пререгистрация на мпс
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
пререгистрация на мпс
колеги помагаите,загубих предния рег номер,колата има запор от ст собственик,аз имам договор за покупко продажба,могатли дами дадът нови номера в КАТ. 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: пререгистрация на мпс
Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
red_bull92 написа:Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати.
това е мястото, ама дали още правят табели...

red_bull92 написа:Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати.
свързах се с тях но не правят номер,само подменят ужулен изгривен и др,искат стария номер.ако някои има връзки там срешту някаква цена да ми направят,на ЛС.благодаря
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
VALCATA82 написа:red_bull92 написа:Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати.
свързах се с тях но не правят номер,само подменят ужулен изгривен и др,искат стария номер.ако някои има връзки там срешту някаква цена да ми направят,на ЛС.благодаря
Само не съм сигурен дали осъзнавате, че в момента говорите за официален удостоверителен знак, който се поставя от оправомощени за тази цел държавни органи. Няма как някой просто да ти изготви нов номер и да го постави върху МПС-то. Ако си изгубил номер или същият е бил откраднат се обръщаш само и единствено към органите на КАТ.
Николай Диянов написа:VALCATA82 написа:red_bull92 написа:Има на "Захарна Фабрика" една фирма към като, която за 20 лв ти издаваше оригинален номер. Все някой от форума ще може да ти даде координати.
Само не съм сигурен дали осъзнавате, че в момента говорите за официален удостоверителен знак, който се поставя от оправомощени за тази цел държавни органи. Няма как някой просто да ти изготви нов номер и да го постави върху МПС-то. Ако си изгубил номер или същият е бил откраднат се обръщаш само и единствено към органите на КАТ.
съгласен съм колега,ако можех да пререгистрирам нямаше дасе занимавам с глупости,затова търся варианти,ако имах пари в излишак штях да хвърля колата на вторични,
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Абсолютна тъпотия е с тия номера, в Англия има места, на които можеш да си изпринтиш номер и да си го залепиш с двойнолепящо или с каквото искаш, а може и да си напишеш някакъв текст с малки букви отдолу.. тука за огънат номер трябва да пререгистрираш кола..

DriftoMania написа:Абсолютна тъпотия е с тия номера, в Англия има места, на които можеш да си изпринтиш номер и да си го залепиш с двойнолепящо или с каквото искаш, а може и да си напишеш някакъв текст с малки букви отдолу.. тука за огънат номер трябва да пререгистрираш кола..
тука ако го направиш отиваш на съд и дело.
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
VALCATA82 написа:колата има запор от ст собственик,аз имам договор за покупко продажба,могатли дами дадът нови номера в КАТ.
цък
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Тая фирма при захарна фабрика издава нов номер само ако се върне стария повреден номер, ходил съм при тях да ми сменят предния номер защото една овца ми го беше закачила и намачкала на паркинг и стоеше грозно. Те правят само номера от старите, тези които са със Българското знаме в синьото поле, ако номера е от по-новите с европейските звезди се ходи в гео милев до скай сити, там е другата фирма която прави регистрационни табелки.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
В Бургас някой знае ли дали има такава фирма?top написа:Тая фирма при захарна фабрика издава нов номер само ако се върне стария повреден номер, ходил съм при тях да ми сменят предния номер защото една овца ми го беше закачила и намачкала на паркинг и стоеше грозно. Те правят само номера от старите, тези които са със Българското знаме в синьото поле, ако номера е от по-новите с европейските звезди се ходи в гео милев до скай сити, там е другата фирма която прави регистрационни табелки.
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

12 мнения
• Страница 1 от 1