Сайт за самолетни билети...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
Сайт за самолетни билети...
Ще ходя до Испания юли месец...дайте съвет..за читав сайт или агенция...ще се лети до Ла коруня..Компостела или до Порто..в Португалия...Мерси предварително... 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Сайт за самолетни билети...
За начало трябва да дадеш малко данни, иначе само ще си чешем езиците.
1. Искаш ли да имаш чекиран куфар или само с ръчен.
2. Държиш ли всичко да е на един билет или може със различни компании
3.Склонен ли си на по-големи дупки при прехвърлянето.
4. Коя е точката на тръгване, видях, че има няколко точки на пристигане. Освен София, варианти за по-евтини билети са от Букурещ и понякога Солун, зависи от случая и къде живееш.
5. Дай по-конкретни дати за тръгване и пристигане
Ти търсил ли си нещо и ако да, какво си намерил и за какви пари, за да не почваме от 0-та.
И трите крайни точки са общо взето на едни пари, та по-добре избери коя ти е най-подходяща
1. Искаш ли да имаш чекиран куфар или само с ръчен.
2. Държиш ли всичко да е на един билет или може със различни компании
3.Склонен ли си на по-големи дупки при прехвърлянето.
4. Коя е точката на тръгване, видях, че има няколко точки на пристигане. Освен София, варианти за по-евтини билети са от Букурещ и понякога Солун, зависи от случая и къде живееш.
5. Дай по-конкретни дати за тръгване и пристигане
Ти търсил ли си нещо и ако да, какво си намерил и за какви пари, за да не почваме от 0-та.
И трите крайни точки са общо взето на едни пари, та по-добре избери коя ти е най-подходяща
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
..от софия..ще е тръгването...в ръчен багаж...може с едно прехвърляне да е...23-31 юли дати.....

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Без прехвърляне няма как да е, имах предвид, дали на един билет или може и на два отделни, че хора всякакви.
От София за тези дати по-тънко от 260 евро не виждам от 24 до 29 юли, поне няма дупки през нощта.
Варианта за 260 евро е София-Милано с Уиз и Милано-Сантиаго с Райън и връщане през Барселона Райън + Уиз.
От София за тези дати по-тънко от 260 евро не виждам от 24 до 29 юли, поне няма дупки през нощта.
Варианта за 260 евро е София-Милано с Уиз и Милано-Сантиаго с Райън и връщане през Барселона Райън + Уиз.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Аз съм използвал eSky преди няколко години и бях се засилил да го пиша като препоръка още преди колегата да го напише, но се замислих че са минали няколко години и рекох да не би нещо да се е променило при тях. Аз си бях доволен - нямаше проблеми през сайта им тогава всичко беше точно.
Иначе с тия прехвърляния е много тегаво. Дори за 1-2 часа да е (което си е оптималният вариант когато има прекачване) пак е тегава щото пак минаваш проверки и пак едни цигании особено зимата - обувки колани, палта, кожуси, боксерки
Иначе с тия прехвърляния е много тегаво. Дори за 1-2 часа да е (което си е оптималният вариант когато има прекачване) пак е тегава щото пак минаваш проверки и пак едни цигании особено зимата - обувки колани, палта, кожуси, боксерки

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
Двупосочен ще е за двама души..засега ми предлагат софия-мадрид..и от там с рейс...ама как ще се оправям..само английски знам..хич ме ня със спениша
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
bate koko написа:Двупосочен ще е за двама души..засега ми предлагат софия-мадрид..и от там с рейс...ама как ще се оправям..само английски знам..хич ме ня със спениша
Четеш ли какво съм писал, понеже с тази гениална идея ми се струва, че не...
Както казах, има за 260евро, при предложението което си пуснал няма как да стигнеш за под 200 евро до Мадрид, след това като се добавят път до автогарата и автобуси, със сигурност цената ще подмине тези 260 евро с доста, но за сметка на това ще се повозиш още 500+км на автобус..
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
alekangg написа:bate koko написа:със сигурност цената ще подмине тези 260 евро с доста, но за сметка на това ще се повозиш още 500+км на автобус..
Остави го да се "въобрази" на Пантелей Пътник малко, да се повози малко на автобуси, лодки и каквото има, да похарчи една камара пари за тези "удоволствия", да му овре главата и после ще видиш как ще започне да чете внимателно

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Здравейте.
Да попитам от Лутън за София/Пловдив, дали само Wizz air са единствените, които предлага полети ?
Поздрави!
Да попитам от Лутън за София/Пловдив, дали само Wizz air са единствените, които предлага полети ?
Поздрави!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От Лутън има само до София с Уиз, а от Станстед има до София и Пловдив с Раян.
alekangg написа:От Лутън има само до София с Уиз, а от Станстед има до София и Пловдив с Раян.
Благодаря!

15 мнения
• Страница 1 от 1