :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 28 Май 2016, 18:15

top написа:Тая фирма при захарна фабрика издава нов номер само ако се върне стария повреден номер, ходил съм при тях да ми сменят предния номер защото една овца ми го беше закачила и намачкала на паркинг и стоеше грозно. Те правят само номера от старите, тези които са със Българското знаме в синьото поле, ако номера е от по-новите с европейските звезди се ходи в гео милев до скай сити, там е другата фирма която прави регистрационни табелки.
В Бургас някой знае ли дали има такава фирма?
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Назад към Извън Темата